Leersumse Veld 2017

Discussie in '2016-2017' gestart door LarsJ, 18 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. LarsJ

  LarsJ New Member

  Vanmiddag op het Leersumse Veld geweest nadat de hele dag zo'n 4 graden bleef vriezen. Er waren enkele tientallen mensen op het ijs en het ging net. Vond het zelf niet ontspannen rijden zo maar er waren er genoeg die lekker hun rondjes maakten. Hier en daar wel iemand doorheen gezakt.
 2. nelis

  nelis Member

 3. martijs

  martijs New Member

  Vandaag was het prima! Mooi ijs en met wat zon en wit bevroren bomen een prachtig decor. En druk. De hele ochtend was er aanwas. Rond het middaguur ging door de drukte en de stijgende temperatuur het ijs achteruit en ben ik gestopt. 'S ochtends is er niemand door heen gegaan (voor zover ik heb gezien) maar inmiddels kan dat zomaar veranderd zijn ;-)

  Na afloop nog even bij Mijnten langs gehopt voor ronden en een ijspriem, altijd handig. En om even aan onvervalste reclame te doen, wat is dat toch een fijne zaak.
 4. rapido

  rapido New Member

  Vanmorgen rond 9:30, heerlijk geschaatst. Mooi ijs, kwaliteit ging wel snel achteruit merkte je. Om 10:30 gestopt, het was toen nog best druk. IMG_1448.JPG IMG_1464.JPG
  EenBrabander, Bor en LarsJ vinden dit leuk.
 5. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Hier ben ik vandaag ook geweest. Was een prima ijsvloer en leuk dat je op twee meertjes kon schaatsen. Ik merkte wel dat het ijs aan de randen erg dun was en zag er zelfs iemand doorheen zakken. Rond een uur of 12 werd het wel erg druk en volgens mij is de dooi nu al redelijk ingezet. Wellicht dat er morgen nog kan worden geschaatst.
 6. Tonio

  Tonio Member

  Vanochtend uurtje geschaatst hier. oud-hollandse schaatspret voor jong en oud. ijs is ok, in bochten en bij de opstapplaatsen wat minder al met al heerlijk schaatsen. van de drie plassen is de middelste het beste. om daar te komen kort stukje klunen, dus schaatsbeschermers of afneembare schaatsen mee. Ik ben geen waaghals en had het idee dat het hier verantwoord was. sowieso zijn de meertjes heel ondiep. ijsvloer voelt solide aan, zingt of kraakt niet. geen scheuren. ijskwaliteit zal door drukte en dooi nu wel wat minder worden zou ik denken.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina