Lekker gezellig bij BAM

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 8 nov 2010.

 1. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Tuitert had volgens mij best reserve willen zijn zoals het een reserve hoort te zijn: invallen bij blessures of andere calamiteiten. Een reserve moet gewoon niet meer verwachten.
 2. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Ineens vallen alle puzzelstukjes op hun plaats:

  Daniel = Bergsma
  Vrouw op de bank = Richardson
  Hond = Anema
  jaap, Monique, Svenfan1 en 2 anderen vinden dit leuk.
 3. Sidekick

  Sidekick Well-Known Member

  Hetzelfde geldt voor Bergsma. Hij gaf aan (bij Studio Sportwinter) dat het bij hem niet lekker zat vanwege zaken in de zomer (Vlieland dus). Goede communicatie komt van twee kanten.

  En toch waren er reserves. Zelfs reserves die niet hebben meegespeeld.
 4. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Prima toch. Iedereen blij...laat de 3 buddies knus knus hun goud winnen. Voor Blok en Verweij is dit de enige manier om goud te winnen. Bergsma heeft toch mooi zijn individuele goud op de 10km...hoe misgund die ook is door velen op deze forum. Hij heeft Svennie verslagen, hoe durft ie...
 5. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Je roept in dit topic veel dingen die ik niet veel hout vindt snijden, maar hierin ga ik een eindje met je mee. We zijn er beiden niet bij geweest, maar ik heb ook wel het idee dat Koops wat voorzichtiger om had moeten gaan met de gevoelige Bergsma. Hem er meer bij betrekken was denk ik niet zo moeilijk geweest. En inderdaad, Vlieland mag geen rol meer spelen, anders had je hem niet moeten vragen. Misschien had hij hem, bij het vragen als reserve, duidelijk en eerlijk moeten zeggen dat hij normaal gesproken niet in actie zou komen. Hoewel een coach dat ook weer niet verplicht is.

  De situatie was ook wel lastig. Het niveauverschil tussen de top-3 en Bergsma was groot, maar het verschil achter Bergsma (alleen Tuitert nog enigszins geschikt) nog groter. In het geval dat één van de drie toppers een been zou breken, dan had je met Bergsma gewoon een zeer degelijke reserve gehad waarmee je nog steeds een heel goede kans op goud zou hebben. Dat was met Tuitert erbij al anders geweest. Dus Koops kon eigenlijk niet hebben dat Bergsma nee zou zeggen tegen de reserverol. Moest het verhaal dus ook wel een beetje mooi inpakken. En dan heb je ook nog Anema. Die het bloed van Koops kan drinken. En die continu de media zoekt om dat duidelijk te maken. Die speelt gewoon een grote rol speelt in dit verhaal. Was Bergsma deze zomer naar Correndon gegaan, dan was dit gedoe er zeker niet geweest.

  Over de TVM vinger in de pap. Daar geloof ik niet in. Is absoluut zo geweest in de tijd van Wopke. Groenewold in 2010 is inderdaad een goed voorbeeld daarvan. Maar dat zijn oude koeien. Er zijn dit jaar genoeg beslissingen geweest die in het nadeel van TVM uitvielen. (Douwe de Vries die geen aanwijsplek kreeg, Linda de Vries wiens aanwijsplek niet werd omgezet in een ticket na het KKT, halve TVM'er Antoinette de Jong die afviel tijdens de Spelen, Wouter Olde Heuvel die geen serieuze kans heeft gekregen). Ik ben er echt zeker van dat als Verweij en Blokhuijsen nu samen bij Correndon hadden gereden, dat Koops dan voor exact hetzelfde beleid had gekozen.
  dedeut vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina