marathon live

Discussie in 'Marathon' gestart door pauldekr, 2 nov 2012.

 1. pauldekr

  pauldekr New Member

  Goede dag!

  Ik vroeg of er een mogelijkheid is om te kijken naar de kpn marathon (en andere marathon wedstrijden uiterraard) via tv of live-stream?
  Tot nu toe heb ik nog niet zoiets dergelijks gevonden en moet ik het doen met samenvattingen van schaatsen.nl of studiosport.

  Misschien dat iemand mij kan tippen!

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Paul
 2. H2O-s

  H2O-s Active Member

  Deze mogelijkheid is er helaas niet. De beste manier is dan toch om gezellig naar de baan te komen.
 3. Reina85

  Reina85 Member

  Echt jammer dat het nergens live is en dat er geen beelden van zijn...
 4. Jeniekemulder

  Jeniekemulder New Member

  Vandaag tijdens het NK is het wel mogelijk om live het nk marathon te kijken. 16:00 zowel op Ned 1 als op internet nos.nl!
 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  Prachtig. Heel veel aanvallen met momenteel heerlijke chaos tot gevolg. Het halve peloton is al uitgevallen en van de overgebleven groep heeft ongeveer de helft een ronde voorsprong op de rest. Alleen... ook nu rijden ze niet allemaal bij elkaar, dus hoe het precies zit is niet duidelijk
  Er zei net al iemand op de achtergrond "ben blij dat ik niet in de jury zit vandaag"

  heerlijk :D


  edit: ow, er zijn er maar 6 die een ronde voorsprong hebben. Dat is apart, want de groep die bezig was een ronde in te halen was echt groter. Er zat een breukje vlak voor de aansluiting, maar blijkbaar heeft het deel achter de breuk zich toch weer terug laten zakken (al dan niet bewust).
  Slechts 1 BAMmer bij de koplopers (Berga).
 6. proeme

  proeme Well-Known Member

  Zo, dat was puur genieten!
 7. proeme

  proeme Well-Known Member

  oh my goodness... wat een belachelijke beslissing om Meijer kampioen te maken. Soemanta was sneller.

  Blijkbaar is er een regel dat je niet mag vallen tijdens de sprint. Rare regel, Soemanta hinderde helemaal niemand. Daarbij, ze was instabiel toen ze over de finish kwam, maar vallen gebeurde pas daarna...
 8. Jeniekemulder

  Jeniekemulder New Member


  Ben het helemaal met je eens, echt belachelijk gewoon..

  Verder was de wedstrijd van de topdivisie echt geweldig om naar te kijken!
 9. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Het is een heel goede regel die voorkomt dat mensen wanhoops-capriolen uithalen op de finishlijn. Maar hier is ie niet voor bedoeld. Soemanta viel niet door een capriool. Bob de Vries won dit jaar vrijwel identiek in Dronten en kreeg geen DQ.

  http://www.schaatsen.nl/nieuws/2012-11- ... vries-goed
 10. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Soemanta, altijd in dienst van Huisman rijdend, nu mocht ze haar eigen kans gaan en dan wordt ze zo de overwinning afgenomen, wat een aanfluiting! Volgens mij was die regel bedoeld om valpartijen als gevolg van spagaatfinishes te voorkomen maar daar was nu absoluut geen sprake van. En als ze al onreglementair finisht, waarom wordt ze dan niet gediswalificeert? De KNSB zet zichzelf flink in het hemd.
  Bij de heren een harde koers met een mooi tactisch steekspel als ontknoping waarbij Berga alles controleerde.
 11. MYLAPS

  MYLAPS New Member

  Hoi Paul, je kunt alle rondetijden van de marathonwedstrijden live volgen via je computer of 2nd screen. Gewoon even de volgende link in je browser plakken: http://liveresults.mylaps.com/knsb

  Zijn er forumlezers die gisteren met het "tablet" op schoot voor de TV de wedstrijd hebben gevolgd? Wat vinden jullie van deze live timing?
 12. anonieme

  anonieme Member

  Ja bij de dames was het geen probleem, maar bij de heren legde de site de laatste 40 ronden het loodje. De verbinding viel eerst steeds weg en de laatste 25 ronden lukte het niet meer om verbinding te krijgen.
 13. proeme

  proeme Well-Known Member

  zou het systeem ook gewoon in de war zijn van het rommelige verloop?
 14. nelis

  nelis Member

  NK marathon

  hi , 2e kerstdag in Utrecht de heren wedstrijd gezien. Men reed gelijk 26.7 in een van de eerste ronden! Jorrit Bergsma verzette enorm veel werk reed imponerend gaten dicht. Tijdens de wedstrijd struikelde een deelnemer die 5 koppen warme chocomelk de tribune afstootte. 2 wedstrijdrijders (opgevers) kwamen lekker onder te zitten. Er werd wat gescholden heen en weer. Eigenlijk niets voor de sfeer bij een schaatswedstrijd. Je loopt gewoon naar binnen, niks geen fouilleren of detectiepoortjes. Lekker dicht bij de cracks kom je een heerlijke erwtensoep/ choco sfeer. Wedstrijd werd gewonnen door Ingmar Bergma die een rond voluit sprintte. Schitterend!
 15. H2O-s

  H2O-s Active Member

 16. Kufenwondertje

  Kufenwondertje New Member

  Soemanta wacht nog steeds op gerechtigheid

  http://schaatsen.nl/nieuws/2013-06-01-soemanta-opnieuw-in-wachtkamer

  Ik ben al lang boos geweest op de KNSB voor hun beslissing, maar het volgende was dan toch iets te veel voor mij:
  "De tweede zitting op 31 mei, ook in Amsterdam-Zuid, werd geopend door de tuchtcommissie. Deze liet weten graag alle beelden te willen zien. Zowel die van de KNSB als die van de NOS, om zo een beter beeld te krijgen van wat er die dag is gebeurd. De raadsman van de KNSB, dhr. Van Dijk, liet echter weten dat zij dit niet accepteerden en kwam twaalf punten om de tuchtcommissie te overtuigen de beelden toch niet te gebruiken."

  Zonder woorden. Gelukkig heeft de tuchtkommissie besloten dat zij de beelden gaan bekijken. Voor het eerst heb ik vertrouwen erin dat he misschien gaat goed komen.

Deel Deze Pagina