Transfertopic 2008/2009

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lisan, 7 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Stivà

    Stivà Member

    zou niet slecht zijn in combinatie met jorien voorhuis
  2. Flambeau_

    Flambeau_ Member

    Maar als Valkenburg geen aanbieding krijgt zou ik haar lekker laten zitten waar ze zit, volgens mij zit ze daar wel goed in 't gewest..
  3. Tess

    Tess New Member

    Super leuk voor Marrit en het lijkt me in ieder geval een goede keuze. Maar vind het wel gek dat TVM er zelf nog niets over zegt op hun site, meestal zijn ze erg up-to-date. Maar goed.

    En Diane, ik hoop echt dat ze een aanbieding krijgt. Ik denk ook dat ze goed bij VPZ zou passen. Goed trainingsmaatje voor Jorien. Allebij een midden-moot met potentie. Maar het gewest, daar komen meer toppers vandaan die later doorstoten :D , dus ze zit daar inderdaad lekker.
  4. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Ik vind Valkenburg geen middenmoot meer.
  5. *IcE*

    *IcE* New Member

    Zoals ik in die andere topic ook al meldde, het is helemaal nog niet rond, dat Marrit naar TVM zal gaan. Ze zijn nog in onderhandeling, dus de kans is groot. Zo is het op de friese radio geweest. Het nieuws in de telegraaf was slechts gebasseerd op een gerucht. Geeft gelijk de betrouwbaarheid van die krant aan....
  6. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    De telegraaf jat ook foto's van mijn weblog af bij hun schaatsreportages dus ik vertrouw die krant sowieso niet meer maar wist niet dat het uit de telegraaf kwam...
  7. sventhemen

    sventhemen New Member

    Marrit gaat wel degelijk naar TVM. het staat op de site van de TVM schaatsploeg! lijkt mij sterk dat zij geruchten op de site zetten!
  8. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Waar dan? Ik zie het niet staan.
  9. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    klik!

    Is de directe link vanaf de TVMschaatsploeg site... ;)
  10. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dat maakt niet uit. De site is zo ingesteld dat alle telesport schaatsnieuwtjes er automatisch op komen te staan. Er wordt niet naar gekeken wat, dus het zegt nog niks.
  11. Zonnebloem

    Zonnebloem Member

    Nou, Marrit gaf gisteren in een interview aan dat ze wel in gesprek is met TVM, maar nog niets heeft getekend. Wat me verder opviel is dat Gretha Smit aangaf door te willen tot Vancouver. Daar ben ik wel blij om. Ze wil een wat ander programma (weer marathons bijv.) en de ploeg waarin is nog onzeker, maar ze stopt nog niet!!
  12. em1205

    em1205 New Member

    Bos: "Desnoods op eigen houtje naar Vancouver"
    Woensdag 19 maart 14:53 - Alex van Vogelpoel
    Schaatsen - Jan Bos heeft besloten om door te gaan met schaatsen tot de Olympische Spelen van Vancouver. De spinter reed de afgelopen jaren onder Ingrid Paul bij Telfort. De hoofdsponsor heeft besloten om te stoppen en momenteel is er nog geen nieuwe geldschieter gevonden. In De Stentor maakt Bos duidelijk dat hij hoe dan ook nog twee jaar door gaat.

    "Ik ga het liefst met deze ploeg naar Vancouver, maar als dat niet lukt dan zoek ik een andere ploeg. Desnoods ga ik er op eigen houtje naar toe." Stoppen is na het afgelopen seizoen voor Bos absoluut geen optie, vooral zijn goede presteren op het wereldkampioenschap sprint heeft hem doen besluiten verder te gaan. Hij viel daar op de tweede dag, anders had hij minimaal een podiumplek veroverd.

    "Ondanks mijn 32 jaar heb ik dit seizoen weer een wereldbekerwedstrijd gewonnen, een persoonlijk record gereden op de 1000 meter en kon ik me op de WK sprint meten met de besten. Ik heb dit seizoen weer progressie geboekt", zo weet de voormalig wereldkampioen in De Stentor. "En dat is zo aanstekelijk. Het maakt me gretig om te blijven presteren en om te zoeken naar punten waar ik nog op kan verbeteren."

    Wat zijn de opties voor Bos? Helemaal alleen is wel heel moeilijk. Er zijn genoeg ploegen die kunnen profiteren van de kennis en ervaring van Jan Bos. Bij zijn grote concurrenten in een team zal wel niet gebeuren. Dus bij TVM en DSB zal Bos niet gaan schaatsen. Maar bij VPZ of APPM zou Bos een versterking kunnen zijn denk ik. Zeker als er dan extra sponsoren aangetrokken kunnen worden bij deze ploegen. Vooral bij APPM zijn jongens die goed samen met Bos zouden kunnen trainen. Ook Elgersma en de Koning zijn net als Bos zeer mooie (technisch goede ) schaatsers. Een andere optie is VPZ met Trouw die in maart heel goed gereden heeft. Ook dit duo zou hoge ogen kunnen gooien samen .(met Groothuis en Heslinga ) Er zouden dan vier sterke sprintploegen ontstaan in Nederland.
  13. Tess

    Tess New Member

    Diane is idd niet geheel meer een middenmoot slechte woordkeuze van mijzelf.

    Niet alleen de Telegraaf ging op een gerucht af. Ik heb zo'n 20 website's, waarvan sommige meestal toch zeer betrouwbaar, voorbij zien komen waar het op stond. Het stond zelfs tussen het schaatsnieuws op de TVM website. Vandaar dat ik er wel van uit ging. Alleen Marrit beweerde gister avond iets heel anders. Laten we er maar van uit gaan dat zij zelf de waarheid spreekt.
  14. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Hoooooo Sietse Heslinga met Jan Bos in een team?? Dat zou echt mooie kans zijn voor Sietse!!!
  15. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    gelukkig dat Jan Bos nog gewoon lekker door wil gaan! Zou echt niet weten hoe, maar hij heeft het vaker gedaan om zonder noemenswaardige ondersteuning goede races neer te zetten.
    Ik hoop zo dat het goed komt met hem en de rest van de Telfort groep..
  16. Zonnebloem

    Zonnebloem Member

  17. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    ik ben blij dat beorn bij TVM wil blijven en dat hij denkt er te kunnen blijven, ik denk ook wel na zijn prestaties dat TVM hem wel wil behouden..
  18. Monique

    Monique Well-Known Member

    Helemaal mee eens!
  19. Flambeau_

    Flambeau_ Member

    Ik hoop ook dat Beorn bij TVM mag blijven! Na die 1.07:07 hoop ik dat helemaal! Laten we het beste hopen :p
  20. Nickel

    Nickel Active Member

    Ik hoop met jhullie mee.. Na zo'n geweldige tijd kan ik me niet voorstellen dat ie niet zou mogen blijven..
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina