Win kaarten voor de Essent ISU World Cup in Heerenveen!

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sjoerd, 16 nov 2011.

 1. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  ....omdat ik Sjoerd zojuist heb omgekocht ;-)
 2. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  ...omdat ik geen emotioneel familieverhaal ga ophangen, maar gewoon zin heb om jullie af te troeven en dan de tickets te verscheuren en met een evil glimlach naar TV/computer ga kijken.
 3. brabantsneutje

  brabantsneutje Active Member

  Omdat ik vorig jaar enorm heb genoten toen ik er voor de eerste keer bij was, maar nu helaas geen geld heb om tickets te kopen en er ook niemand zo (schaats)gek ik om dat voor mij te doen.
 4. schaatsfan25

  schaatsfan25 New Member

  Erg trots ben ik om het feit dat ik mijn vriendin heb leren kennen via de clubvan100 (RVU programma, waar mensen reageerde op de oproepjes van mensen, die hulp vroegen allemaal op vrijwillige basis). Dus de een had een oproepje geplaatst om iemand te vinden die haar kon helpen met verhuizen, de een met zijn boekhouding en weer een ander om een sollicitatiebrief naar te kijken.


  Ik had een oproepje geplaatst, waarin ik aangaf opzoek te zijn naar een coach/iemand die wilde en kon helpen met mijn persoonlijke ontwikkeling en met mijn studie. Wij hebben elkaar toen regelmatig ontmoet om dingen te oefenen. De insteek was van ons allebei, om samen te oefenen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij onze eerste afspraak van een hele tijd geleden klikte het direct al tussen mijn vriendin en mij.


  We hebben veel dagen samen geoefend en nu ben ik er ook achter gekomen dat ik mijn vriendin leuk vind en gelukkig is dat wederzijds. Het is echt geweldig dat er uit eindelijk zelfs zo erg klikt dat we nu een relatie hebben. Het is leuk dat we elkaar hebben gevonden via de clubvan100 door met elkaar te oefenen. Mijn vriendin helpt veel jongeren met zijn/haar ontwikkeling en studie. Dank zij het oefenen heb ik al een grote stap gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling en al flink verbeterd.  Mijn vriendin, is lief, aardig, leuk en helemaal te gek. Ik ben onwijs veel van haar gaan houden tijdens en na de oefeningen. Dat heeft mij ontzettend goed gedaan. Als ik bij haar ben voel ik mij heel gelukkig en dat wil ik graag mijn levenlang wel met haar. Met mijn vriendin, wil ik heel erg oud en gelukkig worden. Zij geeft me heel erg veel liefde, is altijd erg belangstellend, meelevend en ontzettend zorgzaam.Bij haar voel ik me heerlijk, fijn op mijn gemak, zij doet iets met me en zit diep in mijn hart.


  Heel graag zou ik mijn onmisbare vriendin willen verrassen en bedanken wat ze allemaal voor mij gedaan heeft en doet wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling en studie met kaarten voor de Essent ISU World Cup. Mijn vriendin is helemaal gek van het kijken naar schaatsen, volgt alles en zou heel graag naar de Essent ISU World Cup willen.
 5. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  omdat ik dit jaar niet van plan was om naar Heerenveen te gaan en met gratis kaartjes weer geld overhoudt om naar nog meer andere wedstrijden te gaan en daar mooie plaatjes te schieten van de schaatsers.
 6. nino

  nino Member

  *gaat op de grond liggen schreeuwen*: "IK WIL KAARTJES, IK MOET KAARTJES, IK ZAL KAARTJES IKKE IKKE IKKE" *draait zich op de buik en slaat gefrustreerd en krijsend met de vuisten op de grond*: "IK WIN NOOIT IETS EN ALLE ANDEREN WINNEN ALTIJD ALLES"

  *staat op, klopt het stof van de jas en loopt door*
 7. Snietsie

  Snietsie New Member

  Ik ben op 4december jarig, en de hele familie zit met m'n zus bij de kraantje lek. Dus eigenlijk ben ik dan helemaal alleen op mijn verjaardag. Ik zou het dan heel leuk vinden als ik dan naar de World Cup in heerenveen zou kunnen. Dan heb ik toch nog een gezellig weekend! =)
 8. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Dit is een vraag om steun, om ontwikkelingshulp aan die arme zuiderburen, die in een land wonen waar ze eindelijk langebaanschaatsers hebben, maar waar er geen lange banen noch toernooien zijn, een land waar schaatsen tot voor kort synoniem was voor shorttrack en kunstrijden en waar de mensen denken dat combinoren Noorse politiewagens zijn.
  Ik leef in een land vol heuvels, maar zonder banen en zonder bergen, en zonder bergplannen, en zelfs al zouden er bergplannen zijn, dan hebben we geen regering om ze goed te keuren, en wanneer die regering er uiteindelijk dan toch komt, en de plannen zou goedkeuren, dan zal er finaal wel een buurtcomite klaarstaan om de bergplannen definitief te kelderen. #diebergdiekomternooitbijons
  In dat land wonen er afstammelingen van bij vorsttemperaturen breed grijnzende glijdende Hollanders, en één van die afstammelingen (die ik graag mee zou nemen) heeft zich gemengd met een afstammeling van een andere (zuiderse) natie waardoor er een temperamentvolle calve-pindakaasetende schaatsbastaard geboren werd...
  deze schaatsbastaardbelg heeft nog nooit een Wereldbeker of welk schaatsevent dan ook live mogen meemaken.

  En mondialisering, daar gaan we toch voor?
  #diebelgdiekomter
 9. OSkating

  OSkating New Member

  Ik ben voor Zeekoei!!! Supporters die de Belgen komen aanmoedigen!! Die willen we graag in Thialf erbij hebben. Ik geloof dat er al genoeg hollanders in Thialf zijn.

  .... Of mag je hier geen stem uitbrengen?????? Naja, misschien helpt het.
 10. zwemmer

  zwemmer Member

  Jaaaaa, helemaal mee eens. Zeekoei moet gaan. :D Of is dit de jury beinvloeden???? :lol:
 11. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Omdat er geen twijfel over is dat ik een echte schaatsfan ben. En ik natuurlijk bij de allereerste wereldbekerzege van Sven zijn (op de 10 km) sinds zijn blessure! Ik was bij zijn laatste gewonnen 10 km. (op het WK allround in 2010) en ik zou er op deze manier graag een vervolg aan geven. Een echte Svenfan hoort daar bij te zijn, en ik denk dat ik samen met Monique hier op het forum toch wel bekend sta als de grootste Svenfan. En dan kunnen we ons mooie spandoek weer ophangen, zie mijn avater ;).
 12. Monique

  Monique Well-Known Member

  Na deze post van Sabine kan ik natuurlijk niet achterblijven. Het lijkt mij dan ook dat er niet genoeg Sven fans naar Thialf kunnen gaan, en dat mijn aanmoedigingen nét dat kleine zetje zijn dat hij nodig heeft om weer een afstand te winnen.
 13. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

 14. cybermier

  cybermier New Member

  Ik trek me ook terug, want dankzij Passion-for-skating heb ik ook een kaartje gekocht voor de prijs van wel € 2,50. :)
  M'n prijs mag naar Zeekoe. Deze Belg heeft met afstand de meest originele reactie ingebracht.
 15. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Ik wil die kaartjes wel winnen, simpelweg omdat ik het heel leuk vind om naar het schaatsen te gaan. Daar kan ik verder geen mooi verhaal van maken, dat is zo.

  En de rest heeft niet zoveel aan die kaartjes als ik niet win, want ik heb altijd het idee dat het zonder mij niet doorgaat ;)
 16. alexissi

  alexissi New Member

  Omdat mijn moeder en ik stiekem allebei een beetje verliefd zijn op Mark Tuitert en we dus geen kans willen missen om hem in actie te zien!
 17. Edwin

  Edwin Active Member

  Waar menig Thialf-bezoeker alleen voor Ireen of Sven (en andere bekende Nederlandse schaatsers) klapt, waar menig Thialf-bezoeker pas komt als de A-groep begint, waar menig Thialf-bezoeker na afloop van de A-groep gelijk weer vertrekt, waar menig Thialf-bezoeker nog nooit van Silovs, Lose, Greig, Swings, Spruyt, Mace, Fernandez en alle andere (anonieme B-groep) (ex-)schaatsers uit niet-schaatslanden is dit bij mij anders.

  Schaatsers uit niet-schaatslanden die veelal anoniem in de B-groep rijden verdienen ook de steun en eer die hun toekomt. Ook tijdens de B-groep hoort er veel publiek te zijn. Ook voor deze onbekenden hoort geklapt en gejuicht te worden.

  Waar vele duizenden toeschouwers pas bij de A-groep binnenstromen, sta ik er al voordat de B-groep begint. Als ik kaartjes win maak ik daar wél optimaal gebruik én zal ik de minder bekende schaat(st)ers (met ook minder/geen budget vanui hun bonden) steunen.
 18. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Topic is gesloten. De winnaars worden zsm bekend gemaakt.


 19. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Bedankt voor alle reacties. Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk heb ik een keus kunnen maken.

  De volgende personen hebben gewonnen:
  Zeekoei
  Ciskadb
  Mantelzorgster
  Kirs
  Gerrit85

  Ik heb geprobeerd uit iedere categorie een keus te maken:
  - Belgen die anders niet in Thialf komen (Zeekoei en Ciskadb)
  - mensen die door persoonlijke omstandigheden er niet aan toe komen naar Thialf te gaan (Mantelzorgster)
  - Mensen die leuke gedichtjes maken (Kirs)
  - en gewone schaatsfans (Gerrit85)

  Iedereen krijgt via een PB en voucher opgestuurd. Daarmee kun je de kaarten op een dag naar keuze bestellen.
  Veel plezier in Thialf.

  Essent bedankt voor het beschikbaar stellen van de kaarten.

  Voor degenen die geen kaartje hebben, zie een eerder bericht over goedkope kaartjes via de Essent site.

  NB. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 20. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Kaarten zijn inmiddels vergeven!

Deel Deze Pagina