De Belgentopic

Discussie in 'Lange baan' gestart door ZeeKoei, 19 feb 2011.

 1. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  onze PR koning met een kapotte veer op de 500, anders waren het vijf PR's geweest (NR op de 500 zit er wel niet in voorlopig :p) ;)

  (er zijn wel leeftijdscategorieën die ouder en sneller zijn)
  Laatst bewerkt: 22 mrt 2019
  seppe vindt dit leuk.
 2. seppe

  seppe Active Member

  Hahahaha, voor wat het waard is idd ja, straffe Belgische records lol :p Maar idd wel zonde van die 500, voor een keer dat ik er enigszins op geoefend had laat mijn materiaal me in de steek bij de start.
  Eerste 10000 als toerist gestart (en helaas uitgereden als toerist), ik mocht niet meer versnellen van de jury. Een kwarettegenstandster - die WR grote meerkamp laagland reed zag ik op diezelfde site :D- had al een paar rondes zitten stayeren nadat ze me eerst voorbij was gegaan en ik er wat later terug voorbij ging. Zij kreeg een waarschuwing voor dat stayeren en moest me opnieuw voorbij, ik kreeg vervolgens ietwat onterecht meteen een waarschuwing dat er een DQ zou volgen als ik geen afstand hield. Zat 7 ronden vast en moest voortdurend inhouden, laatste ronde 2-3s sneller :-D Die kwartetstarten zijn toch vaak chaotisch vind ik, op een 5km is er altijd wel iets en op de 10 al helemaal en de rondetijden werken vervolgens niet meer na inhalen of achter elkaar finishen.
  Was trouwens wel leuk dik ijs, trager maar meer grip (voor de spijkerbanden van de ijsspeedway)
  ZeeKoei en EenBrabander vinden dit leuk.
 3. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Zusjes Vanhoutte na het WK inline nu in Summer cup Heerenveen: Fran 44.17 en Stien 40.99. Daarmee is die laatste ruim 4 seconden sneller dan een jaar geleden toen haar ijsavontuur begon (Summer cup 2018).
  Waren ook een paar juniores aanwezig, Staci Genouw en Noor en Trui Lingier: 54, 54 en 55 sec in hun eerste officiële wedstrijd op ijs.
  Camila en fransvanbakel vinden dit leuk.
 4. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

 5. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  onze dames Vanhoutte, Tas en Vos en o.a. ook Suttels drie weken naar Calgary voor trainingskamp
 6. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  De Belgen zouden over een paar jaar wel eens een heel sterk team kunnen hebben voor de mixed relay: Swings-Vosté-Tas-Vanhoutte. ;)
 7. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Er is zeker hoop in dit opzicht want ik sprak afgelopen zaterdag Thibau Nys.
  N.a.v. een fragment uit het programma DNA-Nys waarin Sven en Thibau een keer schaatsten in Eindhoven vertelde hij dat hij dat heel gaaf vond en zeker zou overwegen te gaan doen als het veldrijden niet mocht brengen wat hij er van verwacht.

Deel Deze Pagina