IR

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door IR, 2 feb 2006.

 1. IR

  IR Member

  Hallo,

  Nu ik m'n internet hier up en running heb kan ik weer druk gaan meeposten, dus me ook maar instellen. Ik ben IR, 22, normaal gesproken student politicologie in Amsterdam, maar nu tijdelijk een semester in ierland aan het studeren. Dit zorgt er voor dat ik mijn schaatscarrière, waar ik dit najaar enthousiast aan was begonnen, even heb moeten beëindigen, maar ik ga er hier alles aan doen om bij terugkomst een 500 meter onder de minuut te rijden (en alles staat in het doel van het ooit kunnen rijden van de Elfstedentocht).

  Verder ga ik waarschijnlijk alles van de Olympische Spelen missen, want ik vermoed dat het schaatsen weinig aandacht zal krijgen hier. Maar goed, in ruil daarvoor heb je leuke pubs en zo.
 2. Mark

  Mark Active Member

  Je kan ook online kijken via de NOS :D
 3. IR

  IR Member

  Dat zou ideaal zijn. Zenden ze de spelen online uit? 2 jaar geleden kon je niet eens het journaal zien omdat daar beelden van de spelen in zaten.
 4. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Wat ik in de krant heb gelezen word al het schaatsen iig live via internet gedaan.. omdat dit deels op de werkdag valt.. van 15,30 uur tot 19.00 uur.

  Krizz
 5. sharky

  sharky New Member

  Dat zal wel weer het een en ander aan geblokte sites opleveren. Ik herinner me een of ander voetbaltoernooi, waarbij iedereen aan het internet hing. Geen klant die nog bandbreedte had. Dat was heeel snel afgelopen.
  De echte slimmerds beginnen natuurlijk gewoon vroeg en gaan lekker voor het kastje zitten. Maar voor de in het buitenland verblijfenden is het natuurlijk de perfecte oplossing :D

Deel Deze Pagina