Locatielijst

Discussie in 'Over het forum' gestart door IJskrasser, 1 dec 2010.

 1. IJskrasser

  IJskrasser Member

  De meeste gebruikers hier zullen waarschijnlijk de tips voor natuurijslocaties volgen. Elk jaar weer gaat het dan voor een groot deel over dezelfde locaties. Elk jaar weer wordt weer dezelfde basisinformatie gevraagd en/of wordt weer dezelfde basisinformatie gegeven, over waar het is, hoe er te komen, waar te parkeren, waar het ijs op te gaan, schaatsroutes, kaartjes, enzovoorts.

  Het lijkt mij handig een lijst aan te leggen van dat soort locaties waarin berichten met dat soort informatie bewaard wordt, of waaraan mensen doelbewust berichten met basisinformatie toe kunnen voegen.

  Vervolgens kunnen op een of andere manier de lijsten met actuele informatie over het ijs daarnaar verwijzen. Mooi zou zijn als dat op een handige manier gekoppeld wordt.

  Moderatie zal natuurlijk een punt blijven. Mensen snappen dingen niet of nemen vooral niet de moeite eens te kijken wat de bedoeling is. Dus het zal blijven gebeuren dat ze op een willekurige plaats hun heilige vraag neerpleuren: 'Waar ken ik schaatsen dan?'

  Maar dat is een algemeen probleem en het lijkt me de moeite waard deze structuur te overwegen of uit te proberen.
 2. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Op zich goed plan... iets voor ons om te doen tijdens de rustige zomermaanden.

Deel Deze Pagina