Uitspraak Wesley Lommers

Discussie in 'Lange baan' gestart door CaptainAmerica, 29 nov 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. r.welle

  r.welle New Member

  O ja en voor Nederland schaatsen of skeeleren is wat anders dan IN Nederland schaatsen of skeeleren.
  Lastig goed lezen . . . .of niet willen lezen . . . . trouwens 2010 heb je liggen slapen, 9 keer kampioen . . . . of moet ze dat elk jaar doen. Dan snap jij niks van training en helemaal niks van topsport.
 2. r.welle

  r.welle New Member

  Leuk deze tekst, ik was ook op de hoogte . . . graag zou ik een PB van je ontvangen (jansen) jij zegt nog al wat . . .
 3. Icespeedskater

  Icespeedskater New Member

  Ok, dat kan zijn, maar dan begrijp ik de aktie niet om niet mee te werken aan de where abouts. Alleeen dan kun je laten zien dat je niets te maken wilt hebben met doping als je meewerkt. Verder kan het bij het meten iets onnauwkeurig zijn, maar Wesley stond stoned van de nandrolon.
 4. r.welle

  r.welle New Member

  Ja ja eerst je kop af laten hakken en dan meewerken. Ik zou het als BOND andersom doen. We zijn nooit één keer benaderd.
  En bij het meten MAG er niets ONNAUWKEURIG zijn. Die waardes ze lullen maar wat en dan met name Dhr RAM, om het geloofwaardig te maken. En dat werd ook aangevochten.
  En er is geen NANDROLON gevonden maar NORANDROSTERON (Sporen van 19-norandrosteron zijn van nature aanwezig in de menselijke urine)
  O ja en 5 ionen geven Nandrolon aan en geen 3, maar dat wisten jullie al.

  Maar bij een juridische procedure zul je wel bij het begin van de controle moeten beginnen en bij de burgerrechter moeten beginnen.

  Maar dat verhaal van die rechtbank komt nog wel, want waarom wilde de advocaat (Michiel van Dijk) van de KNSB vooraf die twee rechtszaken dan tegenhouden (ze wisten dat ze fout zaten). Bang dat ze toen al zouden verliezen. Achteraf . . . . hadden ze toen hun fout toe moeten geven, waren we allang klaar geweest.

  Dit filmpje maar eens helemaal bekijken dan weet je genoeg:
  http://www.google.nl/url?sa=t&source=we ... xxIvfgcN3Q

  En de uitspraak nog maar eens goed lezen . . . . . http://www.wesdom.nl/files/uitspraak.pdf

  Wij hadden het heel graag snel opgelost, het enige wat we kregen waren brieven met een 06 nummer erop.
  Dan was het ook niet zo'n puin zooi geworden.
  Maar néé we hadden nog een appeltje te schillen met LOMMERS en misschien ook wel met Robert Welle, uit de SBN tijd. Gelukkig hebben we alle brieven en e-mails nog met bondsmedewerkers en oud bestuurders.
  Want een bond opzadelen met een schuld van € 150.000,00 en tot een fusie dwingen. Dan gaat het fout.

  p.s we weten wie er achter zitten hoor.
 5. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Ahh een hater uit de boezem van de kliek >>> jansen » Joined: Tue Nov 17, 2009 16:24 Last visited: Sun Apr 24, 2011 14:59 | Total posts 23 all Lommers related.

  mwoah ® 2010

  Foto: http://www.knsb.nl/nk-inline-skaten/files/2010/06/NK-DominiqueLommers.jpg

  All @: http://www.knsb.nl/nk-inline-skaten/marathon/fotos/

  http://schaatsen.nl/nieuws/2010-06-05-lommers-de-nieuwe-jeugdkampioen

  9 x Nederlands Kampioen in 2010, de Maximale score > ze hadden ons kunnen controleren, ja "ZELFS" volgens het weerzinwekkende regime van de Stichting Anti Doping Autoriteit Nederland waar Dominique Lommers onvrijwillig aan onderworpen was "MOETEN" controleren, maar niemand gezien :roll: (wordt nog vervolgd "bonnetje" en ook strafrechtelijk, waarvan akte hier !!!!!)

  Ja, ze (de Familie) blijven natuurlijk niet aan de gang, met die pseudo criminele graai kliek van een KNSB en SADAN uit te dagen in elk onbenullig wedstrijdje.
  ?Zijn de Hoofdprijzen voor dat skeelerspelletje al verdeeld dan voor 2011 » jansen [​IMG]

  Ter geruststelling @ jansen zijn Jalouzie: Aan regionale of landelijke competities wordt nimmer enig belang gehecht door de Familie, omdat deze slechts een beeld geven van een gemiddelde over het gehele jaar en levert geen knaak op, maar slechts gebruikt als test sessies voor de individuele onderdelen die de Inline-skate sport kent, dit ter voorbereiding op de hoofdprijzen. Of zoals toppers in andere sporten altijd zeggen: "je moet nooit te snel het achterste van je tong laten zien".
  Wesley alias 'The Bullet' is 2 jaar van de ene juridische procedure naar de andere gerold, teneinde zijn onschuld veilig te stellen tegen die terreurbende. Het zal vriend en vijand verbazen dat dit Super Mega Talent überhaupt weer aktief is gaan deelnemen aan wedstrijdsport en niet in een inrichting is beland (ons wel in ieder geval).
  Het manneke kennende, zal hij zeker voornemens zijn op een of andere wedstrijd deze zomer zijn handtekening achter te laten als Pa dat goed vind !, gezien het feit dat de kinderen Lommers nog altijd gegijzeld worden in het sinistere web van intriges en bedrog der Vereniging de KNSB gesouffleerd door de Stichting Anti Doping Autoriteit Nederland.

  p.s.jansen: Gisteren ging het al weer een stuk vlotter met junior speedskater The Bullet in zijn 3de optreden sinds meer dan 2 jaar bij de senioren. Uitslag hier > http://skaten.knsb.nl/showuitslagen_knsb.php?nrcat=599A

  ! of interest; Ahh, de erkenning aansprakelijkheid van Vereniging de KNSB voor dit SBN echec van een insider misschien wel verantwoordelijke alhier »
  Staartje; Tja, om dan vervolgens doodleuk weg te lopen voor de gevolgen van een juridische nederlaag, net als nu weer gebeurd met de veroordeling in beroep van Vereniging de KNSB inzake Wesley Lommers.

  Uitkomst Kort Geding
  Toetje: Met als klap op de vuurpijl, het vluchtgedrag wat de Stichting Anti Doping Autoriteit Nederland plots sinds een maand vertoont, door schriftelijk afstand te nemen van haar eerder publiekelijk ingenomen positie richting de Familie (het Milieu waarin de kinderen zouden verkeren), en in daad tegenover Dominique Lommers door onmiddellijke beëindiging van deelname Nationale Testingpool en het nimmer hebben hoeven overleggen van haar WhereAbouts t.g.v. administratieve onmis ... en die brief d.d. 31 maart 2011, dan laten ondertekenen door Koen Terlouw » ja, ja, toe maar "how low can you go Herman Ram". (brieven later hier in dit topic upon release is cleared)
 6. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Dan mag je toch eens verklaren waarom ze vorig jaar zo haar best heeft gedaan in de competitie Noord: 8 keer winst, waaronder Nijelamer, een wedstrijd die een kadet niet eens hoeft te rijden (!!), en 1 keer tweede. Overigens petje af dat ze in de meeste wedstrijden de D1 lange tijd kon bijhouden.
  En waarom ze vorig jaar het EK NIET heeft gereden, terwijl ze gewoon geplaatst had. Ik denk dat gezien punt 4 van het kort geding uit 2007 wel duidelijk zal zijn wat de reden geweest is.

  Uitkomst Kort Geding
  Zou het misschien zo kunnen zijn dat Lommers zich destijds niet helemaal aan deze afspraak heeft gehouden?
 7. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Dank U, maar dat is heel simpel Sprintmaster: in deze vorig jaar nog naar haar sponsor Foto Jaap de Boer genoemde Comp waren munten te verdienen, geld dus (premies en eindprijzen) en dat is de moeite waard om die kinderen voor te motiveren om 2 uur voor in de auto te zitten, zelfs Wesley heeft nog een graantje meegepikt toen hij via de rechter een licentie afdwong vlak voor het einde skate seizoen, en er een paar meegedaan afgelopen seizoen in goede sfeer; waaarvoor onze dank zeer groot is. [​IMG]

  Die wedstrijden bij jouw Sprintmaster, en nu dus definitief omgedoopt in Comp Noord worden op wisselende doordeweekse dagen gehouden in de avond, meestal op een varierend stratencicuit met diverse categorien naar rato gecombineerd over een race van 20 to 30 minuten zorgen voor spektakel (gewoon een goede formule) ... en niet zoals die saaie, sinds jaar en dag geprogrammeerde regionale competities op die vlut ochtenden van de vrije zaterdag om 9uur te beginnen, terwijl de kinderen meestal de avond daarvoor tot des nachts laat in de disco hebben rond gehangen. Ook nog eens zonder ene kip langs de kant met altijd dezelfde gezichtjes, en dat op zo'n saaie vaak glibberige besloten natuurijsbaan met een hek er omheen, waar als je een keer flink gas geeft maar zo je nek ook nog eens kan breken voor nada noppes.

  Dat is vragen naar de bekende weg ?vind je ook niet mijn gerespecteerde SprintMaster, allee vraag het de Stichting Anti Doping Autoriteit Nederland zou ik zo zeggen, maar denk dat U het antwoord al weet.
  (Zie mijn laatste post hier boven laatste deel Toetje.)

  NEEN: Zie de uitslagen van het EK tot aan de laatste manche aan toe (zilver) is Wesley in de race geweest, en over het aangehaalde punt door SprintMaster is niets geventileerd, nog na het EK middels een aangetekend schrijven.

  Sterker nog de bekende Pa Lommers was het grootste deel van het EK niet eens aanwezig. Hoefde ook niet, want Pa wist dat Wesley niet op elke afstand aktief zou zijn, maar slechts op die afstand(en) die middels gerechterlijk akkoord (kort geding) waren afgedwongen, en dat was enkel de 300meter tijdrit.

  Daarbij kwamen ineens na het behalen van de eerste medaille voor NED op diezelfde 300m tot Wesley zijn eigen verrassing notabene, al die afstanden welke de bondcoach Miss Belloni vond dat zij Wesley Lommers wilde opstellen omdat er plots één zee aan medaillekansen lagen. En zo geschiede Wesley plots de held van het jongenstoenooi met het achterblijven van de prestaties, van wat andere prominente leden uit de selektie waar in eerste instantie een vracht goud van was verwacht.

  Daar tegenover staat dat de SBN diverse malen officieel gesommeerd is haar deel van de afspraak na te komen direkt na het EK 2007:
  zulks categories nagelaten door de opvolgers, na het plotse opstappen van veroorzaker Berend Timmerman om diverse drogredenen zoals: Jan Zwanenburg 2007 (wegens verhuizing SBN kantoor), Paul Crauwels 2008 (uitstel verzocht, kende de zaak niet) en sterfhuis/fusie interim alias bobo Harry Oosterhuis 2009 (botweg geweigerd), waarna er een financiele claim is ingediend, maar daar bij die uitgeklede SBN was al niets meer te halen, die nu op zijn beurt weer op het bordje is neer gelegd bij haar rechtsopvolger Vereniging de KNSB in de vorm van ener beslag.
  [​IMG]
 8. r.welle

  r.welle New Member

  Waarom geen EK's

  Ach Dominique en met name Wesley was in 2008 ook super, won bijna alle wedstrijden waar hij mee deed. In Nijveen reden ze hem nog tegen het asfalt. Ook zijn wij niet naar selectie trainingen geweest . . . .
  En toch kreeg Wesley een uitnodiging voor het EK in Denemarken, om wat te doen . . juist medailles te winnen. En dus met het doel gezichten van een paar mensen redden.

