De hel van '63

Discussie in 'Elfstedentocht' gestart door Sjoerd, 1 dec 2009.

 1. Monique

  Monique Well-Known Member

  In een weekend waarin het haast zomer is, heb ik zojuist De hel van '63 eindelijk gezien. Qua verhaal niet heel veel soeps, maar het kijkt wel lekker weg en ik vond die oude beelden ook leuk. Die chocomel is mij helemaal niet opgevallen, haha, maar ik heb me dood geërgerd aan Chantal Janzen die per se een nieuwe televisie wou hebben van haar man. Ik weet dat de tijden sindsdien veranderd zijn, maar nu zou ik tegen haar zeggen: ga zelf maar lekker werken en sparen voor een nieuwe tv. :wink: Al met al vond ik het best een heel leuke film.
 2. bantega

  bantega New Member

  Zag hem vorige maand op Filmnet. Erg matig. Die wolven vond ik nou juist echt belachelijk. Ongeloofwaardige verhaallijn, hoewel een aantal waargebeurde annekdotes die ik ken uit het (prachtige!!) boek met dezelfde titel mooi zijn verwerkt. Toch heerlijk te zien en dromen op te roepen van er komen gaat. Als 11stedenfan mag je deze niet missen. Kortom een de slechtste must-see ever. :?
 3. Flevo op kunstijs

  Flevo op kunstijs New Member

  Deze brug kwam ik tegen bij een molentocht, de Landsingtocht in Stolwijk:
  [​IMG]
 4. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  voor de liefhebbers: ik kwam de gehele film, niet ondertiteld trouwens, op youtube tegen.
 5. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Het is inderdaad best wel een slechte film, maar voor een regenachtige donderdagavond in mei kan die er wel mee door. De plotlijnen zijn ongeloofwaardig, de personages clichématig en de sfeer van 50 jaar terug werd mijns inziens niet overtuigend genoeg neergezet. Maar ik heb de film nu gezien en kan er over meepraten. Dat zou elke schaatsliefhebber moeten doen.
 6. Myrna

  Myrna Member

  Helaas kan ik de hele film niet vinden met youtube..
 7. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Je kan hem wel eens van mij lenen ;)
 8. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  nee, ik nu ook niet meer. Wellicht is ie er toch weer afgehaald.
 9. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  De film is ook via de grijze kanalen gewoon te vinden. Linken naar auteursrechtelijk beschermd materiaal mag niet van het forum, maar ik gebruik altijd paardmondstukstortvloed en meestal de piratenhaven of gelijkwaardigheidsjacht.

Deel Deze Pagina