Sporters van het jaar 2021

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door leenstrafan, 8 aug 2021.

 1. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  DIt lijkt me zeer subjectief.....meer dominant staat voor mij in ieder geval niet per se gelijk aan meer indrukwekkend. STerker nog, soms is een overwinning juist indrukwekkender als het nipt gebeurt, bijv. als een torenhoge favoriet nipt wordt verslagen.

  Anyway, leuke discussie. Wat vooral voor Verstappen zal spreken t.o.v. Lavreysen is dat Verstappen niet alleen kampioen is in de "grootste" motorsport (subjectief maar wel redelijk om te stellen lijkt me), maar ook nog eens de eerste NL kampioen. Vooral dat laatste spreekt erg in zijn voordeel.

  En ja, Lavreysen was zeer dominant en won op indrukwekkende wijze, maar aan de andere kant kreeg Verstappen het voor elkaar om de legende Hamilton te verslaan, en de manier waarop zal vermoedelijk ook meehelpen, nl. met veel zeer spectaculair rijden, en met een nagelbijter finish van het seizoen. Het huidige F1 jaar is nu al vrij historisch te noemen.

  Ach, het zal de sporters zelf waarschijnlijk aan hun reet roesten, ze weten zelf ook wel dat het meer een soort populariteitsprijs is (zie ook Epke die hem maar bleef winnen, of vMoorsel ipv Inge de Bruijn back in the day)
  leenstrafan vindt dit leuk.
 2. Camila

  Camila Well-Known Member

  leenstrafan, mi, VictorP en 2 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina