Transfertopic seizoen 2012/2013

Discussie in 'Lange baan' gestart door Danou, 2 mrt 2012.

 1. Danou

  Danou Active Member

  Ik vind het ook klasse van TVM dat ze hem zo weer terug in het team opnemen.
 2. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Zeg dat wel. Hij dacht beter te kunnen, ging, maar het viel tegen en hem dan gewoon weer terugnemen...
 3. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Ja, maar dan vermoedelijk wel tegen een stagiare salaris. Net zoals ze met Van Deutekom wilden doen in 2009.
 4. Kufenwondertje

  Kufenwondertje New Member

  Natuurlijk is het mooi dat TVM WOH een plek heeft gegeven maar ik had toch graag gezien hoe hij met een ander team presteert. Jammer!
 5. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Ja, dat is dan zijn eigen schuld. Ik denk niet dat WOH in de positie was te onderhandelen. Die heeft hij zichzelf ontnomen.
 6. Femmezzz

  Femmezzz New Member

  het is voor TVM natuurlijk ook wel handig. Nu kunnen ze gewoon een A-licentie aanvragen omdat ze 6 rijders hebben.
  Het is voor beiden gewoon een win-win-situatie!

  Ik vind sowieso dat met de steun van de KNSB er een beetje sprake was van 'competitievervalsing'. Omdat ze gewoon konden beginnen met trainen, waren andere teams misschien minder interessant. Nu de uiterste datum verstreken is, kijkt iedereen wel weer om zich heen..
 7. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

 8. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ze was weer aan wielrennen begonnen met als doel London2012. Dat zal ze niet rijden maar toch zit ze nog steeds vol ambitie. Interessant.
 9. maikel

  maikel New Member

  Ik hoorde in een filmpje over Lars Elgersma, dat Hanne Haugland uit Noorwegen team CBA gaat versterken komend seizoen. Verder las ik op een website dat ook Dmitri Babenko zich bij de ploeg heeft aangesloten. Is er verder al wat bekend over de teamsamenstelling van CBA, buiten het vertrek van de beide Bökko's?
 10. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Nog over Wouter Olde Heuvel, want volgens mij zijn de achtergronden nog niet besproken hier. Ik heb gelezen dat hij weer geblesseerd is aan zijn knie. Komend seizoen staat in het teken van revalideren. Team van Veen had daar geen geld voor, maar TVM wel. Uiteraard wel met de afspraak dat hij ook na het herstel bij TVM blijft. Vandaar zijn terugkeer.
 11. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

 12. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  O.a. Bram Smallenbroek zit nu bij CBA. En inderdaad Babenko. Voor de rest weet ik het eigenlijk niet zo goed....kon ook nergens iets vinden.
 13. Kirs

  Kirs Member

  De Koreanen hebben een nieuwe coach. De oorspronkelijke coach en zijn assistent zijn ontslagen en daarvoor in de plek zijn 2 nieuwe Koreanen gekomen als trainers met aan het hoofd de Canadees Kevin Crockett, voorheen coach van oa Beixing Wang
 14. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Interessante ontwikkeling in Korea.

  Verder zag ik dat Irene Schouten en Mariska Huisman tegenwoordig bij Team De Wit trainen. Voor het eerst heeft Johan de Wit dus dames onder zijn hoede.
 15. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  Het hoort misschien niet helemaal bij dit topic. Maar voormalig wereldkampioen Trevor Marsicano rijdt weer wedstrijden. In Salt Lake City reed hij op 15 september 37,27 op de 500m en 3.53,41 op de 3km. Het lijkt me goed nieuws dat hij probeert terug te komen. Het inschatten van deze tijden is erg lastig. Het is zeker niet super, maar ook nog maar september. De concurrentie was ook geen goede referentie.
 16. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  De Noorse stayer Maren Haugli is gestopt. Gezien haar lange afwezigheid is dat geen opzienbarend nieuws. Wel jammer, want het was een van de betere Noorse dames van de afgelopen decennia.

  Ook de jonge Rus Pavel Kulizhnikov gaan we voorlopig niet op het ijs zien. De winnaar van brons op de 500m en goud op de 1000m tijdens het WK Junioren in Obihiro, heeft positief getest op doping. Hij is voor 2 jaar geschorst en mist sowieso de Olympische Spelen in Sotchi.
 17. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Tyler Derraugh zit ook bij CBA.
 18. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

 19. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  Remco Olde Heuvel stopt met schaatsen. Douwe de Vries gaat nu marathons rijden voor telstar. Nieuwsbericht op schaatsen.nl
  Vind het wel opvallend hoe dit loopt
 20. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Toen Douwe naar TVM overstapte, was het plan al dat áls hij worldcups zou missen of 'tijd' zou hebben, hij marathons zou kunnen gaan rijden voor telstar. Het verbaasd me niets dat hij daar nu weer opduikt.

Deel Deze Pagina