Nike Swift Skin

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Shan, 20 jan 2007.

 1. bjorn

  bjorn New Member

  shan hoe kom jij nu aan dat nike swift skin [pak
  via wie en hoe ziet hij er uit

  groeten
 2. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Hele mooie PR's hoor van Shana, ik snap de opmerkingen van Flurie niet zo goed eigenlijk, omdat hij zelf verhoudingsgewijs hetzelfde niveau heeft. En komt zijn progressie dit jaar ook niet vooral door het Nike pak? Of heeft ie dat al langer?

  Het is een hoop gedoe, maar ik kan begrijpen dat mensen er graag één willen, want uit veel voorbeelden blijkt dat het voordeel écht groot is. Maar de manier waarop het nu vaak gaat is niet helemaal eerlijk, het gaat alleen maar om conecties. Nike zou ze gewoon zelf moeten verkopen via internet.
 3. Tjark

  Tjark Active Member

  Dat is nou altijd lastig om te zeggen, 'waar' het aan ligt. Zelf reed ik afgelopen vrijdag 1.1 sec van m'n 1000m tijd af in m'n nikepak, maar lag het aan m'n pak of was 't thialfijs goed of is m'n techniek verbeterd of was 't omdat ik de dag erna ziek werd (op 1 of andere manier rij ik altijd goed de dag voor ik ziek word.... ) of is het een combinatie? Het zekere wat ik kan zeggen is dat het pak erg lekker zit vergeleken met m'n simpele lycra-pak en het psychologisch voordeel dus niet uit te vlakken is.

  En ja, ik vind ook dat Nike ze gewoon zou moeten verkopen. Die krengen worden in Litouwen gemaakt en de versie 2 pakken 'schijnen' rond de 700 euro ex btw te kosten ofzo... (en dan nog met een minimum afname van een paar stuks). Natuurlijk komt dat door kleine oplages en 'research kosten' kan ik me bedenken. Of Nike wil ze gewoon exclusief houden als kun je je afvragen hoe exclusief exclusief is als ondergetekende er al 1 heeft....

  Aan de andere kant kun je voor 400-450 euro prachtige Lorini pakken kopen waar andere toppers ook super in rijden, en iedereen kan die zo bestellen.

  Maar als Nike zou willen zouden ze zo de markt kunnen 'overspoelen' met een aantal standaard pakken voor 300-400 euro en die zouden grif verkopen schat ik in.
 4. Flurie

  Flurie New Member

  Ik dacht in eerste instantie dat Shan een man was (misschien afgeleid van SHIN SHAN?) Dus dan liggen de tijden wat anders.
  Mijn progressie heb ik deels te danken aan dat pak ja, maar ook door herstel van 2 jaar geleden overtraint, jaar daarna pfeiffer. Dus nu eindelijk weer wat kunnen opbouwen.
  Zo'n nike-pak is geen garantie om hard te rijden, vandaar mijn opmerkingen. Ik snap nike wel dat ze het pak exclusief willen houden, maar het maakt de sport niet leuker. Op die manier is het maar gewoon wie je kent en niet wie je bent.
 5. richardvanschie

  richardvanschie New Member

  ik heb 2e hands een prachtige nike swift skin pak, maar heb hem per ongeluk kapot getrokken.
  zelfs op de site van nike is niets te vinden over hun pakken terwijl het mee van de beste zijn.
  nu heb ik het geluk dat ik van mijn sponsor een ander pak krijg, maar die is van craft.
  wat is het grote verschil en voor of nadeel tussen nike en craft?
  en is nike beter dan bioracer?

  nog een vraag: kent iemand de pakken van nice sports? 200 euries voor n pak, kan dat wel goed zijn?

  en shanna, gewoon respect!

  gr richard

Deel Deze Pagina