NK Sprint - 27 en 28 december

Discussie in 'Lange baan' gestart door leenstrafan, 7 dec 2010.

  1. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    De resultaten van het onderzoek naar Kuipers' blessure zijn binnen.

  2. Monique

    Monique Well-Known Member

    Echt enerverend was het vandaag niet, maar ik heb wel enorm genoten van de rit van Groothuis. Wat een kracht straalt daar vanaf. Ben ook benieuwd wie de vierde man wordt op het WK en of die gewoon wordt aangewezen of dat er toch een skate-off komt. Ik gok op een aanwijsplek, en dan gok ik vervolgens op Simon Kuipers. We horen het vanzelf wel.
  3. bandabou

    bandabou Member

    En die aanwijsplek..daar komt zeker ALLEEN Simon Kuipers voor in aanmerking zeker huh?! :lol:
    Here we go again...alles op groen! :roll:
  4. Monique

    Monique Well-Known Member

    Man, hou er toch eens over op!!! Je bent echt totaal paranoie bezig met je "TVM wordt altijd voorgetrokken". En het is ook het enige waar je het over hebt al dagen lang, ik heb je nog niets zinnigs over de wedstrijden zelf zien schrijven. Bovendien leg je mensen woorden in de mond. Kan je er niet een keer mee ophouden?
  5. bandabou

    bandabou Member

    Ik leg niemand woorden in de mond...de poster doet dit zelf. Hij zegt toch zelf: familie Mulder heeft geen recht van spreken..en dit afkomstig van een poster die niks anders doet dan te roepen dat het terecht is dat Wust als enige schaatster aangewezen is.
  6. wereldrecord

    wereldrecord New Member

    In een ander topic heb ik deze oproep geplaatst. Dit wordt op tijd naar bed voor jullie. :lol: Vanavond niet opblijven!
  7. klopgeest90

    klopgeest90 Member

    [/quote]
    En die aanwijsplek..daar komt zeker ALLEEN Simon Kuipers voor in aanmerking zeker huh?! :lol:
    Here we go again...alles op groen! :roll:

    Kuijpers komt er voor in aamerking omdat hij podium kan rijden op het WK sprint.
    Dat heeft niks met TVM te maken.
  8. bandabou

    bandabou Member

    En die aanwijsplek..daar komt zeker ALLEEN Simon Kuipers voor in aanmerking zeker huh?! :lol:
    Here we go again...alles op groen! :roll:

    Kuijpers komt er voor in aamerking omdat hij podium kan rijden op het WK sprint.
    Dat heeft niks met TVM te maken.[/quote]

    Echt he?! Nee, laat ik maar over ophouden. Mijn gelijk zal zich wel blijken gedurende het jaar.
  9. schaatsenforever

    schaatsenforever New Member

    We mogen blij zijn dat wij geheel vrijblijvend onze mening kunnen ventileren en niet in de TCL zitten;) wat een klus, zijn er ooit zoveel bespreekgevallen geweest? pffff... Mooie kampioenen hoor. Groothuis, echt geweldig.
  10. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Ik zie Nuis niet in de uitslag van de 1000 m staan. Kwam dat vanwege de DQ gisteren?
    Wel jammer, want als hij gewoon een sterke tijd had gereden had hij gewoon die 4e plek kunnen pakken. Nu krijgen we weer dat ge-emmer met die skate-off. Ze zouden bij de KNSB echt van de pot gerukt zijn als ze nu Kuipers gaan aanwijzen, terwijl Nuis gewoon topfit is.
  11. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    Nuis mocht de laatste 1.000m toch niet rijden? Erg jammer.. ik ga me niet bezighouden met aanwijsplek of skate-offs opfffewww wat een hoofdbrekers.

    Ben erg blij met het optreden van Jan Bos, nog 1 jaartje, nog enkele wedstrijdjes en hopelijk een geweldig slot van zijn carriere.. Dat baanrecord op de 1.000m voor Groothuis komt er echt nog wel, mooi om te zien dat hij gewoon consistent is dit seizoen. Dat gaat echt een zeer spannend WK worden. Mooi ook om de progressie van Smeekens te zien dit jaar op de 1.000m Wordt een spetterend WK in Thialf
  12. Mazter

    Mazter New Member

    Dat zie ik toch anders, met PR´s van 35,65 en 1.09,28 doe je hooguit mee voor een top 10 klassering op een WK. Met seizoenstijden 35,28 en 1.08,68 doe je mee voor het podium.
  13. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Leuk voor Smeekens dat hij mee mag naar het WK, en hij zorgt hopelijk voor Nederlands succes op de 500 meter daar. Groothuis rijdt geweldig en lijkt me zeker een kanshebber voor het WK sprint, maar goed dat hebben we eerder gedacht, hij moet het eerst laten zien. Naast hem en Kuipers heb je alle medaillekandidaten van Nederland wel gehad. Want hoe goed Jan Bos nu relatief ook rijdt, ik zie hem met deze tijden niet mee doen om het podium. Daarom hoop ik dat Kjeld Nuis als nog mee mag, is gezien zijn leeftijd een mooie leerervaring en ik denk ook dat hij beter kan en gaat presteren dan Jan Bos. Maar ik ben erg benieuwd wat de TCL gaat beslissen, dit wordt vanavond nog bekend?
  14. em1205

    em1205 New Member

    De aanwijzing van Kuipers zou goed zijn voor het nederlandse schaatsen, mits hij kan bewijzen dat hij volgende week weer topfit is. Wat me een beetje dwars zit is de afzegging zo kort na de wedstrijd en de korte tijd waarna hij zijn plek opeist via twitter. Voor het einde van het toernooi al je plek claimen is niet zo simpathiek en collegiaal ten opzichte van je medestrijders. Niemand heeft ook kunnen waarnemen dat er iets gebeurd is en dat maakt alles zo speculatief.
    Nuis is absoluut een man voor de toekomst, maar dit weekend is in iedergeval duidelijk geworden dat hij de druk nog niet aankan. Hoe belachelijk de bibberregel ook is, je weet dat hij toegepast kan worden. Hij heeft wel voordeel van de overschrijdingen ( zeker 3x ) gehad. Daar waar anderen energie steken in het corrigeren van de lijn af ( kost snelheid ) heeft hij die moeite niet genomen. Daarnaast heeft hij zeker een matige tweede 500 meter gereden. In een fictief klassement na 3 afstanden zou hij achter Bos hebben gestaan.
  15. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Tja, als je dan toch gaat selecteren op basis van het verleden ... Dan kan Kuipers wel inpakken! Ik gun het Bos wel om te gaan, hoewel hij misschien niet een podiumkandidaat is. Hij rijd wel gewoon top 3. Maar goed, we zullen wel zien met welke konijn men nu weer uit de hoge hoed komt. Ik vind dat Nuis sowieso een herkansing verdient. Kuipers zal dan ook mee doen. Maar wat doe je dan met R. Mulder en Tuitert, waren ook geblesseerd, maar ook grote kanshebber voor een plek. En Otterspeer ... De coaches zullen op scherp staan gezien de kwestie rond Wüst.

    Kun jij aangeven hoeveel centimeter hij minder heeft gereden door die overschrijdingen? Juist ... Hij corrigeerde wel steeds door zijn rechterschaats wel net aan de goede kant neer te zetten, dus volgens SprintMasters rule was het geen DQ. :wink: Tja en waarom schaft de KNSB de Dr Bibber op de NK afstanden af om hem nu weer toe te passen, das toch wel een zwabberbeleid. En, was het niet ene Kuipers die tijdens de World Cup in Heerenveen 2 keer net over de lijn was? Hoezo geen klassejustitie?
  16. schaatsvolger

    schaatsvolger Member

    De kogel is door de kerk er komt een skate off voor het 4de ticket van het WK sprint. Deze skate off zal plaats vinden op 17 januari en gaat tussen Simon Kuipers, Kjeld Nuis, Ronald Mulder en Hein Ottespeer.
    Bron: teletekst.
  17. klopgeest90

    klopgeest90 Member

    Schandalig als ik Kuijpers was zou ik een kort geding aanspannen.
    Elke rechter met schaatskennis zou hem gelijk geven.
  18. klopgeest90

    klopgeest90 Member

    Je zegt het goed de kogel is door de kerk hoe elamineert de KNSB een topfavoriet door hem een extra skate off te laten rijden. Davies lacht zich dood.
  19. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Jammer dat dit niet voor het 3e en 4e ticket is. Bos is dus zeker van WK sprint. Maar goed een fitte Kuipers moet dit toch kunnen winnen, en dat is ook de enige van deze heren die echt kans maakt op een podiumplaats.
  20. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ik ben benieuwd naar de redenering van de KNSB waarom Michel Mulder en Mark Tuitert niet aan de skate-off mogen meedoen, zij waren toch respectievelijk vierde op het NK sprint en vergelijkbaar geblesseerd met Ronald Mulder.

Deel Deze Pagina