Live trainingsdata van MYLAPS

Discussie in 'Techniek & training' gestart door MYLAPS, 24 mei 2011.

 1. vinklaps

  vinklaps Member

  Hallo Ed,

  De functie om je workout als .tcx file te exporteren heb ik geïmplementeerd. Je krijgt de file per mail. Deze mail kun je doorsturen naar upload@strava.com waardoor de activiteit zichtbaar wordt.
  Probeer mijn app maar eens

  http://vinksite.com/Laps.htm

  Succes! Luc
 2. vinklaps

  vinklaps Member

  Hallo knukkel,

  De functie om je sessie als .tcx file te exporteren heb ik geïmplementeerd. Je krijgt de file per mail. Deze mail kun je doorsturen naar upload@strava.com waardoor de activiteit zichtbaar wordt.
  Probeer mijn app maar eens

  http://vinksite.com/Laps.htm

  Het was nog een hele klus om van iedere ijsbaan de GPS-coordinaten te maken.
  Succes! Luc
 3. vinklaps

  vinklaps Member

  Hoi

  De functie om je sessie als .tcx file te exporteren heb ik geïmplementeerd. Je krijgt de file per mail.
  Deze mail kun je ook uploaden naar runkeeper.
  Probeer mijn app maar eens (zie onder de "> strava" button)

  http://vinksite.com/Laps.htm

  Je hoeft een Mylaps transponder niet meteen te kopen. Een jaarabonnement kost ongeveer 27 euro. Is idd persoonlijk.
  Succes! Luc
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 4. edkoster

  edkoster New Member

  Hoi Luc,

  Dat heb je snel gedaan! (daar kunnen ze bij MyLaps zelf nog wat van leren.. Ik wacht nog steeds op de officiele training app voor android)

  Ik heb zelf nog geen mylaps transponder. Na de teleurstellende antwoorden van mylaps over de beschikbaarheid van een android app had ik me voorgenomen om er volgend seizoen pas een aan te schaffen.
  Maar door jouw harde werk voel ik me toch bijna verplicht er nu alsnog een te bestellen ;)

  Ik zal in iedergeval eens testen met de chip van een vriend.
  vinklaps vindt dit leuk.
 5. vinklaps

  vinklaps Member

  Hi Ed,

  Nog bedankt voor het idee! Ik ben zelf ook Strava user en was zelf niet op het idee gekomen. Maar gebruik nu zelf de functie ook!
  Ben benieuwd naar je ervaring.
  Nb mijn app werkt ook op Android...

  Groet Luc
 6. vinklaps

  vinklaps Member

  Hallo Knukkel

  Ik zie dat jij de eerste was die het idee noemde. Bedankt voor het idee!
  Er zijn al diverse gebruikers van mijn app die de strava functie gebruiken.
  Ben benieuwd naar je ervaring.

  Groet Luc
 7. jokehagting

  jokehagting New Member

  Ik heb de mylaps chip van een vriend gelinkt aan mijn strava account, nu willen we dat graag veranderen en de chip koppelen aan zijn strava account . Hoe moet dit ?
 8. vinklaps

  vinklaps Member

  Is het inmiddels opgelost Joke? Ik kreeg namelijk ook een verzoek op mijn Facebook pagina. Zo niet: geef me dan je MyLaps transpondercode en ik zal een reset doen van Strava zodat je de Laps app kan koppelen aan een ander Strava account. Groeten, Luc
 9. knukkel

  knukkel Member

  Hoi Luc, ik had je antwoord nog niet gezien (ben meer dan een jaar niet op dit forum geweest... ahem... :oops:), maar ik vind de functionaliteit van je site top en gebruik het elke keer dat ik heb geschaatst! Bedankt :)
  (jij schaatst ook in Eindhoven volgens mij?)
  vinklaps vindt dit leuk.
 10. vinklaps

