Women on Ice

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sjoerd, 27 feb 2008.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Op 29 maart gaat oud-topschaatster Annamarie Thomas op De Uithof in Den Haag voor het eerst van start met haar evenement Women On Ice. Een evenement wat geheel in het teken staat van kunst- en langebaanschaatsen. Annamarie zal op deze dag samen met diverse internationale topschaatsers lesgeven. De kersverse Wereldkampioen Paulien van Deutekom zal exclusief voor ons deze dag lesgeven.

  De talentvolle Madelene van Beuzekom uit Holiday On lce gaat kunstschaats les geven. Daarnaast zal zij ook een spetterend en uniek optreden verzorgen uit de Holiday On Ice Show 'Romanza' waarin zij de rol van Carmen vertolkt. Madelene is vanaf oktober te zien in de nieuwe Holiday on Ice show 'Mystery', in Rotterdam.

  Een aantal medewerkers van het succesvolle SBS6 programma 'Sterren Dansen op het IJs' zijn deze dag aanwezig.
  Zo zullen jurylid Wil Visser en trainster Nikki Davison u wegwijs maken in de wereld van kunstschaatsen.

  Ook zal beauty stylist Tom Sebastian deze dag speciaal voor Women On Ice diverse Beauty presentaties verzorgen. Met zijn gedrevenheid, talent, liefde voor het vak en jarenlange ervaring weet Tom Sebastian als geen ander wat Beauty inhoudt. Leer op deze middag hoe je 10 jaar van je gezicht kunt halen. En ook is er de mogelijkheden om al je vragen aan Tom te stellen.

  Nog nooit eerder zijn er zoveel talentvolle en bekende schaatsers bij elkaar gebracht. Deze schaatsers geven u op deze dag de gelegenheid om met hen mee te schaatsen! De presentatie van deze dag is in handen van GTST actrice Gigi Ravelli.

  De entreeprijs voor McDonald's Women On Ice is 45 euro. Voor dit bedrag krijg je: Een schaatsles, een Beauty Presentatie van Tom Sebastian, een uitgebreide lunch en je krijgt een te gekke goodiebag ter waarde van ruim 40 euro!! Met daarin o.a. een entreekaart t.w.v 23,50 euro van Sauna & Beauty Resort 'De Zwaluwhoeve', een product van ProSet TOM en een nagelset van Herome.
  Neem deel aan deze bijzondere dag. Hieronder kunt u zich aanmelden. Tot ziens op 29 maart!

  Let op: Voor vergevorderde langebaanschaatsers zijn er beperkingen in de mogelijkheden op het ijs. Dit omdat het gehele evenement plaats vindt op de ijshockeybaan.


  www.womenonice.nl
 2. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 3. MargotBoerFan

  MargotBoerFan New Member

  :S k weeet niet of ik mee wil doen
  k zag namelijk staan dat het vanaf 14 jaar is, dus weinig leeftijdgenoten wrschijnlijk.... en ik hoef geen beautyadvies van Tom nogwat :p Paulien zou wel leuk zijn, maar ach...
  ook las ik voor de vergevorderden dat het niet zo leuk is op een hockeybaan... en ik weet niet of ik vergevorderd ben :p ik weet wel dat ik een hockeybaan maar klein en rond vind :p
 4. fred

  fred Member

  Maar Margot-fan, dit is toch een unieke kans voor jou om in 1 klap je gezicht tien jaar jonger te laten maken? :lol:

  En dat voor slechts 45 euri's....

  Ik denk dat het storm gaat lopen...
 5. MargotBoerFan

  MargotBoerFan New Member

  dan zou ik het gezicht van een 4 jarige hebben ... uh liever niet
  en ik zag dat ik op die dag toch niet kan
 6. Enkeltje

  Enkeltje New Member

  10 jaar jonger? Mwah, ben ik wel voor in. Laat ik meteen even mijn nagels doen (jammer dat je die niet kunt zien in schaatshandschoenen :( ).

Deel Deze Pagina