Rick

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Rick, 7 sep 2004.

 1. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Ook ik zal me even voorstellen.
  Mijn naam is Rick en ik ben een groot sportliefhebber. Mijn interesse in sport is erg breed: ik volg m.n. voetbal, wielrennen, schaatsen, atletiek en tennis. Bij het schaatsen gaat mijn aandacht het meest uit naar de langebaan dat ik al sinds halverwege jaren tachtig volg.
  Ik doe zelf aan zaalvoetbal (al meer dan 10 jaar) en spinning (sinds 2 jaar).
  In het dagelijks leven ben ik sinds 2 jaar werkzaam op de financiële afdeling van het Europese hoofdkantoor van een Amerikaanse organisatie. Daarvoor heb ik 4 jaar in de IT gewerkt. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de HEAO.
  Sinds vorig jaar ben ik actief op het schaatsprikbord/-forum. Op het oude prikbord heb ik vorig jaar samen met medeforummer G1ant het schaats-VoorSpelSpel (VSS) geïntroduceerd en georganiseerd dat in 2001 is ontstaan op het wielerprikbord (waar ik ook jaarlijks aan deelneem). Vorig jaar was een groot succes en dat is de reden dat eind dit jaar het tweede schaats-VSS van start gaat. We hopen natuurlijk op veel enthousiaste deelnemers!
 2. russiafan

  russiafan New Member

  Het VSS is een geweldig leuk initiatief, vorig jaar deed ik actief mee. Dit jaar niet omdat ik in het begin moeilijk met het nieuwe forum overweg kon en diverse berichtjes van mij niet geplaatst kreeg. Dat lukt nu beter maar het spel was al 2 ronden verder. Het prikbord mis ik wel. Volgend jaar doe ik misschien wel weer met VSS mee, nu alleen passief.
 3. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Jammer voor je dat je het begin van een nieuw seizoen VSS hebt gemist. Ik kan me goed voorstellen dat je het nu niet meer de moeite vindt om nog actief mee te spelen, echter dat is voor webmaster Sjoerd de motivatie geweest om met een geweldig initiatief te komen d.m.v. het invoeren van een extra prijs: de VSS-Jackpot. Deze (beginwaarde € 5,-) kan voor het eerst aankomend weekend gewonnen worden met een 100%-score. Als de jackpot niet valt wordt deze steeds met € 1,- opgehoogd. Zo is het dus toch aantrekkelijk voor degenen zoals jij, die het begin hebben gemist, om nog ergens voor mee te spelen. Ook al doe je voor je gevoel dan eigenlijk niet actief mee voor de stand, het lijkt me toch een leuke uitdaging om weer mee te gaan doen! Dus bij deze, russiafan (en alle anderen die de eerste 3 weekenden hebben gemist), be our guest...! :D

  Hier is de link naar de aankondiging van de webmaster:
  viewtopic.php?t=204
 4. russiafan

  russiafan New Member

  Ìk had van Sjoerd daar ook een mail van gekregen, maar ik doe nooit mee aan loterijen e.d. ook niet met een jackpot, mooi aangeboden en fijn dat je mij op de hoogte brengt maar ik blijf mijn principes volgen. Het spel is leuk,had ik ook plezier aan,maar er komt weer een volgend seizoen mag ik hopen.Geen punt dus.
 5. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Je achterstand is nu nog in te lopen...

  En wat de Jackpot betreft. Als je hem wint kun je hem ook direct aan een goed doel (laten) schenken.

  Sjoerd
 6. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Weblog

  Sinds kort heb ik een eigen weblog op internet. Het is de bedoeling dat ik hierop zo nu en dan speciale sportbelevenissen en andere interessante zaken vastleg.

  Vorige week donderdagavond heb ik bijv. een spinningclinic met een Nederlandse topwielrenster bijgewoond. Een verslag hiervan kun je lezen op deze site. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt, kijk dan snel op mijn weblog! Je kunt er eventueel je reactie achterlaten. Ben je alleen in schaatsverhalen geïnteresseerd, dan kun je dit natuurlijk gewoon negeren.

  Indien iemand suggesties en/of tips wat betreft het beheer en gebruik van een weblog heeft, dan zijn die natuurlijk altijd welkom.

  Bedankt voor jullie aandacht (ook al heeft het (nog) niet direct met schaatsen te maken. Wie weet komt daar in de toekomst verandering in...)

Deel Deze Pagina