  vinklaps Member

  Dank voor je leuke reactie. Ik vind het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de site!
  Ik schaats inderdaad het meest in Eindhoven. Heb sinds kort "VinkSite.com" achterop mijn blauwe jack staan. Kun je me herkennen als ik op de baan ben. Wie weet tot schaats! Luc www.vinksite.com
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 11. knukkel

  knukkel Member

  Ok, dan kom ik je even een handje geven als ik je zie ;-)
  vinklaps vindt dit leuk.
 12. dsdevries

  dsdevries Active Member

  Hey Luc,
  Ik heb je al eens geprobeerd te benaderen via contact gegevens op je site. Ik vind de functionaliteit die je biedt top. Het zou alleen nog gaver zijn om er een app van te maken die gelijk ook de data van je bluetooth hartslagmeter of polar synchroniseert naar strava. Heb jij behoefte om mee te helpen aan de ontwikkeling van zo'n app? Groet,
  Daan
  vinklaps vindt dit leuk.
 13. vinklaps

  vinklaps Member

  Hallo Daan. Deze functie was al eens eerder gevraagd en zit al een tijdje in de app. Polar en Garmin hartslagdata kan ge-upload worden. Garmin ook auto-load. En daarna exporteren naar Strava. Groeten Luc. VinkSite.com


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 14. knukkel

  knukkel Member

  Luc, hoe kan ik Garmin hartslag uploaden?
 15. vinklaps

  vinklaps Member

  Voor upload van hartslagdata klik op het hartje ❤️ naast de STRAVA knop in de laps app. Beide knoppen staan in de daggrafiek. Succes! Luc


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 16. Schaatsmuis

  Schaatsmuis New Member

  Hallo Luc, op 14 dec en 27 jan worden mijn trainingsdata dubbel ingelezen. Andere dagen heb ik niet allemaal gecontroleerd. In de grafiek met het aantal rondjes en tijden ( de eerste) zie ik aan de verdeling dat de training 2x achter elkaar wordt getoond. Werkt door in de grafiek van het totaal aantal rondjes en in die van de SI. Enig idee wat er aan de hand is? overigens: comlimenten voor de apps. Helpen zeer goed bij het trainen!groet, Michel
 17. vinklaps

  vinklaps Member

  Hallo Michel. Ik zal proberen uit te leggen wat er aan de hand is: in januari heeft MyLaps de tijden 1 uur verkeerd gezet van hun systemen die bij de ijsbanen staan. Ik heb dit gemeld. Daarna heeft MyLaps de tijdzones aangepast en nu staan alle kloktijden van vorige jaren verkeerd. Kijk maar naar je MyLapspagina op bv 3 december. Is jou Sessie 1 gestart om 19:28:16? Dikke kans dat dit een uur later was.
  Ik heb dit gemeld maar MyLaps heeft nog niet gereageerd of hun fout hersteld. Ik probeer dit zo goed mogelijk op te vangen. Maar bij jou is bij het laden toch een aantal data in december dubbel geladen. Ik probeer nog te achterhalen waar het fout is gegaan. Tot nu toe lijk je ook de enige te zijn waarbij dit is opgetreden in mijn apps. Daarnaast heb ik je tijden van december gereset en weer opnieuw geladen. Zal wel met de verkeerde absolute tijden zijn maar in ieder geval heb je de data niet dubbel meer.
  Is het zo OK? Groeten, Luc - VinkSite.com
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 18. Schaatsmuis

  Schaatsmuis New Member

  Fantastisch, alles staat weer goed. Best jammer eigenlijk, was stiekem al een beetje gewend aan die monsterscores. Nou ja, morgen maar weer aan de bak!
  vinklaps vindt dit leuk.
 19. vinklaps

  vinklaps Member

  Mooi! Je maakt overigens goede progressie! Je zou zo maar eens morgen je beste rondetijd ooit kunnen gaan verbeteren....
 20. nelis

  nelis Member

  Is er echt een app beschikbaar van vinksite? Ik zie alleen url die perfect werkt trouwens!! En een app voor Mylaps zelf?

Deel Deze Pagina