Transfertopic 2020-2021

Discussie in 'Lange baan' gestart door mi, 7 mrt 2020.

  1. sysya

    sysya Well-Known Member

    Ja dat is waar, maar dan missen ze neem ik aan nog steeds iemand met snelheid. @De Keizer benoemde Koen als de schaatser die de snelheid zou brengen voor Krol, maar dat zou zijn rol niet zijn. Ik hoop dat er als dat gebeurd er nog een pure sprinter bij komt.
  2. De Keizer

    De Keizer Well-Known Member

    Nee Koen Verweij is inderdaad geen sprinter en heeft geen hogere topsnelheid dan Thomas Krol. Wat ik meer bedoelde is dat Koen Verweij een goede trainingsmaat voor Thomas Krol kan zijn, omdat ze zich op dezelfde afstanden (1000m + 1500m) richten.

    Met Sven Kramer, Patrick Roest, Marcel Bosker en misschien ook nog Koen Verweij in één team, kan Nederland voortaan wel perfect trainen voor de ploegenachtervolging.
    sysya vindt dit leuk.
  3. diploma

    diploma Active Member

    Stel dat Verweij zich ook op de ploegenachtervolging richt, dan kán het toch bijna niet anders of dit Nederlandse team is onklopbaar?
    Maar Koen focust zich volgens mij op de 1.000 en de 1.500 meter, dus of hij in aanmerking komt ...
  4. Yuskov

    Yuskov Well-Known Member

    Volgens mij telt voor Koen Verweij eigenlijk alleen de Olympische Spelen. Het plan zal denk ik voor Beijing hetzelfde zijn als voor Pyeongchang. 1500 meter als hoofddoel, Mass-start en ploegenachtervolging als extra medaillekansen en de 1000 meter als investering in snelheid. Mass-start zal lastig worden voorlopig. Bergsma zit daar nu stevig in het zadel.
  5. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Stroetinga zal niet naar Beijing gaan want hij zal zich niet voor een afstand plaatsen (hij ook al 40 dan), dus er is een plek open. Nu heeft Verweij de pech dat hij en Bergsma niet overweg kunnen, maar anders had ik dat zeker wel zien gebeuren.
    G1ant vindt dit leuk.
  6. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Nuis naar Reggeborgh is zeker verrassend. Qua karakter is totaal tegenpool van wat er nu rondrijdt, dus dat zal wel enige gewenning vergen van beide kanten. Kan wel leuk worden als hij de snelheid vindt, hopelijk niet ten koste van de inhoud.
  7. proeme

    proeme Well-Known Member

  8. cifu

    cifu New Member

    Stoelendans 2.0
    Nuis naar Reggenborch, Verbij en Ntab mogelijk naar JV. En ook met Jutta Leerdam wordt gesproken. Drie teams, JV allround, JV sprint en JV opleiding?
    mi vindt dit leuk.
  9. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Verbij en Ntab hebben aanbieding van Jumbovisma.
  10. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Als Verbij en Ntab naar JV gaan is dat zuur voor Nuis die juist meer met sprinters wil trainen.
    Duif vindt dit leuk.
  11. Yuskov

    Yuskov Well-Known Member

    Gewaagde stap van Nuis. Ik snap dat hij zoekt naar een nieuwe uitdaging, maar hij zet wel wat op het spel, want het gaat al jaren ontzettend goed bij Orie. Als Verbij zou vertrekken bij Van Velde heeft Nuis toch best een probleem.
  12. sysya

    sysya Well-Known Member

    Mulder zit er ook nog he. Punt is volgens mij voor hem ook meer dat hij überhaupt niet met sprinters trainde bij JV ook al waren ze wel aanwezig. Van Velde heeft hem neem ik aan verzekerd dat hij met de pure sprint mannen kan trainen, iets wat Orie dus niet deed.
  13. sysya

    sysya Well-Known Member

    Reggeborgh heeft voor de spelen wel twee bekende koppen binnen gehaald met Wust en Nuis, qua reclame geen slechte zet.
  14. strawbale

    strawbale Well-Known Member

    Wie weet gaat Krol ook wel weer terug...
    mi vindt dit leuk.
  15. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Opmerkelijk. Dan wordt het Mulder en Nuis..
  16. Mey

    Mey Well-Known Member

    Zou dit niet deels financieel zijn? Na de spelen wilde hij cashen, maar er kwam geen nieuwe sponsor. Toen maar voor een relatieve fooi bij Orie getekend. Nu misschien wel de kans om een laatste keer in zijn carrière wat serieuzer te verdienen?
  17. sysya

    sysya Well-Known Member

    Nuis heeft onderhand echt wel een flink contract bij JV en heeft zijn prive sponsoren. Sinds de spelen zijn Hema, Redbull, Visma en Vifit erbij gekomen dus wat je zegt over een gebrek aan nieuwe sponsoren klopt niet helemaal.
  18. mi

    mi Well-Known Member

    Ik denk eerlijk gezegd dat Kai Verbij helemaal niet past bij JV? Ntab misschien wel en die zou kunnen gaan maar mist met het stoppen van Smeekens wel een echte 500m man bij JV.
    Ik vind dit eigenlijk wel heel tof. Stel Verbij en Ntab blijven dan is Reggeborgh echt flink versterkt tov vorig jaar. Hopelijk nog enkele dames erbij. Ontstaat er toch flink tegenwicht tegen het machtsblok van JV.
  19. Camila

    Camila Well-Known Member

    Eerlijk gezegd denk ik niet dat Ntab en Verbij allebei naar JV zullen overstappen. Ik neem aan dat Nuis als deze kans wel groot was geweest niet bij Reggeborgh had getekend. Maar je weet het nooit natuurlijk.
    In de krant stond over de gesprekken met Leerdam en Verweij trouwens nog dat ze geen combideal zijn. Misschien was er met deze transfers (Wüst en Nuis zullen allebei wel aardig verdienen) in het vooruitzicht gewoon geen voldoende budget meer om aan de eisen van Leerdam te voldoen?
  20. Camila

    Camila Well-Known Member

    Dacht ik eerst ook, maar toen dacht ik: Nuis is weg, Kramer is inmiddels wat ouder en kan heel dominant maar ook heel rustig zijn. Wie presteren er nu goed? Roest en Krol, en die zijn allebei rustig. Ik denk dat er echt nog wel geintjes gemaakt worden, maar dat JV inmiddels minder dominante persoonlijkheden heeft dan het overheersende beeld is. Dus misschien zou het wel passen?

Deel Deze Pagina