Sammiejj stelt zich voor

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Sammiejj, 22 mrt 2005.

 1. Sammiejj

  Sammiejj New Member

  Hoiii Allemaal

  Ik ben Sammiejj (en in het echte leven Samantha, maar voornamelijk heb ik toch afkortingen van mijn naam), ik ben 18 jaar en volg het schaatsen al ruim 3 jaar, daarvoor ook wel maar niet zo erg als nu. In 2002 was ik voor het eerst naar een wedstrijd gegaan NK Afstanden in Utrecht (Nog ThnQ 2 Jac Orie, voor de kaartjes!!). Na dat ene weekend ben ik naar veel meer Nederlandse wedstrijden gegaan.. Eerste jaar nog niet echt veel, maar 2003/2004 toch wel meer, mede doodat ik Lisan (ook van het forum) via internet leerde kennen en we niet zo gek van elkaar vandaan wonen.

  Een favoriete schaatser heb ik niet, niet in Nederland niet in het Buitenland.
  Voornamelijk volg ik de jeugd (wat ik ook bij het voetballen doe). Zo kwam ik er achter dat Jurre Trouw (Opleidingsploeg langebaan) vroeger nog post bij ons heeft gebracht ... Hoe raar de wereld kan lopen, kom je hem nu weer tegen!

  Sinds 13 Maart 2005 ben ik besmet met het DFS virus (Friese Schaatsselectie). Ik kende ze al ruim een jaar, maar doordat Lisan, Jolien (Thialfgirl) en ik hun aan gingen moedigen bij het NK Ploegenachtervolging kregen we een beetje een grote tic en zijn Lisan en ik de DFS Fans #1 & #2.
  We hebben ook onze 'Fan'site www.DFSFans.tk

  Zo ik heb nu wel genoeg verteld denk ik, ik ga het forum maar eens verder bezoeken!

  Doeiizzz
 2. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Welkom op het welbekende forum!
  Jammer dat je je hier eigenlijk pas op dit tijdstip hebt laten registreren nu het seizoen al voorbij is en het forum dus niet meer zoveel bezocht wordt. Maar toch leuk dat je er nu ook bij hoort! :wink: 8)
  Trouwens, leuk dat je op m'n weblog een reactie hebt achtergelaten. Jouw foto's mogen er ook wezen! :D
 3. Sammiejj

  Sammiejj New Member

  Nu kan ik even rustig op mijn gemak kijken hoe alles hier verloopt :D
  Jou foto's zijn ook mooi hoor, moet van de week ff in mijn archief spitten om foto's van NK Sprint 2004 in Utrecht te vinden ...
  Daar zitten ook mooie tussen!
 4. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Bedankt voor het compliment, echter ik heb niet eens foto's gemaakt. :)
  Misschien dat je die van Ad (Cycladventures) bedoelt?? :?

Deel Deze Pagina