ff voorstellen: Anita

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Anita, 24 feb 2005.

 1. Anita

  Anita New Member

  Dan zal ik me hier ook maar even kort voorstellen....
  Als zo-af-en-toe bezoeker van de oude schaatsprik vond ik die opeens verdwenen ;). Nou dwarrel ik wel vaker over het wereldwijdeweb, vooral op sportfora (en dan vooral die betreffende wielrennen) en daar (en van daar uit ook in bekenden-kring) kwam dit forum weer eens ter sprake. Een kijkje nemen en me aanmelden (omdat ik mn mond niet kan houden en dus niet √°lleen maar mee wil lezen ;))
  In het kort: sportverslaafd (en dan vooral het kijken naar / bezoeken van), vooral wielrennen en (vroeger ;) live, nu meer op tv) schaatsen en zowat alle andere sporten).
  Andere hobby's: fotografie, mn katjes, mn vriendje, lekker eten, reizen, alles zo ongeveer...vervelen doe ik me zeker niet :p :p
 2. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Welkom op het schaatsforum, Anita!
  Aha, jij bent dus die Anita die met o.a. Ad (Cyclad) naar die recente wielerploegpresentaties is geweest (zoals ik op z'n site las)?! En jij bent toch ook wielerfotografe, nietwaar? (van Daily Peloton??)
  Ik kan me je trouwens ook nog herinneren van je nachtelijke 'live-verslag' op het oude schaatsprikbord tijdens de WK-sprint van vorig jaar. :wink: :D
 3. Cyclad

  Cyclad New Member

  Sommige mensen kom je ook werkelijk overal tegen! :wink:
  Maar ook hier hartelijk welkom, Anita!
  Het seizoen is nog lang genoeg om de medeforummers hier mee te laten genieten van je schaatskennis :)

Deel Deze Pagina