Made in China

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door fred, 3 mrt 2009.

  1. fred

    fred Member

  2. Liezl

    Liezl New Member

    Fei-Hang betekent gewoon Handmade joh :wink:
  3. gijs

    gijs Member

    Er staat alleen niet op wie ze met de hand heeft gemaakt ...
  4. stayerwouter

    stayerwouter New Member

    ik heb een bericht geplaatst op mijn website over de schaatsen ze kosten trouwens maar 270 eurie toch 1/3 van de viking prijs
  5. 41O

    41O Member

    Tss die Chinesen maken ook alles na :S, de schaats kost in iedergeval niet veel alleen ben ik wel benieuwt naar de kwaliteit.
  6. BlueSinquel

    BlueSinquel New Member

    Wie gaat 'em kopen? :p Moet wel gebeuren uiteraard, deze schaats moet aan de tand gevoeld worden. Het merk heet overigens 'Shenyang feihang'.
  7. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

  8. rovar

    rovar New Member

    ik zie het lontje nergens zitten ;-)
  9. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Er staat een telefoonnummer bij dat begint met 024. Welke stad in nederland is dat?
  10. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Van de website. Even google translate eroverheen gegooid

    Shenyang luchtvaartnavigatieapparatuur Factory jaren negentig zijn opgericht in Shenyang, een professionele ontwikkeling, productie en marketing van nieuwe hoge kwaliteit sneeuw en ijs en rolsportmaterieel voor particuliere ondernemingen.
    Shenyang luchtvaartnavigatieapparatuur Factory sneeuw getij in de markt gebruik maken van hun eigen technische kracht en vitaliteit, de geest van onderzoek, ontwikkeling en productie van het nieuwe concept van producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, te verbeteren en verder te verrijken onze bestaande sneeuw en ijs en rolsportmaterieel voor het doel van dat professionele atleten en uitstekende sneeuw liefhebbers om kwalitatief goede producten en diensten ten behoeve van de popularisering van ijs en sneeuw sport in ons land en ter bevordering van ijs sport in ons land aan het hoge niveau van ontwikkeling, zodat in een relatief korte tijd om de rol met de wereld van ijs en sneeuw verschil tussen het niveau van de oefening apparatuur.
    Shenyang vlucht sneeuw apparatuur fabriek geleid Producten - "Flight" merk ijs en sneeuw apparatuur omvatten: Regelbare High Speed schaatsen, ijs schaatsen ontwrichting Speed Skating, Speed Skating primaire personen (universele) ijs schaatsen, snelheid schaatsen de concurrentie op de eerste roller zoals schaatsen schoenen en sportartikelen producten. Naast de productie en sneeuw en ijs en roller sports en opleiding pakket aanverwante producten, zoals short-track snelheid schaatsen slijpen vliegtuigen, alsook de koude molen oilstone ook behouden gezicht, schoenveters krappe haken, land-based training in schaatsen ski touw rubber hoek gewijd opleiding, enz..
    "Flight" merk ijs en sneeuw apparatuur met een hoog technisch gehalte, esthetische vormgeving, de verwerking, de verfijning en comfort, met een goede mate van slip, draagbare, lichtgewicht, niet-roest kenmerken van nieuw ontwikkelde titaan ijs schaatsen kan glide voor 20 uur of meer zonder slijpen. Ontmoeten en meer dan de wereld op hetzelfde niveau van producten en het gebruik van high-tech-nano-technologie rollagers gebruikt in de nieuwe schoenen aan, zijn ras, de eerste keuze voor sportartikelen, de afgelopen jaren, "vlucht" merk is alle soorten sneeuw en ijs apparatuur een groot aantal professionele teams, sportscholen, en de brede massa's van sneeuw en ijs snelheid ijsclub gebruikt door sportliefhebbers. De jaarlijkse rente van meer dan 30% groei is een duidelijke demonstratie van "vlucht" in toenemende mate begunstigd door sneeuw en ijs industrie.
    "Flight" merk ijs en sneeuw apparatuur heeft de industrie awards. Instelbare snelheid schaatsen ijs schaatsen en multi-functie fysieke trainingsinrichting beurt won een aantal nationale octrooi-certificaat. Producten door de Shenyang City of Quality Supervision, Inspection Department, werd de naam "De kwaliteit van het product tracking betrouwbaar", "vlucht" merk producten in Liaoning en andere provincies en gemeenten zijn aangewezen als een speciale game-apparatuur.
    Shenyang vlucht ijs Equipment Factory is vastbesloten om hard te werken en intelligentie gebruikt voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit, hoogwaardige producten voor het grote aantal ijs Tongren sector de nodige producten en zeer geruststellend kwaliteit!
    Shenyang City werd beoordeeld als de Handel en Industrie Bureau Shou contract opnieuw kredieteenheden
  11. Tinuz

    Tinuz New Member

    Nijmegen..

    Maar het is geen Nederlands telefoonnummer, want het geheel telt 11 cijfers.
  12. Rens

    Rens New Member

    dit zijn niet de enige x]

    zoek is op www.alibaba.com naar speed skate dan zie je ook zeer bekende dingen voor bij komen voor de skeeleraars =]

    kwaliteit kennen ze vast niet ...
  13. xRedStar

    xRedStar New Member

    Ben echt benieuwd hoe ze rijden, of ze daad werkelijk vergelijkbaar zijn met de vikingschaatsen. Zodra iemand ze heeft gezien of iemand kent dieer heeft gereden. VERSLAG DOEN!
  14. MartijnBlaas

    MartijnBlaas Member

    geen kwaliteit zou best kunnen maar voor het geld kan je ze zovaak kopen dat je er van zelf langer mee doet dan een viking (bij wijze van spreken) :p
  15. iceman

    iceman Member

    Wij kunnen e.v.t even met Sijtje van de lende kontakt zoeken.

    Maar ik heb nog geen chineese topper op de schaatsen zien rijden.
    Ze rijden onder andere op Seves schoenen en Viking ijzers

    Maar buiten het chinees eten wat voor goeds komt er nog meer vandaan.

    MADE IN CHINA
  16. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Beixing Wang? De helft van alle speelgoed in de wereld. Melkpoeder
  17. ben

    ben New Member

    Dit getuigd inderdaad niet van enige overdenking. Er komt genoeg goeds uit China: Beixing Wang is een perfect voorbeeld by the way 8)

    Maar chinees eten zoals wij dat kennen is nou juist weer een slecht voorbeeld, omdat dat totaal niet lijkt op het echte chinese eten.

    Better luck next time when you try to diss something
  18. iceman

    iceman Member

    Hoi Ben

    Het klopt wat jij zegt Ben, maar ga de komende week maar eens kijken waar alle chinese schaatser op rijden

    Er rijd er geen een op het eigen materiaal allemaal Made In Holland.

    Zelfs de kleding die ze aanhebben en sponsoren zijn Made In Holland.


    Ciao THE ICEMAN 2
  19. allard

    allard Active Member

    Niet hun hele schaats is made in holland hoor. De onderstellen bijna altijd wel, maar ik zie heel veel chinezen op Marchese schoenen:Made in USA.
  20. ijsmonster

    ijsmonster Member

    Tja, wat voor goeds komt er nou nog meer uit China... Goeie vraag hoor. Kent iemand Mogema nog? Veel van dat spul werd in China gemaakt. En kwaliteit was prima hoor. Wel eens gehoord van Nike? Puma? Adidas wellicht? Cado-Motus naar alle waarschijnlijkheid ook. Je mooie hippe G-Star kleertjes? Allemaal uit China en een hoop andere landen waar het nog goedkoop naaien is.

    Ik zou er maar niet te laatdunkend over doen. In China wordt een hoop prachtig spul gemaakt waar jij graag voor wilt betalen. Andersom is dat denk ik veel minder het geval. Alleen dat eten hier al... iewww!


    Fei-Hang's rule! \o/ \o/ \o/

Deel Deze Pagina