Lekker gezellig bij Team Justlease.nl

Discussie in 'Lange baan' gestart door Elina, 1 dec 2015.

 1. Elina

  Elina Well-Known Member

  Een nieuw pak;

  [​IMG]
  jaap en EenBrabander vinden dit leuk.
 2. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Mooi! Ik ben wel een beetje uitegekeken op zwart, bovendien vind ik persoonlijk de combinatie van blauw met oranje ook prettig :)
 3. Elina

  Elina Well-Known Member

 4. strawbale

  strawbale Well-Known Member

 5. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Wonderlijk dit allemaal:

  - Twee dagen voor het WK zeggen dat je stress krijgt van het feit dat je nog geen sponsor hebt. Dan weet je toch dat het het de dag er na alleen maar daar over gaat. Lekker focusen op het WK is er dan niet meer bij. Nou ja, de excuses liggen al klaar.

  - Waarom doet ze dit zo openlijk in de media ? Om de sponsor in de onderhandelingen onder druk te zetten? Ik zou daar als sponsor niet echt blij van worden. En dan vandaag nog openlijk gaan flirten met andere teams. Nee, dat lijkt me geen fijne samenwerking.

  - Welke rol speelt Koen Verweij in het hele verhaal? Ik kan me niet voorstellen dat Justlease Koen voor dit seizoen ging sponsoren, als ze wisten dat hij nul komma nul zou gaan doen. Die zou toch in de tweede helft van het seizoen weer kleine wedstrijden gaan rijden? Hij had daar zo'n mooie term voor.
 6. Duif

  Duif Well-Known Member

 7. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Het roept inderdaad de nodige vraagtekens op waarom Wüst dit op deze manier doet, lijkt mij dat ze zich eerst op het aankomend WK moet richten en zich niet, via de media, uit moet laten over de sponsorperikelen. Dat is volgens mij iets voor na een belangrijk kampioenschap.


  Voor wat betreft de sponsoring in het schaatsen zijn er maar 2 ploegen die zeker zijn, nml Clafis en Lotto/Jumbo, de rest is nog zeer onduidelijk, grote kans dat er flinke verschuivingen zullen gaan plaatsvinden.
  Wellicht zullen er een aantal schaatsers niet meer bij een grote ploeg terecht kunnen en/of er zullen meer kleinere ploegjes komen met een zeer beperkt aantal schaatsers waardoor er schaatsers terug moeten aar de regionale ploegen of mogelijk beïndiging van een schaatscarrière.

  Ik heb niet het gevoel dat (nieuwe) sponsoren/bedrijven alweer met bakken geld klaar staan, volgens mij kan dat nog wel even duren.
 8. Mikay

  Mikay Active Member

  Erg slim lijkt het mij niet van Wust om deze uitspraken nu te doen, hoewel het ook redelijk opgeblazen/uit zijn verband getrokken wordt door de media. Echter zou ik als ploeggenote van Wust een beetje onrustig worden (en dan heb ik het niet over De jong, of evt. een Verweij), die zien ook wel dat aansluiting bij een andere ploeg niet zo goed voor hun zou kunnen uitpakken.
  Van Kramer verwacht ik dat, als er dit weekend naar gevraagd wordt, hij zich op de vlakte houdt. Hij is volgens mij professioneel genoeg om niet meteen 'nee' te antwoorden, hoewel er een zeer grote kans is dat hij dat wel denkt. Hij heeft er niks aan als Wust er bij komt, tevens zit Orie volgens mij ook niet op een nog grotere ploeg te wachten.
 9. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  JohnZero vindt dit leuk.
 10. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Apart allemaal... ze had gehoopt dat haar status voldoende zou zijn om de sponsors in de rij te laten staan, maar tsjaa... in NL is alleen één onbetwiste ster in het schaatsen: Sven Kramer. Daarmee vergeleken is zelfs Wust een niveautje lager. En inderdaad ze moet de TVM tijdperk afsluiten. Die komt niet meer terug.
 11. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Het is maar de vraag of Kramer, wanneer hij niet voor Lotto-Jumbo zou hebben gekozen, nog steeds een hele vette salarischeque zou hebben gekregen. Ik denk dat hij ook wel snel inzag dat er weinig opties waren en daarom voor de Lotto-Jumbo ploeg koos, niet dat dat een slechte keus is geweest.
  Dat er nu nog veel teams erg onzeker zijn over hun toekomst zegt in mijn ogen genoeg, geld is een rare commodity deze dagen (eigenlijk al jaren), de hoogtij dagen zijn inderdaad gewoon (voorlopig) voorbij, ongeacht je status als schaatser.
 12. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Ik denk dat zelfs Kramer niet meer zo goed verdiend als tijdens zijn TVM jaren. Hij heeft inderdaad geluk gehad met Lotto Jumbo. Ireen zat op zich ook goed bij Liga, maar zij heeft toch meer begeleiding nodig dan Kramer....daarom is het niet gelukt met Marianne en Gianni.
 13. Monique

  Monique Well-Known Member

  Zo veel vrouwen heeft Orie niet in zijn ploeg, wat dat betreft zou er best een plekkie voor Ireen mogelijk zijn.
 14. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Ik vind het niet netjes van Wüst t.o.v. haar ploeggenoten dat ze na het moeizame opzetten van een eigen ploeg al na een paar maanden weer wil samenklitten met Kramer. Haar vertrek bij Continu is ook raar gegaan.
 15. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Too much TVM drang...
 16. Elina

  Elina Well-Known Member

  Beetje off topic, maar ik hoop dat Orie een plek heeft voor Leenstra. Samen met De Neeling, Van Hemert en Van Riessen heeft hij dan een mooie damestak.
  alexander79 en leenstrafan vinden dit leuk.
 17. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Van Riesen doet het niet onverdienstelijk bij het baanwielrennen, ik denk dat zij zich daar beter op kan blijven richten.
  Als Wüst naar Orie zou gaan zie ik liever dat De Jong mee gaat.
 18. Danou

  Danou Active Member

  Wüst baalde gisteren in Berlijn, aan de vooravond van de WK allround, van de ophef die ontstond nadat ze in een tv-interview met de NOS had laten doorschemeren als mogelijk alternatief open te staan voor een sportieve hereniging met Sven Kramer. Wüst: ,,Dat is één grote luchtballon.”
  Bron: http://www.telegraaf.nl/telesport/schaatsen/25327656/__Ireen_Wust___Een_luchtballon___.html

  Dus om het even voor Wust op te nemen: Als iemand je vraagt of je met Sven Kramer zou willen trainen zijn er denk ik heel weinig schaatsers die zouden zeggen: Nee dat wil ik niet. Helemaal in Nederland.

  Als ik Just Lease was zou ik snel een handtekening zetten. In Nederland is allrounden altijd groot en je hebt nu 2 van de beste van de wereld in je ploeg zitten. Wijfje heeft denk ik potentie om een derde Nederlandse vrouw te worden, dat heeft misschien nog tijd nodig, maar het zou er wel in kunnen zitten. Daarnaast kunnen ze ook op losse afstanden mee met de wereldtop (Wust en de Jong) en dat is mooi om in je ploeg te hebben richting de spelen.
 19. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Justlease moet natuurlijk gewoon de kosten en de baten afwegen. Hoeveel meer omzet draai je door de sponsoring?
  Ik kan me best voorstellen dat het niet enorme justlease, onderdeel van terberg leasing, alleen door wil met een goede co-sponsor.
 20. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Mwoa, er werd haar op de man af gevraagd of ze het zou zien zitten weer met Kramer in een team te zitten. Het enige wat ze zegt is dat het altijd mooi is om met de beste schaatser te kunnen trainen, en dat ze in ieder geval het gesprek aan zou gaan.
  Dat wordt dan breed uitgemeten alsof Wust zelf de toenadering gezocht zou hebben en weer bij hem in het team te willen. Ja natuurlijk zou ze het gesprek aangaan, praten kan namelijk altijd.

  Ik vind alle hoepla hieromtrent een tikje overtrokken, maar goed.
  Danou, proeme, Duif en 2 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina