René Rutten Venlo limburg

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door ReneRutten, 26 jan 2013.

 1. ReneRutten

  ReneRutten New Member

  Goedendag,

  Het staat wel zo netjes om vooraleer men een bericht wil plaatsen zich eerst netjes voor te stellen, dus bij dezen.

  Mijn naam is René Rutten, woonachtig in Venlo, Limburg.
  Ik ben geboren in 1977, op het moment van schrijven van dit bericht 35 jaar jong.
  Samen met mijn vriendin heb ik 2 zonen en 1 dochter, leeftijden 4, 2 en 1 jaar jong.

  Sinds 3 winters ben ik bezig met schaatslessen volgen op Noren, deze heb ik van mijn vader gekregen omdat hij het risico op letsel niet meer wil nemen (60 jaar en zelfstandig ondernemer). Dit was voor mij een uitgelezen kans om de schaatssport op te pakken en er een mooie sport en uitlaatklep aan over te houden.
  De schaatslessen volg ik met veel plezier in Grefrath op zaterdagmorgen, waarbij ik lid ben geworden bij de Recreatieve Schaatsvereniging Noord-limburg (www.rsnl.nl) van november tot maart. Voor de clubkampioenschappen en het SPI vind ik mijn prestaties nog onder de maat, maar in de toekomst wil ik hier zeker aan mee doen.
  Vroeger inde jeugdjaren wel elke winter waarbij er geschaatst kon worden de ijshockeyschaatsen ondergebonden op visvijver Zaarderheiken in Grubbenvorst, waarbij er altijd wel familie aanwezig was om mee te schaatsen/hockeyen.

  Als de mogelijkheid zich voordoet, probeer ik zo veel mogelijk de kansen tot schaatsen op natuurijs te pakken (het moet wel passen in het familie-leven).

  Ik hoop hier veel te kunnen lezen, leren en oppakken om mijn plezier en kennis in het schaatsen (op noren) te vergroten!

  Groeten,

  René Rutten
  Venlo

Deel Deze Pagina