Team Nuyt in actie voor longkanker

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door mi, 9 feb 2019.

 1. mi

  mi Well-Known Member

  chicagodude en Camila vinden dit leuk.
 2. sysya

  sysya Well-Known Member

  Team Nuyt was vandaag bij omroep Max. Ze vertelden over de stichting die onderhand is opgericht in naam van Paulien van Deutekom. Ze gaan met die stichting geld inzamelen voor onderzoek naar Longkanker, website is onderhand in de lucht http://paulienvandeutekomfoundation.nl/
 3. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  In afwachting op de zoveelste variant op Alpe duZes?
 4. sysya

  sysya Well-Known Member

  Ach maakt het uit, het is voor een goed doel
 5. sysya

  sysya Well-Known Member

  De veilig voor de paulienvandeutekomfoundation (lange naam wel) begint op 10 maart en wordt door best wel veel schaatsers en oud schaatsers gesteund. Kramer, Wennemars, Tuitert, Wust (uiteraard), Visser, DDV, Smeekens, Groenewold, de Jong, l de Vries, Oldeheuvel, van der Weijden etc. hebben allemaal het logo en de aankondiging voor de start van de veiling gedeeld en hebben naar verluid ook allemaal spullen gedoneerd. Voor de echte schaatsfans onder ons ook leuk om te weten dat er ook bijvoorbeeld schaatspakken van buitenlandse topschaatsers (zoals Igor Zjelezovksi) zijn gedoneerd. PSV en van wat ik hoor ook andere voetbal/sport teams hebben ook tenu's of andere spullen gedoneerd. Lijkt dus best wel groot te worden.
 6. Monique

  Monique Well-Known Member

  Mooi dat er zoveel schaatsers aan meedoen! Ook wel bijzonder dat het pak van Igor Zjelezovski geveild wordt, dat is toch niet iemand waar je nog veel van hoort.
 7. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Iets voor LeeMoZovski?
 8. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Ik ga het in elk geval in de gaten houden. Tegen die tijd misschien even een eigen topic hier? Reclame maken kan geen kwaad.
 9. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ja maar waar is die tegenwoordig? Ik heb een tijdje gedacht dat @EenBrabander @LeeMoZovski was vanwege dezelfde schrijfstijl en omdat de één net kwam toen de ander verdween hier.
  Camila en leenstrafan vinden dit leuk.
 10. sysya

  sysya Well-Known Member

  Goed idee, weet eigenlijk ook niet of ze alles tegelijkertijd online gooien of dat spullen om de beurt worden geveild.
 11. sysya

  sysya Well-Known Member

  Wat meer info over de veiling, de start van de veiling is om 21:30 op zondagavond, vanaf morgen 12:00 uur zijn de items te bekijken op de site van BVA-auctions, veiling is open tot 17 maart. Buiten schaatspakken, kleding en koffers van Nederlandse en buitenlandse schaatsers, zijn er ook sportbrillen, een wielershirt van Dumoulin en voetbalshirts van PSV en het Nederlands vrouwenelftal te krijgen.
  Hakkie2 vindt dit leuk.
 12. sysya

  sysya Well-Known Member

  Link naar de veiling is nu open om de artikelen te bekijken.
  Lijst van schaatsers die iets gedoneerd hebben
  Sven kramer, Jochen Uydehaage. Carl Verheijen. Erben Wennemars. Martin Hersman. Miho Takagi, Martina Sablikova. Stefan Groothuis (pak van zijn 1000 meter race in Sotsji). Anni Friesinger. Linda de Vries. Mark Tuitert. Ingeborg Kroon. Wieteke Cramer. Renate Groenewold. Marit Leenstra (@leenstrafan ;)). Letitia de Jong. Marieke Wijsman. Kjeld Nuis. Jan Smeekens. Suzanne Schulting. Koen Verweij, . Sjinkie Knegt. Andrea Nuyt. Barbara de Loor. Annette Gerritsen . Michel Mulder. Marije Joling, igor Zjelezovski. Erik jan Kooiman. Jesper Hospes. Janine Smit. Hein Otterspeer. Dennis Visser. Willeke van Benthem. Richard van Kempen. Yvonne Nauta
  Verder pakken van de landen Duitsland, Korea, Japan
  Overige sporten:
  Voetbal: gesigneerde shirts van FC utrecht (plus keepershandschoenen), Psv, Ajax, mönchengladbach, Nederlands vrouwen elftal, bal van SC heerenveen
  Roeien: Olympische roeipak met handtekeningen, Nl team
  Wielrennen: Shirt Doumulin met zijn handtekening en Shirt Sunweb met alle handtekeningen, Regenboogshirt wk shit van Anna van der Breggen
  Volleybal: Shirt Laura Dijkema
  Tennis: Kiki Bertens gesigneerde schoenen
  https://www.bva-auctions.com/nl/auc...-asc&category=16390298&lastViewedLot=12409986
  HaagscheBluf vindt dit leuk.
 13. proeme

  proeme Well-Known Member

  mooi lijstje. Maar die link gaat naar een veiling van oude auto's...
 14. sysya

  sysya Well-Known Member

 15. proeme

  proeme Well-Known Member

 16. proeme

  proeme Well-Known Member

  inmiddels geen oude auto's meer, maar dit lijkt me ook niet de veiling die je bedoelt:

  upload_2019-3-9_20-26-21.png
 17. sysya

  sysya Well-Known Member

  Volgens mij ligt dit niet aan de link, de link die ik gaf is precies die op Instagram gedeeld wordt en voor iedereen lijkt te werken. Gebruik je wel de hele link?
 18. proeme

  proeme Well-Known Member

  ik klik gewoon, dan kan ik geen halve link gebruiken toch?
 19. sysya

  sysya Well-Known Member

  nee in principe niet, wat gek, ik heb al een paar keer geklikt voor de zekerheid en beide links doen het voor mij. Misschien een andere browser gebruiken? soms zijn sites wat vervelend op een aantal browsers.
 20. proeme

  proeme Well-Known Member

  zowel in Chrome als in Firefox werkt het niet. Raar.

Deel Deze Pagina