Nog even dit...

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Nogevendit, 24 feb 2010.

 1. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Vind het nu tijd worden mezelf ook even voor te stellen. Ik kwam aanvankelijk om meningen te lezen, en vroeg behoorlijk wat technische tips, omdat ik wel veel schaats, maar niet bij een club zit. Dus nogmaals dank voor alle reacties op materiaal en techniek topic.

  En dan met name nu met de winterspelen ben ik ook meer mijn eigen mening gaan ventileren. Mijn belangstelling gaat uit naar de sporter en zijn voorbereiding, de races en de technische kant, en dat vertaalt zich dan ook al snel naar voorspellen en analyses achteraf.
  Ik houd naast schaatsen ook van een aantal andere sporten, en ik trek graag parallellen, daar waar deze extra inzicht kunnen verschaffen. Ik denk daarbij aan trainingsopbouw- en vormen, groeps vs individuele benadering, groepsprocessen incl sporter-trainer relaties, en last but not least het dopingvraagstuk.

  Ik blijf graag zo realistsich mogelijk in analyses, en probeer netjes te blijven en niet op de man te spelen. En wat ik ook zeg, iedereen mag een andere mening hebben. Graag zelfs, want dan krijg je discussie. Om die reden kan ik soms ook een keer 'advocaat van de duivel' spelen, dus dan ben ik juist niet die mening aangedaan. Ik zeg het hier maar even, dus mocht u zich nu afvragen, wie is die man toch, dan hoop ik dat ik hiermee de lucht weer wat geklaard heb...

Deel Deze Pagina