Bevestigingscode werkt niet

Discussie in 'Over het forum' gestart door SiemEik, 2 jan 2011.

 1. SiemEik

  SiemEik New Member

  Hoi forumbeheerders, bedankt voor al het goede werk. Omdat ik zo'n forum geweldig handig vindt, wil ik jullie even laten weten dat de bevestigingscode een drama is. Ik moet dus echt eerst inloggen om iets te kunnen bijdragen. Da's jammer.
 2. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Als er natuurijs is maken we de drempel om te posten iets lager. Men hoeft dan niet eerst lid te worden.
  Wel wordt dan een bevestigingscode gevraagd. Anders staat het forum binnen de korste keren vol met (geautomatiseerde) spam. Normaal gesproken gaat het posten met die code goed.
  Als je toch al een account hebt lijkt het me logisch daaronder te posten, anders krijg je ook de melding dat de gebruikersnaam al bestaat. Mogelijk dat het probleem daardoor veroorzaakt wordt. Als je bij het inloggen opgeeft dat je gebruikersnaam en wachtwoord onthouden moeten worden, hoef je ze niet steeds in te voeren.
 3. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Ik heb mogelijk een gerelateerd probleem. Tot nu toe werkte 'forum runner' op mijn iphone nog perfect, maar sinds kort krijg ik de foutmelding 'login error attempts' als ik in wil loggen. Ik vermoed dat het iets met bevestigingscodes te maken heeft, want gisteren moest ook voor het eerst sinds ik een log in heb bij schaatsforum een bevestigingscode invoeren op de schaatsforum website (dus niet in forum runner). Is het mogelijk dat forum runner bevestigingscodes niet aan kan en dat ik daardoor uberhaupt niet meer kan inloggen op forum runner?
 4. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Het kan te maken hebben met de inlogproblemtiek zoals in een ander topic besproken.
  Ik heb zelf geen problemen met inloggen via forum runner. misschien moet je zowel op de computer als op je iphone een keer uitloggen en opnieuw inloggen.

Deel Deze Pagina