Over Schaatsforum.nl en de Huisregels

Discussie in 'Over het forum' gestart door Sjoerd, 28 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Over Schaatsforum.nl

  De website Schaatsforum.nl is in 2004 gestart door Sjoerd Schaper (S2 Internet Publising: ook beheerder van de Schaats Startpagina). Het doel was en is een onafhankelijk forum te bieden voor schaatsers en schaatsliefhebbers.
  Sinds de oprichting is de site sterk gegroeid. In 2012 waren er meer dan 5000 leden. Het aantal pageviews komt in de winterperiode regelmatig boven de 1 miljoen per maand uit. In totaal zijn al meer dan 145.000 berichten geplaatst.
  Naast de beheerder werkt een aantal vrijwillige moderators mee aan het beheer van het forum.

  Schaatsforum.nl heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste fora op het gebied van het lange baan schaatsen. Daarnaast worden in vorstperiodes heel veel tips over natuurijslocaties uitgewisseld.

  Adverteren
  Het beheer en hosten van een forum kost veel tijd en geld. Geprobeerd wordt deze kosten met advertentie-inkomsten te dekken. Bedrijven kunnen daarom, tegen relatief geringe kosten, met een banner adverteren op Schaatsforum.nl.
  Meer informatie vindt u in het speciale topic: Klik hier

  Boekrecensies en productreviews
  Schaatsforum.nl wordt bezocht door een grote groep sportliefhebbers. Door een recensie of een productreview kunt u nieuwe producten onder de aandacht van deze doelgroep laten brengen. Neem hiervoor contact op met [email protected].

  Pers
  Persberichten, aankondigingen en dergelijke voor plaatsing op het forum kunnen verzonden worden aan [email protected]

  Sponsoring
  Jaarlijks wordt het Schaatsforum Voorspel Spel gespeeld. Deelnemers moeten de winnaars van plm. 15 grote wedstrijden voorspellen. Per ronde is er een weekprijs en voor het eindklassement is er een grote prijs.

  Mocht u interesse hebben om ook een of meer dagprijzen en/of de eindprijs te willen sponsoren dan horen wij dit graag. U kunt daarbij b.v. denken aan een kadobon (te besteden bij uw bedrijf) of in de vorm van artikelen. Uw bedrijfsnaam en logo worden iedere speelronde vermeld. Verder kunnen er banners worden geplaatst ter waarde van de beschikbaar gestelde prijzen.
  Hiervoor kunt u contact opnemen met [email protected]

  Contactgegevens
  Schaatsforum.nl
  Sjoerd Schaper
  De Muddegezaai 12
  8252 KA Dronten

  T 085 - 104 1216 (gebruikersvragen graag via het forum stellen)
  E [email protected]
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina