Zelf remblokje op skeelers zetten mogelijk?

Discussie in 'Skeeleren' gestart door Cheem, 11 apr 2020.

 1. Cheem

  Cheem New Member

  Hi!

  Ik heb vandaag Laubr heavy duty skeelers gekregen. Nu zit er helaas geen remblokje op. Ik ben aan het oefenen met de sleeprem, maar vind dit nog erg lastig. Daarom vroeg ik me af of het mogelijk is om een los remblokje te kopen en deze op de skeelers te monteren. Heeft iemand hier ervaring mee?
 2. martijs

  martijs New Member

  Wat ik er van kan vinden is Laubr een volledig onbekend merk. Voor de bekende merken kan je soms remblokken voor een specifiek model bestellen. Er zijn echter ook universele remblokken op de markt en de duurdere werken over het algemeen prima. Ik zou voor dit model gaan.
  https://www.skatepro.nl/87-517.htm

  En werk aan je techniek. (Is leuk!) Hoe je ook remt, het werkt pas als je het goed uitvoert. Kijk absoluut dit YouTube kanaal eens goed door: https://www.youtube.com/channel/UCQ8W0g8DRackB6XAElLlYBg

  En dit is ook ok (ben het niet met alles eens, maar tja zo blijft er altijd iets te zeuren)
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLJobIAix5JfUMG20EnrCKnWEQeTMNgzB7
 3. martijs

  martijs New Member

 4. Glide-Ahead

  Glide-Ahead Member

  Goede tip, maar waar haal je vandaan dat de kwaliteit niet hoog is? Het ziet er prima uit.
 5. martijs

  martijs New Member

  Uit de product reviews.

  Doordat Skatepro webshops heeft in meerdere landen worden er veel reviews geschreven. Ik zocht laatst een specifiek type skates en daar stonden gewoon 28 reviews van, dat is bruikbaar! En ik heb na het lezen ze dus niet gekocht ;-) Omdat er allerlei talen door elkaar staan is Google translate wel erg handig. (En support onze eigen winkels, ik koop het dan meestal gewoon hier bij Mijnten of online in Nederland. Om er één te noemen, Skate@sea heb ik als webshop goede ervaring mee).

Deel Deze Pagina