Zuidlaardermeer

Discussie in '2011-2012' gestart door Quiri, 1 feb 2012.

 1. jaap4474

  jaap4474 New Member

  Vandaag de toertocht gereden, het ijs ligt er nog steeds prima bij, hier en daar een scheur maar die zijn dankzij het goede veegwerk (dank aan de vrijwilligers) prima zichtbaar. Ik was er vanmorgen tussen half elf en twaalf en het viel reuze mee met de drukte. Dit zal morgen ook nog wel goed zijn lijkt me.
 2. Pigion

  Pigion Member

  Vandaag 6 rondjes gereden. In het begin nog stevig koud met - 9 C. doch dat werd later beter. De zon liet helaas lang verstek gaan. Waar Quiri gereden heeft weet ik niet. Er was echt heel weinig wind, bij de laatse 2 rondjes ietsje meer, doch niet zodanig dat het schaatsen (te) zwaar werd. Het is natuurlijk wel schaatsen in de natuur en niet op een binnenbaan. Gisteren aanmerkelijk meer wind gehad op de Lauwers-toertocht.

  Pigion
 3. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Vanmiddag heb ik 8 rondjes gereden. Behoorlijk wat schaatsers, ook veel kinderen. De omstandigheden wisselden wat, soms brak de zon door en was het heerlijk, dan weer bewolkt. Ook de wind wisselde en viel aan het eind van de middag weg. Veel koek en zopie tenten en live muziek aan de kant van Kropswolde. Jammer dat de stempelposten al rond half vijf sloten. Maar het laatste rondje geloofde men wel. De ronde was ruim 9.8 km.

  Log:
  http://connect.garmin.com/activity/148833921
 4. Quiri

  Quiri Member

  Ik was een beetje ingestort, dat beetje wind deed me gewoon de das om, 1 rustdag was kennelijk niet genoeg na de 65 km van het Oldambtmeer dinsdag. Boehoe! :lol:
 5. Quiri

  Quiri Member

Deel Deze Pagina