Wedstrijden november 2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door FuGeE_Volkova, 31 okt 2019.

 1. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Best suf. Nederland organiseert een WB junioren en dus ook een WB neo-senioren. En zelfs nu rijdt geen Nederlander die WB neo-senioren. Zelfs geen Holland-cup schaatsers worden opgetrommeld.
  Asterisk en Duif vinden dit leuk.
 2. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  Ik snap het wel. Dit weekend zijn er andere wedstrijden waar die rijders mee kunnen doen. Je wilt niet de Kraantje Lek, Eindhoven Trofee en Trachitol Cup in de weg zitten.
 3. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Eindhoven Trofee en Trachitol Cup zijn geen wedstrijden voor pure 500 meter sprinters...
  Asterisk vindt dit leuk.
 4. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Esther Kiel trouwens aan de leiding in Haarlem, 2e op de 500 meter en 2e op de 1500 meter. Gevolgd door Avelina Hylkema (1e en 3e), Paulien Verhaar (4e en 4e) en Roza Blokker die de 1500 meter won.
  Laatst bewerkt: 26 nov 2019
 5. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  Voor de sprinters was er vorige week de Sprint League en over twee weken er weer een Holland Cup.
  Laatst bewerkt: 24 nov 2019
 6. proeme

  proeme Well-Known Member

  dat is het hele punt natuurlijk. In Nederland zijn er zo veel alternatieve wedstrijden dat zo'n World Cup Neo-senioren niet bijster veel toevoegt.
 7. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Tjerk de Boer (easyJet) haalt in een direct gevecht met Geerdinck flink uit op de 1500m, zet zijn concurrenten daarmee op seconden en slaat daarmee direct zijn slag in het klassement voor de Eindhoven Trofee. Op de 3000m grijpt hij net naast zijn tweede dagzege (in de slotronde verliest hij net wat teveel tijd); die afstandzege gaat naar Jos de Vos met een miniem verschil van 0,09 seconde. Met zijn 2e plek op de 3000m stelt De Boer echter wel eenvoudig de zege om de Eindhoven Trofee veilig en houdt hij de twee TalentNed mannen ruim achter zich. Geerdinck wordt 4e op de afsluitende afstand en houdt daarmee nipt ploeggenoot Jos de Vos van zich af in de strijd om de 2e plaats achter De Boer. Dijkstra pakt buiten bereik van het klassement het brons op de 3.000m.

  1. De Boer (easyJet)
  2. Geerdinck (TalentNed)
  3. De Vos (TalentNed)
  4. Dijkstra (IKO)
  Laatst bewerkt: 24 nov 2019
  fransvanbakel, Camila en Duif vinden dit leuk.
 8. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Esther Kiel heeft ook het eindklassement gepakt, Roza Blokker won na de 1500m ook de 3000m, maar werd tweede in de eindstand. Brons was voor Paulien Verhaar.
 9. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Nog niet gezien hier: Taro Kondo reed op 16 november 1:08.93 in Obihiro, de achtste tijd ooit op deze baan. Hij reed bij de Japanse kampioenschappen slechts boven de 1:10, waaruit we kunnen afleiden dat Hachinohe inderdaad niet zo'n snelle ijsbaan was. Kondo miste de WB op een paar duizendsten.

Deel Deze Pagina