Nieuwe schaatspakken 2022

Discussie in 'Lange baan' gestart door EenBrabander, 18 dec 2021.

 1. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Ik vind t Amerikaanse pak wel gaaf juist. Stars and stripes inderdaad, maar niet overdreven. Verder is t allemaal een beetje veilig, weinig uit het beeld springende designs. Duitsland is zoals elk jaar weer extreem bleh, van Kazachstan snap ik nog altijd niet waarom ze het TP-design met die gele zon niet voor het afstandenpak gebruiken en Italiƫ is wel prima, maar niet wereldschokkend. Belgiƫ vind ik (misschien wel als enige) wel mooi.
 2. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Belgie vond ik het streepjescode-deel eigenlijk wel weer tof, maar als ik de foto hierboven zie dan vind ik het in het 'echt' niet helemaal uit de verf komen. Misschien komt het omdat de plaatsing op de arm zo is dat het vreemd gestretched wordt vooral bij de oksels. Op de benen ziet het er wel erg goed uit.

  Ik had zelf liever het rood ook wat meer terug gezien in de torso, al was het maar om iets meer verschil te hebben met de JV pakken.
 3. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Na de nieuwe schaatspakken van IKO en Reggeborgh komt ook het hernieuwde AH Zaanlander met een nieuw pak:
  Zie: https://www.flickr.com/photos/marathonillustrator/52431675305/in/album-72177720302939583/ en hier te zien: https://orangepictures.nl/events/2022-october-15-ijsselcup-holland-cup-2022?page=5

  Heel iets meer blauw vermengt in de groene Zaanlander-tinten (het geheel is nu iets lichter van kleur). De groen-gele cap is nu een blauw-witte cap met logo's van AH en Xenos. Ook het enige pak zonder predominant zwart bij de topteams. Vind tussen al die zwarte pakken de nieuwe pakken van Reggeborgh wel mooi dankzij het patroontje. Daardoor net wat meer onderscheidend. Zie ook: https://www.flickr.com/photos/marathonillustrator/52430716997/
  Laatst bewerkt: 16 okt 2022
  Inimene vindt dit leuk.
 4. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Lijkt erop dat Japan dit seizoen in het vrijwel hetzelfde pak als op van de Spelen rijdt. Vorig jaar had het Japanse pak buiten de spelen nog deels gele armen.

  OS:
  [​IMG]  NU:
  [​IMG]


  --

  Nederland heeft ook het Olympische pak gecopypasted. Iets lichtere tint blauw maar dat kan ook aan de foto liggen.
  [​IMG]


  [​IMG]


  De afgelopen jaren was het pak meer oranje en minder blauw.
  [​IMG]

Deel Deze Pagina