Voorstelrondje

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Lorca, 2 nov 2017.

 1. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Nou, iedereen opent er een apart topic voor, dus dan doe ik dat ook. Na een klein jaartje meelezen ook maar even een account aangemaakt. Op een gegeven moment wordt de nood om mijn eigen bescheiden mening te geven toch te groot en ik moet zeggen dat dit forum over het algemeen behoorlijk beschaafd en - verrek - nog deskundig overkomt!

  Mijn naam is Dave, studeer in Groningen en woon voorlopig nog ergens in het verre Flevoland. Ik ben wel aardig liefhebber van een grote waslijst aan sporten, maar schaatsen is toch al wel een jaar of 11 (sinds Turijn) mijn favoriete sport. Sinds kort voor de vorige OS ben ik mij dankzij het succes van de BAM-formatie ook wat meer gaan interesseren in het marathonschaatsen en inmiddels is dat wel mijn favoriete onderdeel van het 'schaatsen'. De spelletjes en (ploegen)tactieken blijven smullen. Al gaat er niets boven een mooie strijd op de 10km :)

  Verder volg ik eigenlijk wel elke schaatswedstrijd die maar wordt uitgezonden, zij het op internet of op tv. Ik ben ook gek genoeg om in mijn weekenden druk pagina's te vernieuwen voor nieuwe trainingstijden, dus dat moet een aardig idee geven! Ik bezoek doorgaans ook nog wel wat wedstrijdjes in Thialf en was afgelopen zondag (en ben komende zaterdag) daar te vinden. Ik ben eigenlijk wel liefhebber van alle schaatsafstanden, maar de 10km, de marathons (vooral op natuurijs uiteraard) en de massstart steken er bovenuit. Daar wil ik nog wel het meest over schrijven. Kan de marathonsectie op de site wel gebruiken, denk ik. Goed, dat was het en jullie komen mij vanzelf wel tegen!
  Laatst bewerkt: 2 nov 2017
  Jippie, dsdevries, ZeeKoei en 3 anderen vinden dit leuk.
 2. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Mooi om een andere student op dit forum te ontmoeten.

  High five, same here.

  Fraaie profielfoto trouwens.
  Lorca vindt dit leuk.
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  Welkom! Studeert in de mooiste stad van het land lees ik, ook wat dat betref welkom! ;)

  Nieuwsgierig: schaats je zelf ook?
 4. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  @proeme

  Nee, helaas niet. Heb wel tijdens mijn middelbare schooltijd onder het mom van maatschappelijke stage gewerkt bij de plaatselijke tijdelijke ijsbaan. Voornamelijk bij de koek-en-zopie. Ik kan dus net 30 seconden blijven staan op de schaats, voordat ik languit lig ;)

  Wel woon ik in de buurt van de schaatsbaan van Biddinghuizen, dus ik speel wel ieder jaar met de gedachte om dat eens als winter-hobby op te pakken, maar vooralsnog niet gedaan. Wellicht dat ik dit jaar eindelijk eens de stap zet!

Deel Deze Pagina