Sven Kramer

Discussie in 'Lange baan' gestart door G1ant, 6 nov 2004.

 1. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Waanzinnige prestatie om je nu al zo tussen de toppers rijden. 18 jaar. En hij is misschien nog wel meer een allrounder dan types als De Jong, Romme en Verheijen. Heeft een goede 500 meter in huis. Dat belooft heel veel, voor dit seizoen al.
 2. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Mooi, het lukt weer. Gisterenavond kon ik mijn berichten niet plaatsen, hebben meer mensen daar last van gehad?
 3. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Lees nu het mailtje van Sjoerd. Het was hem dus ook al opgevallen. Mooi dat je zo snel hebt gereageerd en hij het nu in ieder geval weer doet. :D
 4. lindavdsalm

  lindavdsalm Active Member

  Echt super van Sven Kramer!!! Ik had wel even gehoopt dat hij op het podium zou komen.
 5. Jippie

  Jippie Active Member

  Niet alleen Sven Kramer is een kanjer, Maar jij ook G!ant :D Jij hebt als enige Beorn Nijenhuis staan als winnaar van de 1000 meter.
  Geef jezelf even een schouderklopje?
 6. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  De prestatie van Kramer word alleen maar mooier als je begrijpt dat hij een tijd moest zetten....

  en dan openen op schema duidelijk onder het baanrecord van Romme...toont toch lef en kwalitiet om desondanks aan het einde nog weer de rondetijden wat naar beneden te kunnen brengen.

  Vraag me serieus af welke tijd hij had gereden als hij in een latere rit had gezeten, denk dat hij dan serieus voor goud had meegedaan want na 1000 meter lag hij al 1,5 sec. voor op Vreugdenhil dus heeft daar geen hulp meer van gekregen.

  greetz Krizz
 7. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Volgens mij was er nog één iemand anders, zal zo eens kijken. Maar ik vond het idd opvallend dat niet meer mensen voor Beorn gingen naar zijn super 1000 meter in Groningen. Het is een gok, ben blij dat het is uitgepakt. Mijn keuze voor Van Velde op de 500 heeft ook gewerkt, maar dat was natuurlijk puur geluk, want zonder glippertje had Erben natuurlijk gewoon gewonnen.
 8. Cyclad

  Cyclad New Member

  Fantastische prestatie van Sven Kramer.
  Ik had dit eerlijk gezegd nog niet verwacht.
  Maar wat goed is komt snel, dus Sven is goed. :lol:
 9. Monique

  Monique Well-Known Member

  Jaja, dat was ik, ik heb volgens mij precies hetzelfde lijstje als G1ant. Op de 1500 heb ik wel op Wennemars gegokt dus ik hoop dat hij morgen beter schaatst dan de afgelopen twee dagen.

  In ieder geval vind ik Sven Kramer een enorm leuke nieuwkomer en ik hoop dat we nog heeeeeeeeeeeeeeel veel van hem gaan horen, ook in het allroundcircuit.
 10. Sabrina

  Sabrina New Member

  Knap van hem. Ik had niet verwacht dat hij die stap dit seizoen al zou kunnen maken.

Deel Deze Pagina