Even voorstellen Leon van kooten

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Leonjill, 25 jan 2017.

 1. Leonjill

  Leonjill Member

  Goede middag,

  Ik zal mij even snel voorstellen.
  Ik ben 29 jaar jong vader van een dochter woonachtend in Rotterdam werk in de haven.Hobby's zijn vissen voetbal en schaatsen.Zomers fiets en skeeler ik af en toe en swinters zit ik de hele dag de weerupdates in de gaten te houden in de hoop dat er vorst in kaarten zit.
  Ik schaats nog niet heel lang.Eigenlijk pas sinds de molentocht kinderdijk 2012 als ik het goed heb.Vrienden van mij die vroegen of ik mee ging de 75 kilometer. Ja is goed ik ga wel mee.Heb je goeie schaatsen dan?Ja heb een paar ijshockey s.Me vrienden begonnen te lachen nee noren bedoelen we.Oké dan haal ik die toch dus een setje goedkope combi noren gekocht en een stukje geschaatst savonds en dat ging me goed af gelijk.Dag erna 75 kilometer uitgereden en vanaf dat moment ben ik schaatsminded.Een vriend van me die schaatste op salomons en adviseerde me die nadat die mijn voeten zag na de tocht.Jaar erop salomons aangeschaft en sinds 3 jaar hebben we
  een ijsbaan in Rotterdam waar ik regelmatig te vinden ben.Het leukste vind ik tourtochten schaatsen op natuurijs natuurlijk lekker door de Nederlandse poldersystemen heen.Over de grote meren maar jammer genoeg niet altijd de kans daarvoor met ons klimaat.Dus bij gebrek aan beter de ijsbaan op om kilometers in de benen te krijgen voor het geval dat.Nu wil ik volgend jaar de weissensee gaan schaatsen en sta ik op het punt om nagano 2005 schaatsen te kopen omdat ik sneller wilt en dat met de salomon schaatsen niet echt meer erin zit.
  Ik volg deze site nu 2 jaar van buitenaf voor adviezen enz.
  Nu zelf maar effe een profieltje aangemaakt.
  Hoop zo voldoende over mijzelf gezegd te hebben en hoop dat ik nog een hoop kan opsteken hier.

  Vredelijke groeten Leon
 2. Spits

  Spits Active Member

  Mooi verhaal Leon.
  Het verhaal van niet sneller kunnen met Salomons hoor ik vaker.......... Helaas kan ik sommige "ouwe bokken" die op Salomons rijden niet eens bijhouden.
  Het heeft toch ook veel met techniek te maken, waar Salomons ook alweer niet goed voor zijn volgens sommige......... Ik hou wel van Salomons, alhoewel ik nu toch ook een paar "conventionele" klappers heb.

  Welkom en veel plezier op het forum!

  Groet, Menno.
 3. Leonjill

  Leonjill Member

  Bedankt voor je reactie ja ik hou er ook van hoor heb dit jaar weer de nieuwste gehaald de s lab pro omdat dees stijver is ik had de active 8 skate.Als ik 50 km pak op de ijsbaan en aansluit in een treintje dan zit ik op 25/27 km per uur gemiddeld mijn techniek is goed.Als ik achter een paar van die ouwe bokken zit met die vikings dan ga je automatisch de slag overnemen en de techniek.Ik durf te zeggen dat ik de techniek ondanks de salomons wel redelijk beheerst ik glij lekker swingend van links naar rechts en in de bochten hang ik lekker de bocht in.Ik heb ondertussen een topic aangemaakt in materialen voor advies en ervaringen.

Deel Deze Pagina