Lekker gezellig bij de KNSB

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 5 mei 2018.

 1. sysya

  sysya Well-Known Member

 2. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  Wat????? Vitaly Michailov een onbekende bulgaar? Ten eerste is het een Wit-Rus en ten tweede is hij verre van onbekend voor iedereen die het schaatsen een beetje volgt. Reed ook nog de 5km. Ik had liever gezien dat die won, we hebben Renate Groenewold en Dijkema al om het schaatsen vanuit Nederlands oogpunt te vertegenwoordigen. Douwe de Vries is teveel van het goede.
  EenBrabander vindt dit leuk.
 3. sysya

  sysya Well-Known Member

  Was het Vitaly Michailov? Ik zag de stemkaart heel vluchtig in de Insta story van Kramer, zou toch zweren dat er BGR achter stond, volgende keer wat beter kijken. Maar goed ook met Michailov verbaast me dit resultaat niet, ik ga er toch een beetje van uit dat veel Nederlanders vrij wel automatisch op DDV hebben gestemd en hoeveel Wt-Russen rijden er momenteel mee? Vandaar ook mijn tweede vraag mag iedere schaatser stemmen? Zoja dan zijn Nederlandse kandidaten toch snel in het voordeel vanwege de grote top in Nederland, lijkt me niet helemaal eerlijk tegenover de rest?
 4. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Er zal BLR hebben gestaan en Vitali Mikhailau.

  https://www.insidethegames.biz/arti...ht-nominees-for-athletes-commission-elections

  En iedereen mag normaal inderdaad stemmen. Ook niet deelnemers, denk ik (dat is bij het wielrennen tenminste wel zo). Maar ik heb geen idee of je hiervoor wel ter plekke aanwezig moest zijn. En dan heeft Douwe de Vries Nederland achter zich, maar 2 jaar geleden won Zlotkowska ook van Boer.
 5. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  Er zijn weinig schaatsers die al zo lang jaarlijks internationale wedstrijden schaatsen als Vitaly Mikhailov.
 6. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  En ten derde is hij, voor zover ik weet, nog lang niet verast.
  chicagodude vindt dit leuk.
 7. sysya

  sysya Well-Known Member

  Ah dat verklaart een boel. Ook niet de beste plek om het te zien, die insta stories zijn zo verrekte kort haha. Zou het wel een beetje raar vinden als je alleen mag stemmen als je daar bent, een Ter Mors is bijvoorbeeld geblesseerd, maar zij moet toch ook gewoon kunnen stemmen. Qua populariteit schat ik DDV ook nog wel iets hoger in dan Boer, maar misschien doet het er ook niet ect toe. Doet mij alleen een beetje denken aan verkiezingen vroeger op school, uiteindelijk won altijd de populairste en die was niet perse altijd het meest geschikt (daarmee wil ik niet zeggen dat DDV niet geschikt is btw)

Deel Deze Pagina