Pluismeer

Discussie in 'Natuurijs in Midden-Nederland (NH, ZH, FL, GD, UT)' gestart door nelis, 19 feb 2018.

 1. nelis

  nelis Member

  Vrijdag 9 feb 2018 is er op t Pluismeer bij Baarn geschaatst. Wie woont er vlakbij en kan mij do of vrij as updaten. Het is daar lokaal vaak verassend koud!
 2. nelis

  nelis Member

  En welk lid woont in lage Vuursche ? Wellicht vrijdag al ff checken ligt er nog oud ijs? Het kan daar sneller dan je denkt
 3. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Als je dit van buienradar ziet denk ik dat het goed moet komen:

  De dagen daarna blijft het zonnig en koud. 's Nachts en 's ochtends vriest het licht tot matig. In de middag komt de temperatuur enkele graden boven het vriespunt uit. Met een gure oostenwind blijft de gevoelstemperatuur onder nul! Daarnaast kunnen de schaatsen uit het vet, want begin volgende week wordt het nog kouder! Blijf de ijsgroei hier volgen.
 4. nelis

  nelis Member

  Ja hoor er is vandaag gereden op t Pluismeer. Zal nog niet heel sterk zijn na komende nacht ga ik erop
 5. nelis

  nelis Member

  Quarantenove vindt dit leuk.
 6. martijs

  martijs New Member

 7. Groover

  Groover New Member

  hoe is het daar nu?
 8. camiel72

  camiel72 New Member

  Gisteren gekeken en toen was het grootste deel nog open. Op een randje in de verte waren een paar waaghalzen aan het schaatsen.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. ulrik

  ulrik New Member

  Ik ben er vandaag geweest (28 feb, begin van de middag). Er kan op een deel geschaatst worden en het was erg druk. Vooral met kleine kinderen leuk dus. Om als volwassene mooie ronden te schaatsten is er (m.i.) nu te weinig ijs. Er zijn ook nog wel wat wakken en grote delen waar niet geschaatst kan worden. Ik kwam ook iemand tegen die er doorheen gegaan is.

Deel Deze Pagina