Jippie

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Jippie, 30 okt 2004.

 1. Jippie

  Jippie Active Member

  Ik zal me nu ook maar even netjes voorstellen. Ik ben Jippie en ik heb dit forum vorig jaar (in 2003 of was het begin 2004?) ontdekt. Sinds mijn jeugd (de Ard en Keessie tijd) houd ik alle tijden bij. PR's, eindtijden, rondetijden ect. Ik ben een echte cijfervreter.
  Sinds 1988 doe ik dat niet meer met mijn blocnote op schoot maar voer ik elke wedstrijd, die op TV wordt uitgezonden, in mijn computer. Zo wordt een wedstrijd nog leuker.
  Sinds vorig jaar staan tijdens de wedstrijden 2 PC's aan. Eén om alles in te voeren en één om hier op dit forum te zitten. Zo wordt het steeds leuker en spannender. Ik hoop dat we een fantastisch jaar tegemoet gaan.
  Groetjes van Jippie
 2. Cyclad

  Cyclad New Member

  Wij zullen wel van dezelfde generatie zijn, want ook ik ben het schaatsen intensief gaan volgen sinds Ard en Keessie en ook ik heb jarenlang dat schrijfblok op m'n schoot gehad. :D
  Fijn dat we op dit forum ook een live-tick(st)er hebben :wink:
  Veel schaatsplezier gewenst deze winter!
 3. russiafan

  russiafan New Member

  Leuk om te lezen dat jij ook bijschrijft. Ik doe het nog steeds met bloknote op schoot maar moet wel bekennen dat ik de gemiste ritten (bijna nooit) of tussentijden van internet haal om alles compleet te houden. Voor de EK en Wk staat er nog steeds een schema bij ons in de regionale krant.Ik heb in Thialf altijd een zitplaats o.a. om beter te kunnen bijschrijven.

Deel Deze Pagina