Skeeleren Utrecht de Bilt zeist

Discussie in 'Skeeleren' gestart door nelis, 8 jun 2020.

 1. nelis

  nelis Member

  Wie heeft er tips voor routes /banen rondom Utrecht.
  De baan in de ruighoek park/polder is een mooie 400 m een zelf na een paar uur flink regenen snel droog.
  Waar kan ik actuele info vinden over de skeelerbaan in Zeist ?
 2. Eelco

  Eelco Well-Known Member

  Nedereindse Berg (SVU traint daar)
 3. martijs

  martijs New Member

  Skeelerbaan in Zeist moet je even op hun website kijken Daar staat een planbord wanneer de baan in gebruik is. Des ochtends kan je er meestal probleemloos op. Zeist is ook een leuke schaatsvereniging die diverse skeeler lessen aanbied en waarmee je in de winter ook mee naar de Vechtsebanen kan.

  Daarnaast is het Lint in het Maxima park te Leidsche Rijn een mooie ronde van 8km. Ideaal als je km's wilt maken. Tijdpunten, waterpunten, goed asfalt. Het kan daar nu wel erg druk zijn met "gepeupel" dus kies een wat rustiger moment.

  De weg naar Amersfoort heeft mooie lange fietspaden er naast. (Blijf bij Soesterberg aan de noord/vliegveld kant van de weg! Anders ga je daar door het dorp heen en dat is k* met een grote K). Je kan bij de Mac bij Huis ter Heide ook naar het zuiden richting Austerlitz doorsteken. Terug vanaf de piramide rijdt het errrruugg lekker. Heen/Omhoog is wat zwaarder ;-)

  Nu helaas even niet maar anders in de zomer elke vrijdag avond de Utrechtse skateparade. Super leuk. Op hun Facebook zetten ze nu routes die je zelf kunt rijden.

  En dan nu eindelijk preken voor eigen parochie. De Nedereindse berg bij Nieuwegein trainen met de SchaatsVereniging Utrecht. Gewoon echt heel fijn...
  Kom net van training terug, weer genadeloos afgebeuld (pfff) maar ook gezellig en veel geleerd. Het circuit is prima met voldoende mogelijkheden. We trainen drie avonden in de week: maandag, woensdag en vrijdag. Variƫrend vier of vijf trainingsgroepen in oplopend niveau (beginners t/m wedstrijd). Fijne trainers. Kosten zitten bij het SVU lidmaatschap in, je kan daardoor de hele zomer trainen voor maar 85 euro. Naast het skeeleren worden er ook droog en fiets trainingen aangeboden. En in de winter heeft de SVU ook een breed aanbod met schaatsen.

Deel Deze Pagina