Lekker gezellig bij de Polen

Discussie in 'Lange baan' gestart door IKE, 12 nov 2013.

 1. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Hij is overleden in Warschau. In Polen is het niet echt gebruikelijk om ook geboorteplaats te noemen in een rouwadvertentie. Als ik terug ben van weekendje weg, zal ik kijken of ik wat kan vinden.

  Sent from my RM-821_eu_netherlands_315 using Tapatalk
 2. McSmit

  McSmit Active Member

  Bedankt
 3. Daniel

  Daniel Active Member

  Waar blijven de Poolse mannen in de Linda?
 4. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Dinsdag wordt de Olympische ploeg bekend maakt. Dat wordt nog interessant want de vraag is of Roland Cieslak er bij zal zijn. Je hoopt hem niet nodig te hebben in de TP maar een 4e man is wel fijn.
 5. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Als er een 4e man mee kan zou ik dat als land altijd doen.. wat nou als 1 van de 3 ziek wordt/geblesseerd raakt.. dat betekent dan gelijk dat de hele ploeg niet kan starten.
 6. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  De enige die mee zou kunnen is Druszkiewicz of we moeten Puszkarski ineens sturen. He, zou dat niet wat zijn voor de TP? Cieslak is niet mee op trainingskamp en lijkt eruit te liggen voor het seizoen.
 7. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Maar als je zo iemand dan ook een individuele startplek moet geven die ten koste gaat van een outsider op die afstand is het een andere zaak.
 8. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Daar heb je wel een goed punt ja.. Dan wordt het wel wat gecompliceerder. Nu ben ik niet helemaal op de hoogte van het aantal startplekken van de Polen maar het kan nog wel eens lastig worden met een individuele startplek gebruiken voor iemand voor de TP ja.
 9. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Helemaal niet lastig. Polen heeft op de 5000 m een 2e startplek dankzij Niedzwiedzki. Die zou voor Cieslak geweest zijn. Maar zoals ik al zei is het zo dat hij er wrs uit ligt voor rest van seizoen. Mentale kwestie. Heel onhandig want wie stuur je dan. Enige die limiettijd heeft op de 5 is Druszkiewicz dus dat zal het wel worden. Net als Wozniak de 5 km rijdt om als reserve de tp te doen

  Startplekken niet probleem maar wie je kan afvaardigen dus.

  Sent from my RM-821_eu_netherlands_315 using Tapatalk
 10. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik weet even niet hoe ik het moet typen. Zojuist te horen gekregen dat Natalia Czerwonka ernstig ongeluk heeft gehad. Botsing met tractor oid. Ben behoorlijk geschrokken.

  Sent from my RM-821_eu_netherlands_315 using Tapatalk
 11. Jippie

  Jippie Active Member

  Weet je Ondertussen al iets meer over haar? Ik heb wel een foto van haar gezien dat ze op een brancard ligt. Nek gestabiliseerd
 12. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

 13. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Iemand enig idee wat er aan de hand is in Polen? @Lisan
  Dit lijkt op een dappere actie van een Poolse jongedame (Magdalena Borek), maar het fijne ken ik er niet van. Is ze enkel boos omdat zij / haar team geen of te weinig uren krijgt in de hal, en klaagt ze vriendjespolitiek aan, of speelt er meer?

  Kreeg nog een filmpje door waar later boze officials (?) naar haar toe kwamen, maar die werden door mensen rondom haar weggestuurd.  https://www.facebook.com/magdalena.borek.921/posts/2277039269105505

  Bijgevoegde bestanden:

  Laatst bewerkt: 18 jan 2022

Deel Deze Pagina