Nike Swift Skin

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Shan, 20 jan 2007.

 1. Tjark

  Tjark Active Member

  Ben eigenlijk wel benieuwd voor welke prijs ze daar weggaan... ik weet alleen dat er 1tje van KC Boutiette (dacht ik, iig amerikaan) vorig jaar voor iets van $450 weg ging, leuk prijsje...
 2. rovar

  rovar New Member

  allemaal beschadigd spul wat ze daar verkopen
 3. Tjark

  Tjark Active Member

  die ene verkocht KC zelf voor een goed doel btw...
 4. Helmud

  Helmud New Member

  Tss, je bruur? :p

  Ik zag dat je op dat pak van rusland op marktplaats aan het bieden bent, ik heb ernstig bedenkingen over, of dat ook echt is wat het lijkt dat het is, snappie?

  Het gaat hier om: http://sport.marktplaats.nl/schaatsen/71435015-schaatspak-nike.html?
 5. RaymondD

  RaymondD New Member

  Weet niet wat het wel is..... maar volgens mij geen nike swiftskin. Zo te zien heeft het zowieso geen cap.
 6. Tjark

  Tjark Active Member

  aan de beenstukken en armdelen te zijn lijkt 't er wel op, maar ja, 't is geen wedstrijdpak, dus wat heb je er aan?
 7. Shan

  Shan New Member

  Nee weet je wat voor pak dat is.. Dat is het Bobslee Pak van de russen ;) als je op ebay kijkt, staan er nog meer!!
 8. Krijn

  Krijn Member

  field and tracking suit van nike...niet echt een pak voor het schaatsen
 9. Flurie

  Flurie New Member

  Maar als ik zo jouw tijden zie, denk ik dat je beter eerst ergens anders de verbetering van je tijden moet gaan zoeken. Hoe oud ben je? Hoe vaak train je in de week? Wat doe je in de zomer? Wat voor schaatsen heb je?

  Denk vooral niet dat een Nike-pak heilig is. Ondanks dat het lekker zit...
 10. Shan

  Shan New Member

  Nou ik rij op maple comet steel lasergelast, ben 20. Ik train 2x op een dag van maandag tot vrijdag. Maar dan zal je wel denken.. jeetje die rijd dan ook niet door.. Maar zal je nog wat vertellen, ben 2 jaar geleden heel erg ziek geweest.. Blinde darm onsteking.. 2x een buik ontsteking. 2x onder narcose in 1 maand tijd.. totaal 1,5 maand in het ziekenhuis gelegen. En heb nu 2 jaar geknokt, om weer de voorrondes te halen voor het nk Junioren.. En dat is voor mij een super prestatie, na zo'n vervelende tijd. En ben nu zeg maar weer op het niveau waar ik toen mee ben geeindigt.. Dus wil ik volgend seizoen weer kijken waar ik eindig nu ik weer helemaal beter ben.
 11. Krijn

  Krijn Member

  niks beschadigd hoor, meeste pakken met labels en al er bij!
 12. Flurie

  Flurie New Member

  Je traint 10 keer per week? Ben je nog herstellende? Want juist nu ik deze achtergrondinformatie weet, denk ik dat het deste belangrijk is om de vooruitgang te boeken vanuit de bestaande situatie en niet vanuit een zo genaamd snellere manier. Wat ik daarmee bedoel is dat als je nu progressie ziet, je het aan het pak gaat toeschrijven en niet aan je persoonlijke vooruitgang.
 13. Shan

  Shan New Member

  Ja ok, dat is ook zo.. Ben niet meer herstellende.. Ben nu 100% gezond. Mijn doel was dit jaar om bij me pr's in de buurt te rijden en dat lukt aardig. Volgend seizoen wil ik weer de voorrondes rijden van het Nk en dan zie ik wel waar het schip strand. Kijk het is niet dat ik het Nike pak wil om harder te gaan rijden, tuurlijk dat is mooi meegenomen. Maar ik moet volgend seizoen een nieuw pak hebben. Omdat mijn hunterpak nu gewoon aan het overlijden is. En als ik dan een nieuw pak moet bestellen, wil ik wel meteen een goed pak! ;)

  En ja, ik train 10x perweek. S'morgens en s'avonds. Dat is ook voor het eerst dit seizoen. Omdat ik gewoon hard wil rijden en heb tijd genoeg om te trainen.
 14. Flurie

  Flurie New Member

  Volgend jaar ben je Neo1 of Neo2. Weet je hoe hard je moet rijden om je punten te halen? Ik weet niet uit welk gewest je komt? Maar ik wens je veel succes.
 15. Helmud

  Helmud New Member

  Heej Flurrie, doe eerst 's ff wat research, voordat je allerlei rare vragen gaat stellen als je 20 bent, kan je echt geen A junior meer zijn... :wink:

  Maar vooruit ik zal je helpen: http://www.osta.nl/index.php?ZoekStr=shanna+jansen

  Maarre, shan, jij bent dus als ik het goed begrijp fulltime schaatser? Of kun je naast twee keer per dag trainen nog een baan/studie combineren?
 16. Shan

  Shan New Member

  Ja ik probeer fulltime te schaatsen, daarnaast ben ik ook nog fitness instructrice ;) Dat doe ik 2 ochtende, daarna sta ik op de schaatsplank die ik daar heb gestalt in de aerobic zaal met lekker veel spiegels. En af en toe geef ik een lekkere spinningles.
  En ik ben inderdaad Neo2 en mijn pr's zijn van 2004, maar als je het verhaal hier boven heb gelezen. Zal je het wel begrijpen ;)
 17. ijsmonster

  ijsmonster Member

  ACHTUNG: Swift Skin pak tast het karakter aan.
  Het valt me op dat er erg veel mensen geïnteresseerd zijn in "zo'n pak", maar dat er enkelen onder degenen die erin geslaagd zijn er eentje te bemachtigen behoorlijk neerbuigend doen naar degenen die daarin (nog) niet zijn geslaagd. De 'welgemeende' tips dat je je tijden echt niet door "zo'n pak" kunt verbeteren zijn door degenen die er nu eentje hebben wel ter harte genomen toen zij nog zoekende waren?

  Zeg nou zelf: Nike Swift Skin is echt een prachtig pak.

  Als er nou nog iemand graag "zo'n pak" wil, hoeft er toch niet eerst verantwoording te worden afgelegd aan degenen die de mazzel hadden er eentje op de kop te tikken? :-S De exclusiviteit was toch al niet meer gewaarborgd vanaf het moment dat die mazzelaars er zelf in slaagden er eentje te bemachtigen... :roll:
 18. Tjark

  Tjark Active Member

  gelukkig zijn er uitzonderingen en met een beetje geluk blijft 'Shan' ook normaal na volgende week als de maten passen ;)
 19. ijsmonster

  ijsmonster Member

  Ah mooi! Ze heeft dan dus er eentje te pakken? Hardstikke goed! :)
 20. Shan

  Shan New Member

  Eerst maar afwachten jongens.. :) Maar het zou mooi zijn als het zou lukken..

Deel Deze Pagina