New skater on the block

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Rose69, 22 dec 2010.

 1. Rose69

  Rose69 New Member

  Was al druk bezig met mijn forumvraagje hier en zal me maar even voorstellen.

  Rose, 41 jaar, Hoogland, geregistreerd met mijn partner Natasja. Doe 3/4 jaar wielrennen, tennissen en genieten van het leven met wine&dine door het sporten door. Af&toe nog wat drumsticks in de handen maar je kan alles wel meelezen via mijn weblink naar mijn googleprofiel. Uptodate met de social media.

  Ruim een maand geleden begonnen met 1 x pw schaatsen, eerst op de Vechtsebanen, vervolgens op Flevonice samen met mijn vriendin. In het kader je kan maar beter alvast ingeschaatst zijn als het natuurijs weer even langskomt. Echter de smaak zo te pakken dat we de Zandstra combinoren verkochten en ons gingen toeleggen op echte Viking noren. Naast dat alle jeugdsentiment voorbij kwam nu ook de behoefte om eens goed te leren schaatsen en dat heeft tijd nodig merk ik. Maar ben al aardig ingeschaatst en fysiek gaat dat best goed, technisch nog veel werk te verrichten en helaas momenteel last van achterkant hiel vermoedelijk van tot te kleine schaatsen.

  Heb ik hier al veel nuttige info kunnen halen en fijn te lezen dat er zoveel mensen hier hun ervaringen en info willen delen.

  Groetjes,
  Rose

Deel Deze Pagina