Liefde bij het schaatsen 2019/2020

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door sysya, 27 jul 2019.

 1. proeme

  proeme Well-Known Member

  ah, ik snapte er ook al geen donder van. Dit verklaart wat.
 2. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  De omstandigheden rondom de hele relatie kunnen zomaar een reden zijn waarom ze niet helemaal lekker in haar vel zit. Er is een reden waarom ze niet helemaal open ( kunnen/durven) zijn over de aanwezigheid van een relatie. Maar misschien is het gewoon gebrek aan vorm, kan ook. :)
 3. mi

  mi Well-Known Member

  De social-media stilte van Joy en Kjeld is er wel af :D

  Misschien hadden ze gewoon afgesproken uit respect naar Jill om een jaar stil te zijn oid?
 4. sysya

  sysya Well-Known Member

  Zou zomaar kunnen, in principe is nu de enorme media druk er ook deels van af. Toen die geruchten net speelde was dat voor Jill niet fijn omdat zij ook constant werd lastig gevallen. Nu ze al een tijd uit elkaar zijn zal dat wel meevallen
 5. mi

  mi Well-Known Member

  Antoinette de Jong gaat trouwen!
  Camila vindt dit leuk.
 6. Koen

  Koen Well-Known Member

  awh je bent me net voor :), wist het gister al, maar nog geen officiële bron. en nee is Coen Rijpma met een C :)
  sysya, Duif en mi vinden dit leuk.
 7. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Ik las dat zij pas een jaar bij elkaar zijn en dan nu al in het huwelijksbootje stappen.
  Waarom die haast vraag je je af, wat is er mis om elkaar eerst goed te leren kennen, dat is toch wel een goede basis voor een sterk huwelijk.

  Iets wat, gezien hun beide (verschillende) sportieve carrières, toch al een hele opgave zal zijn, ze zullen elkaar vanwege hun verschillende sportieve activiteiten toch vaak van elkaar gescheiden zijn.

  Ze moeten het natuurlijk helemaal zelf weten en ik hoop voor hen dat ze het goed zullen hebben samen maar ik heb altijd zo mijn twijfels bij dit soort 'snelle huwelijken.'
 8. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Juist dat veel van elkaar gescheiden zijn door hun sport zou best wel eens juist een reden kunnen zijn om te trouwen. Geeft net wat extra motivatie om toch de relatie te laten slagen als je al getrouwd bent.
  Hier in de VS trouwen ook best veel mensen al op vrij jonge leeftijd, bijv. in het academische wereldje, en vaak ook juist wanneer het erop lijkt dat ze een tijdje gescheiden zullen moeten leven omdat ze niet toegelaten zijn tot dezelfde uni, de 1 een professorschap/postdoc op een andere lokatie kan doen terwijl de ander nog bezig is met een carrierestap, etc.

  Ik zeg niet dat ik het zo zou doen, maar het zou een reden kunnen zijn. Of ze zijn simpelweg gek op het concept 'getrouwd zijn', dat kan natuurlijk ook :)

Deel Deze Pagina