G1ant

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door G1ant, 27 aug 2004.

 1. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Nou dan ben ik dus nr. 2
  Is wel een mooie gelegenheid om mezelf voor te stellen
  De meeste weten al wel het één en ander van me maar het kan geen kwaad om eens iets meer te vertellen. Ben 22 jr. En al vanaf heel jeugdige een zeer groot sportliefhebber. Wielrennen en schaatsen zijn daarbij mijn favoriete sporten. Zelf sport ik alleen recreatief. Ben daarin weinig talentvol. Via mijn broertje ben ik iets actiever in het schaatswereldje terecht gekomen. Hij is lid van de Deventer IJsclub. Ik doe voor die vereniging nu een klein beetje vrijwilligerswerk. En ik ben zeer regelmatig aandacht toeschouwer bij wedstrijden. Vind ik heel mooi, niet alleen omdat mijn broertje er rijdt, maar omdat het schitterende en pure sport is.
  Ik ben bijna klaar als student journalistiek, en hoop later als sportjournalist de kost te kunnen verdienen. Loop momenteel stage op een sportredactie, waar ik het erg naar mijn zin heb.
  Op het ouwe prikbord ben ik oa bekend als één van de twee VSS organisatoren. Zelf werd ik door een hele goede laatste week derde in het klassement.
  Groeten G1ant[/img]
 2. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Welkom,

  Jammer genoeg voor je was Mark je net voor met registreren en ben je nummer 3... Net als met de VSS. De voorbereidingen zijn alweer begonnen. Hopenlijk word dit forum net zo gezellig en druk bezocht als het prikbord..

  greetzz Krizz

Deel Deze Pagina