Kaartverkoop WK Allround Heerenveen

Discussie in 'Lange baan' gestart door Schaatsfan86, 3 dec 2006.

  1. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ze zeggen hier dus gewoon dat er nog meer kaarten zijn :? er komt ook nooit een einde aan he ;) maar je krijgt het dus niet op je email dus ik kan weer iedere dag de site 100 keer gaan checken.. Nou ja dat moet dan maar..
  2. Tinuz

    Tinuz New Member

    Die sites zijn niet van de KNSB maar geven enkel uitslagen van KNSB wedstrijden. Maar niet overal zit KNSB in het adres: http://home.planet.nl/~anekoop1/wedstri ... #uitslagen

    Maar als het geen goed idee is, is dat ook niet zo erg...;)
  3. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dankje! Ik heb het bericht gewijzigd en alle suggesties toegevoegd, zodat het overzichtelijk blijft :)
  4. Lindekh

    Lindekh Member

    Ik heb die mevrouw gelijk gemaild :p en ze mailde ongeveer terug:

    Nee er zijn geen kaartjes meer in de verkoop! Ik snap niet hoe u aan de ze info komt...blabla. Ik zal het mailtje nog even opzoeken.
  5. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Okee, ik snapte het al niet! Nee dan vind ik het juist wel een goed idee, ik zal het bij de rest zetten, zo kunnen we zeker meer schaatsfans bereiken :) maar dit gaat over de banners, dus die hoeven we geen persbericht te sturen. Kan je misschien dan even voor mij de links van die sites opzoeken, want ik geloof niet dat je dit bedoelt: http://www.knsb.nl/content/links/gewesten.asp
  6. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ja maar iemand heeft hier een mailtje geplaatst waarin dit gedeelte stond:

    Maandag jl heeft u van ons een bericht ontvangen dat uw bestelling met
    ordernummer 7860 niet kan worden uitgeleverd.

    Op dit moment zijn er nog staankaarten voor zondag 11 februari 2007 beschikbaar.

    Daarnaast is het mogelijk dat alsnog een beperkt aantal staankaarten voor 9 of
    10 februari 2007 beschikbaar komen.

    Wij kunnen echter niet garanderen dat dit werkelijk gebeurd!

    Wij willen thans u met voorrang de mogelijkheid geven om voor zondag maximaal 8
    staankaarten te reserveren ,

    OF

    U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst voor de eventuele staankaarten die nog
    beschikbaar komen voor vrijdag of zaterdag (ook maximaal 8 kaarten per dag).
    De aanvragen van orders die door een systeemfout niet zijn uitgevoerd zullen
    bovenaan op de wachtlijst worden geplaatst

    Dat betekent dus dat er voor alle 3 de dagen nog kaarten zijn, en dat die misschien nog op de site komen, maar ze willen ze dus eerst geven aan de mensen wiens kaarten zijn afgenomen.
  7. Tinuz

    Tinuz New Member

    Nee, dat zijn wel knsb afdelingen dacht ik...
  8. Lindekh

    Lindekh Member

    Je kan gewoon 2 aparte lijstjes maken. Eentje naar websites waar een emailtje van de banner heengaat. En een lijstje voor het persbericht ;)
  9. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik ben op dit moment de gewesten aan het mailen, dus dat is niet nodig :) alleen die van Friesland had geen emailadres waarop ik kon mailen jammer genoeg..
  10. Lindekh

    Lindekh Member

    Hierbij het persbericht :) Als mensen het in word-document willen hebben (Sabine?) kunnen ze me mailen. ([email protected])


    PERSBERICHT

    Schaatsfans in actie!

    De Nederlandse schaatsfans komen in actie. Al tijden kijken de meesten uit naar het Wereldkampioenschap Allround wat in februari 2007 in Heerenveen gehouden zal worden. De meeste fans hebben echter geen kaartje kunnen bemachtigen en zijn daarom erg teleurgesteld in de KNSB. De KNSB heeft het merendeel van de kaartjes aan sponsors, schaatsclubs en andere bobo’s voorverkocht. De boze fans hebben een website opgezet om herhaling van de chaos rond de kaartverkoop dit jaar te voorkomen. De website is te bezoeken op www.volgendjaarwelkaartjes.tk . Met deze website hopen de fans een signaal af te geven aan de KNSB. Dit moet anders!
    De KNSB meldde op 3 december jongstleden dat de volgende dag de kaartverkoop van start zou gaan via de website van schaatsstadion Thialf. Ook meldde het nieuwsbericht dat er slechts 750 kaartjes voor de losse verkoop beschikbaar waren. Dat is nog geen 10% van de totale capaciteit van het stadion. “Wat zal dit een troosteloos WK worden... Half lege tribunes, ongeïnteresseerde mensen die een kaartje aangeboden gekregen hebben, en 750 blije supporters, die Thialf nog een beetje sfeer zullen geven. En 10 000 gefrustreerde mensen voor hun tv's.” zegt ‘Lucia’ in het gastenboek van de site.
    Op het moment suprême, de start van de kaartverkoop ging er nog veel meer mis. De website van Thialf kon de grote druk niet aan. Zeer weinigen slagen erin om kaarten te bestellen. De volgende dag zullen nog meer kaartjes in de verkoop gaan. Ook dan kan de website de topdrukte niet aan.
    Om de chaos compleet te maken kwam er aan het eind van 5 december een nog minder leuk sinterklaascadeau voor een aantal schaatsfans. De organisatie meldde dat er teveel kaarten waren verkocht. Vele fans kregen een annuleringsmail.
    De fans hebben nu www.volgendjaarwelkaartjes.tk opgezet. Hiermee hopen ze de KNSB te attenderen op hun actiepunten die te lezen staan op de site. Zo vinden ze dat de datum van de start van de kaartverkoop vantevoren vast moet staan en er een groter deel van de kaartjes beschikbaar moet zijn voor de echte fans. Ook moet de uitvoering van de verkoop beter. Als een website zoveel drukte niet aankan kan men beter de papieren formulieren weer invoeren is de mening onder de fans.
    De fans hopen serieus te worden genomen door de KNSB. Gezien het aantal reacties dat al geplaatst is in het gastenboek moet dat wel lukken. Nu maar hopen dat er volgend jaar wel kaartjes voor de echte fans zijn.

    Contact met de actiegroep www.volgendjaarwelkaartjes.tk is op te nemen via [email protected].
  11. Tinuz

    Tinuz New Member

    Mijn zus opperde het idee om 'Mooi weer de Leeuw' in te lichten. Schijnen veel mensen naar te kijken (schijnen, want ik heb geen tv, ik kan niets volgen ;) ), dus....
  12. Ikke2009

    Ikke2009 New Member

    Zo 1 dag niet gekeken en gelijk heel veel bij te lezen! Zoals ik al eerder heb gezegd het is een superactie! Ik ga zometeen gelijk de banner op mijn weblog plaatsen! Wat Tinuz ook zei Paul de Leeuw (Mooi weer de leeuw) wordt inderdaad heel goed bekeken. Dat is misschien inderdaad een goed idee. En ik ga vanavond hart van nederland kijken. Misschien dat Editie NL op rtl4 er ook aandacht aan wil besteden of 4 in het land. Dat is een soort hart van nederland. Alle aandacht helpt natuurlijk!
  13. Thialfgirl

    Thialfgirl New Member

    Ik kan de grootste krant van gelderland er wel bijhalen mss een idee. Bijna 65% van gelderland leest die krant mss een idee????
  14. schaatsgek

    schaatsgek New Member

    Hart van Nederland is net bij ons weg er zijn volgens mij leuke opnames gemaakt.
    Ido heeft de site www.volgendjaarwelkaartjes.tk genoemd en we hebben goed laten blijken dat we erg boos zijn.
    Nu afwachten wat er vanavond in de uitzending komt
  15. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Bedankt! Ja ik ben ook benieuwd, ik hoop dat de woede idd goed naar voren komt! :)
  16. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    22:30 sbs 6 he? Dan bel ik ff mijn moeder op erover ;)

    Maar moet ik nog iets doen? Sabine, red jij het iedereen te contacteren of zal ik een handje meehelpen?
  17. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Vanavond kan ik waarschijnlijk niks meer doen, maar ik wil het morgen best op mijn gemak doen :) maar als je wil helpen dan mag dat, als je maar ff aangeeft wat je al gedaan hebt.

    Dit is het emailadres van geenstijl: [email protected]

    Mag ik trouwens het wachtwoord van de email hebben dan kan ik eventuele reacties op mijn berichten beantwoorden, en van daaruit ook de mailtjes sturen.
  18. Ina

    Ina New Member

    Misschien ook naar De Gelderlander?
  19. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik heb een friese journalist oid gemaild. Ik had zijn e-mail nog toevallig. Ik heb gevraagd of hij er iets mee kan.
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker


    Ik heb aan iemand gevraagd (he wyts, als je dit leest ;)) of diegene het in het fries wil vertalen. Ik zal, als het lukt, het friese bericht hier neer zetten.

Deel Deze Pagina