lindavdsalm

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door lindavdsalm, 10 nov 2004.

 1. lindavdsalm

  lindavdsalm Active Member

  Ik zal me ook maar eens voorstellen. Ik ben Linda, 21 jaar uit Alphen a/d Rijn. Ik ben in september afgestudeerd aan het HLO (hoger laboratorium onderwijs) met de specialisatie cytohistopathologie (ziekteleer cellen en weefsels). Ik heb nu een baan als cytologisch analist in het Spaarne ziekenhuis te Heemstede. Nu beoordeel ik voornamelijk baarmoederhalsuitstrijkjes. Als je meer wilt weten hierover vraag je het maar.
  Ik heb wel veel geschaatst, maar nooit met wedstrijden meegedaan (alleen clubkampioenschappen). Ik geef nu ook schaatsles aan kinderen van een jaar of 10 van de ijsvereniging Woubrugge.
  Ik volg het schaatsen op tv intensief vanaf m'n 12de. De laatste jaren ga ik ook regelmatig naar wedstrijden in thialf en in het buitenland. Ik ben naar het WK allround in Goteborg (2003) en Hamar (2004) en naar de WK afstanden in Berlijn (2003). Vooral de wk afstanden in Berlijn zal ik nooit meer vergeten en wat ik daar allemaal heb meegemaakt zal ik denk ik nooit meer meemaken. Ik verbleef namelijk tijdens dat toernooi bij de ouders van Claudia Pechstein.

  Komend seizoen ga ik naar het EK, WK allround en WK afstanden.
 2. marjavis.com

  marjavis.com New Member

  Hey Linda jij zou wel eens heel dichtbij mij kunnen wonen. Aangezien ik in Haarlem woon jij in "mijn" ziekenhuis werkt :D Maar ja dat hoeft natuurlijk niet het geval te zijn haha.

  Duh ik moet wel even goed kijken want je komt uit Alphen aan de Rijn. Ahum laten we het er maar even ophouden dat het avond is :?
 3. lindavdsalm

  lindavdsalm Active Member

  Heb vanavond wel geschaatst in Haarlem
 4. marjavis.com

  marjavis.com New Member

  ow dan was je best dicht bij mij hihi, ik woon op 10 min fietsen van de schaatsbaan. Klein wereldje toch maar weer :D
 5. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Het aantal vrouwelijke forumbezoekers van tussen de 20 en de 24 jr oud begint steeds ruimere vormen aan te nemen. Het wordt hoog tijd voor zo'n forum-bijeenkomst, is mijn bescheiden mening. :roll: :roll:

Deel Deze Pagina