Lisan

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Lisan, 5 dec 2004.

 1. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Hoiii Allemaal
  Ik zat eerst op een voetbalforum en zat daar iedereen lastig te vallen met me schaatsgekte.. toen ging ik opz oek naar een forum en dat werd dit forum.

  Ik ben dus Lisan (nou ja eigenlijk Lisanne,maar noem me maar Lisan), ik ben 17 jaar en volg het schaatsen al vanaf dat ik een ukkepuk was. Mocht en kon nooit naar wedstrijden. Dit jaar voor het eerst echt naar de ijsbaan geweest voor een wedstrijd. De Utrecht City Bokaal.

  Favoriet is Erben Wennemars (zie topic met favo schaatsers) en daar hou ik dan ook een plakboek van bij. Op 1 januari 2004 heb ik hem dan eindelijk ontmoet.. zie het resultaat:

  [​IMG]


  Daarnaast volg ik veel andere schaatsen en ook neo's en junioren. Ik beheer ook de website van Mark Wouda http://www.markwouda.tk

  Voor meer info... moet je maar even vragen en anders kijk maar op www.cu2.nl/0ne-love
 2. RiCkJuH

  RiCkJuH New Member

  Heey, misschien ligt het aan mij hoor, maar bij markwouda.tk zie ik alleen de html opmaak, dat zal zeker niet de bedoeling zijn? :wink:
 3. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  ow dan heb jij een andere browser.. dat probleem heeft een enkeling en dat komt doordat we anders een pagina vol reclame hadden en om dat te vermijden hadden we de 'txt' bestandjes oplossing

  helaas voor een enkeling niet fijn,doordat er tekstopmaak te zien is ... als ik wat meer tijd heb ga k een nieuwe oplossing bedenken
 4. RiCkJuH

  RiCkJuH New Member

  Het lag inderdaad aan mij browser (firefox), met internet explorer lukt het gewoon.
 5. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Na één jaar is mijn tekst alweer flink verouderd dus hierbij even een korte update:

  Inmiddels heb ik de leeftijd van 18 jaar bereikt,dus ben ik officieel volwassen. Nu studeer ik Bestuurskunde in Tilburg aan de Universiteit,waar ik binnenkort ook op kamers ga. (Door de week..in het weekend ben ik thuis!) Ook ben ik sinds een paar dagen lid van een schaatsvereniging (TSSV Braga),waarbij ik al paar weken af en toe heb meegetraind,alleen kan ik er nog niks van. Ik kan remmen en dat is alles zo'n beetje.

  De site over Mark Wouda bestaat helaas niet meer omdat Mark is gestopt met schaatsen per juni 2005.

  Voor de rest volg ik nog steeds mijn favoriet Erben Wennemars (hopelijk kan dat ook nog na Turijn!). Ook heb ik nog vele andere schaatsers die ik volg en dat lijstje wordt steeds groter :roll: maar Wennemars blijft nummer één.

Deel Deze Pagina