Hoi!

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door lekker_skeuvelen, 28 mrt 2022.

 1. lekker_skeuvelen

  lekker_skeuvelen New Member

  Even voorstellen tijd :)

  Ik ben Sven, 21, te vinden in Enschede. Ik lurk al een aantal maanden rond op dit forum. In december na 3 jaar zonder ijs vaste noren aangeschaft met leren schoen, voor een vriendenprijsje. In januari ben ik wekelijks (of vaker :p) gaan schaatsen met een vriend, we wakkerden elkaars schaats (sport-) koorts lekker aan. Na een maand of 3 en heel veel verbetering advies gevraagd op de baan naar een vervolgstap. Met advies van schaatsers van Skeuvel en een aantal schaatswinkels toch de sprong gewaagd naar thermoplastisch+klapschaatsen, wat een verademing.

  Helaas maar een week of 2 kunnen genieten van de klapschaatsen, tot in oktober! Tot die tijd de fiets11, en lekker skeeleren :)
  Eelco vindt dit leuk.
 2. ReneW

  ReneW Active Member

  Hey Sven, welkom. Leuk dat je zo n plezier hebt gevonden in het schaatsen. Zelf de laatste weken ook regelmatig in Enschede wezen schaatsen. En sinds een paar weken ook skeelers aangeschaft om er in oktober weer helemaal klaar voor te zijn. Zag ook dat er regelmatig skatenights zullen zijn in Enschede of Hengelo. Heb je trouwens ook les gevolgd op de ijsbaan?

  Groet,

  Rene
 3. lekker_skeuvelen

  lekker_skeuvelen New Member

  Geen les gehad dit seizoen. Heel de coronaperiode op de fiets gezeten, hier en daar op de skeelers. In januari gewoon zelf begonnen en veel video's gekeken, vooral veel met mijn techniek bezig geweest. En uiteindelijk pakte dat uit, rondjes gingen steeds soepeler :)
 4. ReneW

  ReneW Active Member


  Goed bezig!
  lekker_skeuvelen vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina