Nieuwe schaatspakken 2022

Discussie in 'Lange baan' gestart door EenBrabander, 18 dec 2021.

 1. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

 2. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Kjeld heeft het gewone pak, Antoinette dat voor de ploegenachtervolging en Sven dat voor de massastart?!
 3. JJS

  JJS Member

  Ze mogen ook niet juichen, juist dan staat de vlag op zijn kop.

  Verder vind ik dat TeamNL irritant. Ze vertegenwoordigen gewoon de KNSB en Nederland. TeamNL is een of ander studentikoos verzinseltje waar niemand iets mee heeft.
 4. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Die grijze flap zit altijd alleen op het rechterbeen. Vanwege de wrijving in de bochten. Bij Nuis kun je dat op de foto niet zien. Bij de meeste rijders is die onderbroken, zoals bij Antoinette de Jong in de foto. Bij Kramer is het volgens mij altijd één geheel. Heeft dus waarschijnlijk met persoonlijke voorkeur te maken.
 5. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Och, ik vind het eigenlijk wel mooie pakken, maar wel bijna hetzelfde als 4 jaar geleden, alleen is de kleur blauw wat donkerder.

  Ik heb geen moeite met het rood-wit-blauw op de onderarmen en vind het eigenlijk wel leuk.

  Volledig eens dat het TeamNL vrij irritant is en gewoon een dom marketing/PR-verzinsel (vermoedelijk omdat het zo makkelijk te twitteren/instagrammen is en internationaal 'makkelijker' is dan 'Nederland'), ik sluit me wat dat betreft bij JJS aan.


  Edit: ik vind de short-track pakken trouwens wel mooier dan de langebaan-pakken, maar goed ik houd dan ook meer van het klassieke rood-wit-blauw dan van het oranje.
  Laatst bewerkt: 14 jan 2022 om 15:36
 6. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Maar TeamNL is wel een mooie kapstok om mensen te betrekken bij de Olympische Spelen (en sport in het algemeen). Zeker als je maar een kleine rol hebt, zoals Mjøsaman, is het toch leuk om daar deel van uit te maken.

  Bijgevoegde bestanden:

  Camila en proeme vinden dit leuk.
 7. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Macron heeft persoonlijk het blauw van de Franse vlag weer donkerblauw gemaakt vorig jaar, zonder er ruchtbaarheid aan te geven:
  https://www.rfi.fr/en/france/202111...tricolour-french-flag-a-symbol-of-heroic-past
 8. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Kan ook de starter in verwarring brengen bij een valse start, want hebben ze nou een rood of een wit armbandje om? Of is het juist de bedoeling verwarring te scheppen? ;) Als de schaats(t)er zelf maar niet vergeet zijn/haar armbandje om te doen...
 9. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

 10. mi

  mi Well-Known Member

  Ik vind ze mooi!
  En ik vind ook niks mis met teamNL. De rug is wel onderscheidend tov 2018 en tenminste geen wielerbroekje, kniestukken, piemelflapje of andere narigheid!
  Camila vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina