Selectiewedstrijd 23/24 januari

Discussie in 'Lange baan' gestart door Elina, 18 jan 2015.

  1. Basje

    Basje Active Member

    He bah, ik zat even met de slechte tijd van Olde Heuvel op het EK in het hoofd en verwarde die met het NK. Niks gezegd. Maar Bergsma is zeker niet kansloos, voor mij zelfs de favoriet voor het derde ticket.
  2. Monique

    Monique Well-Known Member

    Misschien bedenkt Anema dat ze in het weekend van het WK allround nog lekker een trainingskampje ergens opbouwen, zodat Jorrit het WK allround toch nog zal missen mocht hij zich plaatsen. :rolleyes:
  3. JohnZero

    JohnZero Well-Known Member

    Dan maakt hij zichzelf erg belachelijk en komt hij dan totaal niet geloofwaardig meer over aangezien hij toch van mening was dat men meer 10 km's moet rijden? Bij een WK allround staat er immers een 10 km op het menu.
  4. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    nu de waarheid wordt getoond: WOH is toch niet het megatalent die men denkt, ben ik kinderachtig. Tsjaa..
  5. Mey

    Mey Well-Known Member

    Klopt, hij is geen wereldtopper. Dat heeft ook niemand gezegd. Maar begrijpend lezen is ook moeilijk. Hij is ook geen c-talent. C-talenten rijden namelijk niet constant op het podium van wereldbekerwedstrijd. Dat doen alleen toppers of subtoppers. Hij is het laatste. Naast kinderachtig ben je vooral opportunistisch. Hij heeft dit jaar twee slechte afstanden gereden, de 5 km van gisteren en de 1500 van het EK. Op alle andere afstanden deed hij mee met de wereldtop. Dat maakt je simpelweg veel meer dan een loserig c-talent. En bij al die prestaties hoorde ik je niet. Dat is kinderachtig en opportunistisch.
    Laatst bewerkt: 25 jan 2015
    leenstrafan en Sidekick vinden dit leuk.
  6. Jan Blokland

    Jan Blokland Well-Known Member

    Klopt helemaal hoor Mey. Ik heb die aanvaring ook al gehad met Alexander over WOH. Hetgeen dat hij vrijwel de enigste is hier op deze site die zo over WOH spreekt, maakt zijn uitspraken ongeloofwaardig. Belachelijk als je tot nu toe dit jaar in alle worldcups het podium haalt, praat over een C talent. Dan is op Kramer en Wust na iedereen een C talent.
    Laatst bewerkt: 25 jan 2015
    ZeeKoei vindt dit leuk.
  7. Monique

    Monique Well-Known Member

    Het was ook maar een grapje ..... hoewel, met Jillert weet je het maar nooit natuurlijk.
  8. proeme

    proeme Well-Known Member

    Als jij WOH een C-talent vindt, best. Het is eerder al vrij duidelijk gebleken dat velen dat met je oneens zijn én daar argumenten voor konden aandragen. Maar goed, ieder zijn mening natuurlijk.
    Het kinderachtige zit er in dat je blijf doordrammen, bij elke kleine aanleiding de term C-talent weer boven haalt en "zie je wel" blijft blaten.

    Niet je mening is kinderachtig. Het doordrammen is kinderachtig.

    Gezien je gebruikersnaam vermoed ik dat je 36 jaar oud bent. Dan verwacht ik niet het gedrag van een kind van 3.
  9. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    De hele discussie was begonnen toen men zei dat Bergsma niet moet zeuren over TP en wat is gebeurd, dat voor hem er zelfs tien WOH/ Douwe de Vries zijn voor de TP. Toen is het begonnen met de term C-talent omdat zij wel meegaand moeten zijn in wat koning Kramer zegt i.t.t. Bergsma dat zelf een kampioen is en dus ook evenveel recht tot spreken heeft als Kramer.
  10. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Ik vind hem geen C-talent, alleen was de hele discussie dat Bergsma overbodig voor de TP is geworden omdat we al WOH zouden hebben. Da's het hele punt.. WOH is een aardig talent, niet iedereen kan zo goed zijn zoals Kramer, maar om te zeggen dat hij een talent als Bergsma uit de ploeg moet houden is beetje crazy.
  11. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    C-talent was beetje te laagdunkend voor de talenten van WOH, je hebt gelijk. Zijn EK was heel beroerd, mag wel worden gezegd.
  12. kritischkijker24

    kritischkijker24 Well-Known Member



    C talent is helemaal niet laagdunkend, het is juist nog heel mild

    Ik mocht vorige keer ook al niet de waarheid over Oldeheuvel zeggen van Proeme, ze zal wel stiekem een oogje op Wouter hebben of zo
    Het is ontroerend hoe types als Proeme altijd in de bres springen voor middelmatige talenten als Oldeheuvel ipv de waarheid eens in te zien
    maar ja liefde maakt blind he
  13. Monique