  Zo ook vorig jaar, Dominique is nergens geweest (selectie trainingen) nee maar wel zonder overleg met ons haar wel opnemen in de selectie. Jammer maar de trainingen gaan zoals wij dat willen, die zijn anders en gericht op winnen en niet op mee rijden. En ervaring opdoen . . . . kan er wel om lachen.
  En ja hoor ook Dominique kreeg na 9 keer Nederland kampioen te zijn geworden gewoon een uitnodiging, ze mocht mee op trainingskamp en mee naar het EK. Ja daar zou ze zeker medailles hebben gewonnen, maar voor WIE eigenlijk.
  Het is gewoon heel duidelijk, de bond is er voor de fataliteiten en wij zijn er voor de sporters.
  Het geld en ondersteuning hoort bij de sporters die het verdienen en niet zoals het al jaren gaat “we verdelen het wel”

  En we laten onze sporters hier niet voor gebruiken, door een stelletje onbenullen, om hun eigenplekje veilig te stellen. Als ze het dan zo goed weten dan ga je zelf die medailles maar winnen. Nou en jullie hebben kunnen lezen hoe dat gaat de afgelopen jaren.
 9. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Of de bond had geen zin in nog een (verloren) rechtzaak, een trainer die het halve skeelforum.nl volplemt met allerlei verdachtmakingen, en een vader die theatraal de slachtofferrol zoekt. En koos dus voor de makkelijkste weg, door ze gewoon mee te nemen.

  Overigens vind ik het leedvermaak over de zwakker prestaties van Dominique en Wesley dit jaar, nogal stuitend. Hoe je het ook wendt of keert, hoe de vork ook in de steel zit, de kinderen zijn slachtoffer en geen dader. Ofwel van hun vader, ofwel van de KNSB met een verkeerd uitgevoerde dopingtest.

  En het is niet zo gek dat zij met alle commotie niet harder gaan rijden. Sterker nog, ik vrees (want ik zou het echt jammer vinden) dat deze twee talenten nooit meer tot wasdom gaan komen.
 10. r.welle

  r.welle New Member

  tijd heelt (bijna) alle wonden . . . dus afwachten.
 11. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Ik wil best geloven dat ze niet zomaar over de schade heen komen, zeker niet nu zij al weer dagen en pagina's lang hier in de aandacht staan.
  Zou het niet beter voor hun schaats- en skeelercarriére zijn als Wes en Dom in alle anonimiteit rustig trainen en wedstrijden rijden in Luxemburg tot ze het niveau hebben dat ze als Luxemburgers de Nederlandse top skeeleraars en schaatsers kunnen verslaan?
 12. kfaber

  kfaber New Member

  De dopingtest is met succes aangevochten. Dat wordt nu in gevaar gebracht door het eigenzinnige optreden van de raadsman Ad Manders. Geen juridische achtergrond. Lepelt wat artikelen op uit wetsteksten, zoals die hem uitkomen.

  Het gaat daarbij uitsluitend om rechten en niet om plichten. De boodschap dat je je sport zuiver moet beoefenen, is niet aan Ad Manders besteed. Zijn hoofdargument: die test had niet uitgevoerd mogen worden. Dat klopt 100%. Echter, het resultaat van die test loog er aanvankelijk niet om. Nandrolon: 35 x de toegestane hoeveelheid. Dát resultaat is uiteindelijk met het vonnis van tafel gegaan. Op dát moment kun je eens aan rechten gaan denken.

  Het ligt namelijk niet zo simpel als in het strafrecht. Ad Manders haalt dat moeiteloos door mekaar. Binnen het strafrecht zou het OM vanwege het onrechtmatig verkregen bewijs direkt in bewijsnood komen. Hier niet. Het strafrecht is niet (zonder meer) van toepassing.

  Kortom: een goeie advocaat is wenselijk en dan is die zaak nog te redden.

  Neem nou die officiële verklaring van de KNSB. Daar staan gewoon onwaarheden in. Er zijn wel degelijk allerlei fouten gemaakt. Door daarover zo schaamteloos te liegen, brengt de Bond zichzelf én haar leden in grote verlegenheid.

  Echter, nuchter bezien zijn dit allemaal gewoon ingrediënten van de zoveelste succesvolle doofpot als je die zaak overlaat aan een beunhaas als Ad Manders. Dan heet het later gewoon: "het verdient niet de schoonheidsprijs" en "we laten een commissie onderzoeken hoe dit in de toekomst is te voorkomen".

  Intussen heeft Edwin Lommers, de vader, zich hier kunnen uitleven. De grootste lol. Onbetaalde rekeningen in Baselga? Leg dat eens uit, Edwin. Ik kende zelf een soortgelijk verhaal dat zich in Berlijn afspeelde. Hoezo plichten?

  Kinderen de dupe.
 13. Regenboog

  Regenboog Member

  Kan iemand mij nou eens het volgende in simpel Nederlands uitleggen: een schaatser wordt getest na een NK junioren. Er blijkt dat het gehalte nandrolon in de urine 35 keer meer is dan de normale hoeveelheid. De schaatser wordt vrijgesproken. Is dat nou door vormfouten of door fouten in de uitslag van de test?
  En hoe komt het dat de vader van deze schaatser net doet of dat hoge nandrolon gehalte er niet toe doet? Komt dat doordat de uitslag van die test niet klopt? Of maakt hij gebruik van die vormfouten?
  Wie o wie legt dat eens simpel uit?
 14. kfaber

  kfaber New Member

  De uitslag van de test is met succes aangevochten. Het lab heeft twijfelachtig werk afgeleverd.

  De Beroepscommissie heeft dus het inhoudelijke deel van het verweer gehonoreerd, niet het juridische.

  Vormfouten zijn bij alle zittingen op tafel gelegd, maar vielen er telkens onder. Met een goede advocaat worden mogelijk óók de vormfouten verzilverd. Met de huidige raadsman is het niet gelukt, en zie ik het in de toekomst somber in.
 15. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Re: Eindstreep in zicht ...

  .
  [www.waarom wil gargamel de smurfen vangen? - Gooie Vraag.html]

  Die in rook opgegane SBN, met nu dan de restanten daarvan onverdroten opererende binnen die inmiddels 128 jarige Vereniging der KNSB, was een slechts 18 jaar oud "Sektarisch" luchtkasteel, dat enkel in de lucht werd gehouden door een goedkope 'patjepeeër' van een [Catweazle] uit Kampen, die te pas en te "onpas" met een semi overheid cheque-book van een zorgverzekeraar stond/staat te zwaaien.
  !Om daarmee sportief (eigen bloed stinkt niet) en zakelijk (belangen in skeelercompany) via een achterdeur geholpen door een stel loopjongens, en door middel van allerlei duistere stichtingen zich privé ([zogeheten Jaminsyndroom]) met een paar intimi te verrijken.
  Daarbij alle middelen (zoals het van stal halen dopingspook op bestelling) en instrumentten (uitoefenen zorgterreur) te misbruiken die "zij" tot hun beschikking hebben, of kunnen krijgen middels steekpenningen, omkoping (?kfaber incluus inmiddels?) of wat dan ook.

  Na 4 jaar gedacht te hebben, te kunnen spelen met de prooi forever, heeft Gargamel de smurfenkliek gevangen in der eigen web van leugens en bedrog, met een onwetende Vereniging de KNSB als lijdend voorwerp en inmiddels aansprakelijk voor alle gevolgschade, hoe triest ook.
  De kinderen Lommers hebben ook nimmer enig gevoel gehad niet gewenst te zijn geweest op schaats-
  wedstrijden, tot het uitroepen van het onheil (voorlopige orde maatregel 'maart' 2009 - doping related) op persoonlijke titel van Huub Stammes, die in "2007" was aangesteld om een gedwongen fusie vanuit het NOC/NSF beleid (schaalvergroting NF's) opgelegd tussen Vereniging de KNSB en SBN (technisch failliet) te bewerkstelligen (http://www.knsb.nl/bond/nieuws/2007/sbn-kiest-voor-fusie-met-knsb/) >>
  >> "Dus ook voor het probleem Lommers op te ruimen" [​IMG]

  Huub Stammes had volgens het Bondsreglement van Vereniging de KNSB geen mandaat als interim direkteur van het bondsbureau zulks te doen, maar slechts enkel en alleen door de voorzitter van de vereniging uit te roepen, maar virtueel pas doodleuk werd voorzien van een machtiging "achteraf" door de nieuw geinstalleerde bestuursvoorzitter in 'juni' 2009 (http://nl.wikipedia.org/wiki/Doekle_Terpstra). (strafrechterlijk staartje Stammes in het verschiet)

  [www. They found their match ! - België.nl]

  Ooit in 2007 zei zo'n fors gebouwde wolf van SKOV uit Heerde, altijd rondschokkend met een camera en schijnbaar mede aan de wieg gestaan van die poppenkast van een SBN; ?Waarom ga je (Lommers) niet een eigen bond beginnen en laat ons met rust, dit is ons spelletje, welnu zie daar het resultaat 4 jaar na dato; Vereniging de KNSB er staat U nog wat te wachten.

  Ja, die arrogante machtsmisbruikers krijgen een lesje in "The Law is The Law", in plaats van dat doen we toch gewoon even zo, dat ze niet snel zullen vergeten >>en door Lommers voorspeld > KASSA !
 16. kfaber

  kfaber New Member

  Weer het bekende duiken van Edwin Lommers.

  Niet gewoon even uitleggen waarom hij de Nederlanders een slechte naam bezorgt in het buitenland.

  Oplichter eerste klas denkt rijk te worden met een schadeclaim die niet te onderbouwen valt.

  Ik heb ca. 1300 e-mails van Edwin Lommers en daaruit blijkt weinig emotionele schade. Net zo min als hierboven. :wink:
 17. HA01761

  HA01761 Active Member

  CaptainAmerica, al die vette, cursieve en onderstreepte WOORDEN en quasi-grappige linkjes dragen niet bij aan de leesbaarheid van je "betoog."
 18. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Onder aanhaling en vetgedrukt van de mededeling in de vorige post van ["CaptainAmerica"] ten bewijze:
  e-mail Vereniging de KNSB heden 26-april 2011.  Reaktie Fam. Lommers à la minute per e-mail

  Re: NK weg en baan
  --- Tuesday, April 26, 2011 8:50 AM ---
  From: "K.R.V./ INT. SPEED" xxxxxx@yahoo.com
  To: "Greet Fikse" <G.Fikse@KNSB.NL>
  Cc: info@knsb.nl, "Arie Koops" <A.Koops@KNSB.NL>, jongschouwenburg@van-doorne.com
  Bcc: "Robert Welle" <r.welle@welcomp.nl>, manders.ect@gmail.com, "Cor Hellingman" <ch@hellingmanbunders.com>, "advocaat" <jpr.scholten@planet.nl>, [rest undisclosed]


  Arnhem, 26 april 2011

  Geachte Vereniging de KNSB,

  U bent gewaarschuwd om Wesley en/of Dominique Lommers op basis van deze criteria en historie op welk NK of afstand dan ook (lees: 'en/of deel uitmaken van de nationale selectie'), maar in speciaal die hieronder vermeld de deelname/toegang te ontzeggen op straffe van een te verbeuren dwangsom van 1 miljoen euro per incident, op te eisen in kort geding tesamen met ener startrecht op alle NK's en afstanden naar keuze voor Wesley en Dominique Lommers.

  Nogmaals ten overvloede "U bent gewaarschuwd" - waarvan Akte alhier !

  Fam. Lommers
  Ouder/voogd Mej. L. Willems-Lommers
  24uur per dag bereikbaar (06)-xxxxx558 office: (026)-7071221

  c.c: Geschillencommissie der Vereniging de KNSB (secr. jongschouwenburg@van-doorne.com)


  Comment:
  - Dit is dus één NK om niet, aangezien de NL selektie al bekend is.

  - Een eerste reaktie van deze en gene middels de Bcc in kennis gesteld de zaak natuurlijk te willen bepleiten was: graag.
 19. kfaber

  kfaber New Member

  Edwin Lommers valt weer ongevraagd wat mensen lastig.

  Even uitleggen wat er zo lollig aan is om (zelf) een spoor van onbetaalde rekeningen achter te laten, ho maar.

  Baselga, Berlijn? Duiken!!!!

  In de cc van die e-mail twee advocaten die opgelicht zijn. Wat zullen die blij zijn weer eens wat van Edwin Lommers te vernemen.
 20. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  hahaha hij ken echt niet lezen (kfaber), het was Bcc; Ofwel onzichtbaar voor Vereniging de KNSB, zoals dat in goed gebruik gaat met intimi.

  Nou, zo klonken ze vanmiddag niet over de telefoon :lol:

  The apostrophe ( ' , :> www.zaak-Iljo Keisse-en-Lommers-lakmoes-update-26-april-2011.html
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina