Volgend seizoen: Jong Oranje/ Opleidingsploeg Langebaan

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lisan, 11 mrt 2007.

  1. Icespeedskater

    Icespeedskater New Member

    Dat Trouw de OL verlaten heeft heeft ander gronden dan hier wordt gesugereerd. Tevreden was hij niet (anders ga je niet weg), maar dat had zeker niet te maken met het niet daar zijn van een trainer als er world cups gereden worden


  2. Nick

    Nick New Member

    Ze krijgen het eindelijk door bij de knsb, want denk je dat Koen voor JO had gekozen als hij had moeten kiezen tussen JO en skeeleren+schaatsen (zonder JO)? Hij zou wel gek zijn als hij dan voor JO had gekozen want de EK en WK titels zijn voor hem sneller haalbaar bij het skeeleren dan bij het schaatsen. Bovendien wat is het probleem hij (en vele andere skeeleraars) hebben bewezen dat je best op schaatsen en op skeelers goed kunt presteren. En Ingmar heeft trouwens destijds ook eieren voor zijn geld gekozen ;)
  3. Sgaatsgek

    Sgaatsgek New Member

    Thijsje wou zeker wel naar de OL maar ze is er gewoon nooit voor gevraagd. Toen is ze maar met VPZ gaan praten..
  4. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Het sloeg ook niet direct op Trouw... heb alleen gezegd dat dat een van de redenen is waarom mensen niet tevreden zijn over de OL
  5. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Niet geheel mee eens.

    1) Hoezo is wereldtitel in het skeeleren sneller haalbaar voor hem. In het schaatsen is hij op dit moment de beste ter wereld van zijn leeftijd. Met voorsprong. In het skeeleren zijn er meer leeftijdsgenoten van hetzelfde niveau. Sowieso moet hij natuurlijk in beide sporten maar laten zien dat hij de overstap naar de senioren kan maken.

    2) Schaatsen is in Nederland commercieel veel interessanter dan skeeleren. Ik vnd niet dat je op die leeftijd daar al mee bezig moet zijn. Maar als hij ooit voor de keuze komt zal hij wsl wel voor het schaatsen kiezen.

    Vergeet niet dat Hedrick in zijn succesjaren op de schaats bijna geen wedstrijden skeelerde. Mensen die skeelerwedstrijden in de zomer en langebaanschaatsen in de winter succesvol combineerden zijn zeer zeldaam.

    Ik ben een beetje bang dat je met een dubbel wedstrijdseizoen op zon jonge leeftijd deze jongen vrij snel op gaat branden, maar we zullen zien.
  6. Nick

    Nick New Member

    1) Over 3 maanden kan hij wereldkampioen zijn, bovendien behoort hij nu al tot de internationale top bij senioren bij het skeeleren. Hij was gisteren in zijn eerste A-wedstrijd 6e voor o.a. Alain Gloor.

    2) Skeeleraars kiezen niet zomaar voor het schaatsen, ze doen het liever allebei en met marathonschaatsen is dat heel goed te combineren (dat hebben Huisman, Berga, Smit, Boeve, Gloor etc. al wel laten zien) dus waarom niet met langebaan??

    En met dat opbranden valt het ook wel mee denk ik, sommige jongens hebben gewoon het hele jaar door wedstrijden nodig om met veel plezier te kunnen sporten. Hier op het forum zit er ook één... Stayerwouter :wink:
  7. Tomomie

    Tomomie New Member

    MIJN HEMEL
  8. Monique

    Monique Well-Known Member

    ???????????????????????????
  9. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

  10. bas89

    bas89 New Member

    Weet iemand of Koen Verweij uit Jong Oranje is gestapt? Ik zag zijn naam niet bij de Schaatsbijlage van de Telegraaf staan..
  11. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Reed tijdens de IJselcup gewoon nog in een blauw JO-pakkie.

    Als je alles wat in de Telegraaf staat gewoon voor 'onwaar' houdt, en alles wat er niet in staat voor 'waar', ben je al een stuk dichter bij de waarheid. :)
  12. Jessie

    Jessie Member

    Heb gehoord dat het inderdaad een foutje van De Telegraaf was, en dat Koen Verweij nog gewoon in Jong Oranje zit.
  13. bart1

    bart1 New Member

    koen reed helemaal niet tijdens de ijsselcup
  14. ice-man

    ice-man New Member

    idd koen reed niet, koen was er helemaal niet, maar zit nog wel in jo
  15. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Koen was er wel, als publiek. Hij is even wezen kijken naar de verrichtingen van zijn ploeggenoten.
  16. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Sorry mijn fout, dacht toch echt hem op een foto te hebben herkend.

Deel Deze Pagina