    Monique Well-Known Member

    Gewoon even tussendoor: ben ik de enige die de sfeer op het forum zo langzamerhand niet meer leuk vind? Ik kom hier steeds minder, voornamelijk door KK en Lex die in werkelijk ieder draadje hun gal spugen op het schaatsen in het algemeen en bepaalde rijders in het bijzonder. Dus aan @kritischkijker24 en @alexander79: als jullie alleen maar bashen waar de rest juist van houdt, ga dan alsjeblieft iets anders doen, en laat ons gewoon van het schaatsen genieten, compleet met C talenten, spruitjeslucht en Hollandse folklore.
    Sabine, Danielle, fransvanbakel en 2 anderen vinden dit leuk.
  14. kritischkijker24

    kritischkijker24 Well-Known Member


    Wat een onzin Mo!
    Sinds wanneer is het verboden om je mening te ventileren?
    Ik ben juist nauwelijks meer kritisch en bijna altijd positief en die ene keer dat ik dan een heel klein beetje kritiek laat horen, dan mag dat niet meer?
    Is het aan jou om te bepalen wat ik wel of niet mag zeggen?
    Het moet toch niet gekker worden zeg
  15. proeme

    proeme Well-Known Member

    mooi. Dan is dat misverstand uit de wereld, hoeven we die term nooit meer te gebruiken en kunnen we vanaf nu weer normaal over schaatsen praten.
  16. Jan Blokland

    Jan Blokland Well-Known Member

    Hoor wie dat zegt. Durf jij te stellen dat jij tegenwoordig altijd positief bent. Kom op zeg. Kijk je eigen commentaar eens na van de laatste twee maanden. Laat me niet lachen. Als jij beweert dat dit niet zo is, is dat het zelfde als je van de Domtoren springt en alsnog zegt dat je het niet gedaan hebt. Maak jezelf niet zo belachelijk. Natuurlijk mag je kritiek hebben maar volgens mij zijn jij en Alexander alleen maar uit op sensatie in negatieve vorm. Monique heeft hier gewoon helemaal gelijk als zij zegt dat hier de sfeer vergald wordt door jullie mening.
    proeme en Monique vinden dit leuk.
  17. Mey

    Mey Well-Known Member

    Er is wel een verschil tussen KK en Alex. KK is hier echt alleen maar om te trollen. Alex vind inhoudelijk iets anders, maar daar kun je soms nog wel de discussie mee aan. Ik maak me er zelf ook zeer schuldig aan omdat ik niet tegen de onzin en feitelijke bagger van KK kan, maar laten we met zijn allen KK gewoon negeren. Als de forumleiding er niets aan doet, ondanks de geregelde beledigingen jegens anderen en het overduidelijke ge-jen en getrol, laten we het dan zelf maar doen. Dan maken we het hier misschien weer iets leuker. Want door al die bagger is het hier inderdaad nauwelijks meer uit te houden.
    ZeeKoei vindt dit leuk.
  18. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Sensatie? Alleen maar omdat ik zeg dat WOH niet DE onmisbare schakel is op het TP en dat Bergsma zeker niet ten koste van WOH uit TP gehouden mag worden?
  19. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Proeme en ik hebben het al uitgepraat over waarom ik WOH als C-talent heb bestempeld. Was niet netjes van mij, maar da's uit de lucht. Voor de rest heb ik naar mijn weten niet zoveel lopen bashen.
  20. Speedyyy

    Speedyyy New Member

    Ik volg het Forum nu ook al een tijdje en bij dezen mijn eerste post: als jullie KK een trol vinden waarom geven jullie hem dan zoveel aandacht?

    Ik persoonlijk ben het wel eens met KK over Olde Heuvel. Hoe vaak heeft Kramer hem voor zijn blessure niet op sleeptouw moeten nemen??? Trouwens zijn slechte 1.500 meter op het EK kwam doordat hij last had van zijn kiezen...
    kritischkijker24 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina